Werkkamer makeover

De start van de werkkamer makeover – Weekblog #37

Hellooo! Wat een week kan ik wel zeggen, eigenlijk besefde ik mij zaterdag pas wat voor een week ik had gehad. Ik had een moment van ontlading, moest huilen en besefte dat het ergens een rotweek was, maar ook een hele fijne week. Zo begonnen we bijvoorbeeld aan de werkkamer makeover en kon ik eindelijk stoppen met stressen. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Tentamen

Elke dag stond in teken van leren voor mijn tentamen. Donderdags had ik een tentamen gepland staan en dat was tevens ook het laatste tentamen dat ik nog moest halen om te kunnen afstuderen. Er zijn wel regelingen waardoor ik toch zou kunnen afstuderen, maar liever haal ik hem nu en kan ik mij straks gewoon volledig op het afstuderen richten. Elke dag werd er dus geleerd, ik had via bol.com flashcards besteld en ben twee weken terug druk bezig geweest om alle leerstof daarop te zetten. Mama was zo lief om mij elke dag te overhoren. Ik heb uiteindelijk de toets kunnen maken en heb voor 95 punten ingevuld. Ik moet 60 punten hebben om hem te halen. Deze keer is er dus hoop! Ik gok dat ik aankomende of volgende week ergens mijn cijfer terug ga krijgen.

 

Nieuwe klanten

Naast leren voor mijn tentamen heb ik veel gewerkt afgelopen week. Ik moest nog een factuur maken voor een betaalde samenwerking, maar had ook een opdrachtgever waar ik deze week voor werkte, ik had kennismakingsgesprekken en heb een nieuw begeleidingsgesprek mogen inplannen. Super tof hoe alles na twee maanden ondernemen begint te lopen. Ik verdien niet veel, maar met trots kan ik zeggen dat ik wel aan het verdienen ben.

Het meeste van het geld gaat naar Studio Liefs Linne om nieuwe producten te kunnen bestellen. Afgelopen week kwamen daar de cadeaulabels online en die zijn inmiddels besteld. Hopelijk komen ze aankomende week binnen. Ze zijn gelukkig nu al te pre-orderen in de webshop van Studio Liefs Linne.

Er werd gelukkig niet alleen gewerkt en geleerd, maar er werden ook leuke dingen gedaan. Zo ging ik lunchen met een vriendin die ik al een jaar niet had gezien. Zegt het iets als de ober drie keer moest vragen of we al wisten wat we wilden eten omdat we zo aan het kletsen waren?

 

Lunchen

Meeten

Afgelopen week had ik ook een meeting staan met Nannique van It’s about health. Samen zijn we gaan wandelen, hebben we op een terrasje even wat gedronken en hebben we heel veel gekletst! Dit was de tweede keer dat we elkaar zagen, maar elke keer klikt het zo goed dat het voelt alsof we elkaar al jaren kennen.

Een tijdje terug heeft mijn zus haar eigen huis gekocht. Sinds die tijd slaapt ze eigenlijk nooit meer hier en dus hebben we besloten haar kamer om te bouwen tot studeerkamer, oftewel om het een chique woord te geven een werkkamer makeover ;). Voorheen was het al wel een studeerkamer en slaapkamer maar het bureau was gammel en het was nooit echt een fijn plekje. Ik ben ideeën gaan bedenken en mijn ouders zijn inkopen gaan doen. Het ziet er nu al heel tof uit! Bij de Ikea zijn we gaan kijken naar een aanrechtblad om die te gebruiken als bureaublad.

 

Werkkamer makeover

De keuze qua aanrechtblad is gemaakt, alleen kiezen wij weer precies degene die niet op voorraad is. Dus dat houden we nu goed in de gaten en dan kunnen we de kamer afmaken en uiteraard deel ik dan wat foto’s als de werkkamer makeover helemaal af is.

Verder was het echt een heel fijn weekend. Vorig weekend voelde ik mij down, had ik veel aan mijn hoofd en was er veel stress voor school. Daardoor had ik zaterdag ook echt even een ontlading dat ik een blij ei ben en mij minder gestresst voelde. Ik kocht nieuwe oorbellen, want dinsdag ga ik nieuwe gaatjes schieten! Ik wil al heel lang twee gaatjes, maar durfde nooit. Nu eindelijk durf ik en hebben we gelijk een afspraak gepland.
Daarnaast gingen we bbqen, gingen we in de hottub, gaf ik een aantal plantjes een potje en nieuwe potgrond, sliepen we allebei de ochtenden uit samen met Luck en keken we natuurlijk F1!

 

Dat was hem voor deze week 😉 Aankomende week heb ik een heel leuk artikel klaarstaan, omdat er vandaag (maandags) al het een en ander bekend is geworden. Maak ik je al nieuwsgierig?

Tot volgende week!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

  • Dit artikel bevat geen gekregen producten en is ook geen onderdeel van een betaalde samenwerking.

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.