Vegetarische balletjes van de Lidl

Mijn week in foto’s #15 – Vegetarische balletjes van de Lidl en het Henk & Harry duo

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week gingen we fruit plukken bij een fruitkwekerij, probeerde ik de vegetarische balletjes van de Lidl uit en vertel ik je meer over het Henk en Harry duo. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Prikken

Maandag werkte ik een dagje niet op kantoor en stiekem baalde ik eerst heel erg. Ik heb het naar mijn zin op kantoor en merk dat het mij meer motivatie geeft voor de rest van de week. Nu kon het helaas niet en dus begon ik deze keer mijn week gelijk met een dagje thuiswerken. Al snel merkte ik dat dat helemaal niet zo vervelend was als dat ik had gedacht.

Ik vond een manier van werken met mijn stagebegeleider die beter voor mij werkt, waardoor ik alsnog gemotiveerd werk en daarnaast kon ik genieten van het weer. Ons mam lunchte ook thuis en samen genoten we van een broodje van de bakker onder de veranda. Doe mij het hele jaar maar het weer van afgelopen maandag. ’s Avonds zijn we nog een ijsje gaan halen in de stad. Zal dit dan het laatste ijsje van de ijssalon van dit jaar worden?

 

Zonnige dag

Dinsdag was een volle maar leuke dag. Ik begon uiteraard weer met mijn stage. Dinsdag waarin ik voornamelijk van de ene online meeting naar de andere aan het hoppen in plaats van dat ik veel zelfstandig aan het werk was. Ik sprak mijn SLB’er en rondde de laatste dingen af toen mijn zus met het voorstel kwam om te gaan BBQen. Vervolgens gingen we met z’n twee naar de winkel om aardappeltjes, salades en (vegetarisch) vlees te halen. Even zat ik weer met truien aan en had ik zelfs in de ochtend een paar keer mijn winterjas aan (voor degenen die het nog niet wisten koukleum hier). Maar zo nog even de avond buiten doorbrengen vind ik echt zooo fijn. Al mag kerst ook al wel komen ;).

 

Vegetarische balletjes van de Lidl

Woensdag gingen we na stage naar een fruitboer, waar we zelf pruimen, aardbeien en appels ging plukken. Ik had dit nog nooit gedaan en dit stond nog op mijn zomerbucketlist. Waar ik overigens door de hittegolf niet alles van af heb kunnen strepen, maar gelukkig wel bijna alles. Volg je het nog? Nou goed. Wij gingen naar de fruitkwekerij en ik had wel een perfect plaatje in mijn hoofd van hoe het zou zijn, maar zo leuk was het ook echt! We hebben ook wat fruit mogen proeven en je merkt gelijk verschil met fruit uit de supermarkt. Zoveel verser en lekkerder.

Donderdag dacht ik om 6.00 mee op te staan met Timon. Dus daar zat ik met mijn goede gedrag om 7.15 al achter mijn laptop te werken. Ik kan je zeggen, dat is niet voor mij weggelegd. Deze meid heeft dus in de loop van de dag nog een powernap gedaan om de dag door te komen. Verder was het een afspraken dagje. Eerst langs de schoonheidsspecialiste en daarna door naar de fysio.

Eigenlijk wilde ik na de fysio nog even aan de slag, maar dat liep iets anders. De fysiotherapeut was niet te spreken over de staat van mijn heupspieren en gaf aan dat er geen andere optie was dan dry needling. Met heupen die aanvoelden alsof er 50 kg aanhing ben ik weer naar huis gegaan. ’s Avonds kwam mijn beste vriendin langs en brachten we de avond lachend, kletsend en tiktokfilmpjes kijkend door. Het hielp goed om de pijn een beetje te verzachten. I call it a day!

Vrijdag waren Henk (mijn rechter heupspier) en Harry (mijn linker heupspier) nog lekker bezig. Dus starte ik zoals gewoonlijk mijn stagedag en was het verder niet een hele bijzondere dag. Na mijn stagedag zorgde ik ervoor dat ik de artikelen van aankomende week afschreef en plande ik de gastblog van gisteren in. En toen ineens kwam de opruim kick. Dus deed ik Doedel in bad, maakte de badkamer schoon en ruimde hier en daar wat spullen op. Gelukkig werd mijn hoofd er ook rustig van dus doel behaald. Daarna ben ik lekker op de bank geploft met mijn chocolade pepernoten (jaa dat kan gewoon in september) en ben ik er de rest van de avond niet meer vanaf gekomen.

 

Vegetarische balletjes van de Lidl

Over zaterdag heb ik niet heel veel te vertellen. Ik had een offline dagje samen met Timon waarin we genoten van lezen, badderen, chocoladetaart en borrelhapjes. Waaronder de vegetarische balletjes van de Lidl en die kan ik echt iedereen aanraden! Zo ontzettend lekker en mensen zullen niet eens door hebben dat het vegetarisch is 😉 Even tot elkaar komen en geen dingen om ons heen. Zaterdag was fijn en zelfs zo fijn dat zaterdagavond de tranen in mijn ogen stonden omdat ik dagen in mijn hoofd soms heel erg perfect kan maken en daarom was ik bang dat het tegen zou vallen, maar gelukkig was het het tegenovergestelde en hebben we echt meer dan genoten. 

Dat was de week alweer. Aankomende week komt er een fotograaf langs voor een artikel op Sanquin, ga ik met een vriendin even Arnhem in voor tweedehands kleding en heb ik mijn infuus gepland staan. Verder staan er nog geen activiteiten op de planning, maar des te meer ruimte voor spontane activiteiten.

Fijne week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.