Zomer bucketlist

Zomer bucketlist – Deze dingen wil ik deze zomer nog doen | Lifestyle

Inmiddels zit de eerste week zomervakantie erop en ondanks dat het niet heel mooi weer was en Corona er nog altijd is wil ik wel gaan genieten van deze zomervakantie. Ik heb besloten om op zoek te gaan naar een aantal leuke dingen die ik deze zomer nog wil gaan doen. Hier vind je mijn zomer bucketlist voor deze zomer.

 

Maastricht bezoeken

Maastricht is toch wel een van de steden waar ik nooit bewust ben geweest, daarmee bedoel ik dat ik er wel geweest ben maar ik was toen nog te klein om het me te herinneren. Het is een stad die al een tijdje op mijn lijstje staat en om toch een beetje het vakantiegevoel te krijgen gaan ik en mijn vriend kijken of we een paar dagen naar Maastricht kunnen.

 

Zelf fruit plukken

Ik hoor heel veel goede verhalen over zelf fruit plukken en het lijkt mij ook super leuk om een keer te doen. Inmiddels heb ik een paar adresjes opgezocht, alleen nog even een dag vinden dat ik kan gaan. Benieuwd naar mijn ervaring? Ik denk dat ik het ga delen op Instagram, dus daar kan je er waarschijnlijk binnenkort meer over vinden.

 

Mijn tweede fotoboek afmaken

Begin deze zomer heb ik een digitaal fotoboek gemaakt voor de jaren 2014 tot en met 2018. Van mijn eerste 14 jaar heb ik nog heel veel losse foto’s en toegangskaartjes waar grote herinneringen aan zitten. Inmiddels heb ik alles verzameld en wil het op volgorde in een fotoboek (of misschien meerdere fotoboeken) gaan plakken.

 

Marshmallows roosteren boven een kampvuur

Als ik denk aan zomerse activiteiten dan is dit er een, maar de volgende twee activiteiten ook zeker. Gewoon lekker genieten en uren kletsen.

 

Picknicken aan het water

Hier bij ons in de buurt heb je heel veel kleine, mooie plekjes. Een aantal heb ik er al ontdekt, maar van de zomer hoop ik een mooi plekje aan het water te vinden die rustig is zodat ik daar een keer kan picknicken. Een typisch filmcliché, maar alleen de gedachte al maakt mij blij.

 

Tot laat spelletjes spelen met vrienden 

Normaal gaan wij in de zomervakantie altijd naar de camping. Meestal spelen we dan tot laat spelletjes met vrienden, waarschijnlijk gaan we niet naar de camping dit jaar, maar tot laat spelletjes spelen met vrienden moet vast mogelijk zijn ;).

 

Suppen

Vorig jaar zomer was dit al iets wat ik graag een keer wilde doen, toen heb ik toch gekozen voor kanoën, maar wie weet dat ik dit jaar toch een keer op een sup board sta en nieuwe plekjes in Nederland ontdek.

Dit waren ze! Wat staat er op jouw zomer bucketlist?

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

2 reacties

  1. Madelon op 17 juli 2020 om 23:01

    Wat een leuke dingen heb je op de lijst staan. Maastricht is zeker een leuke stad, instant vakantiegevoel daar altijd! Ik ben net begonnen aan mijn nieuwe baan dus voor mij voelt de zomer ineens al ‘klaar’, maar denk dat ik er nog wat leuke plannen in gooi zoals hiken, een nieuw restaurant proberen en misschien wat nieuwe recepten koken uit andere landen voor het vakantiegevoel haha

    • Liefslinne op 18 juli 2020 om 10:41

      Super leuk! Nieuwe recepten koken is misschien hier ook wel wat 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.