Skip to content

update!

Zoals jullie misschien wel hebben gezien, is er de afgelopen weken veel veranderd op mijn website. Zo is de layout zelf verandert,maar post ik ook standaard elke week. Dit was de afgelopen weken (en vandaag ?) op woensdag. Vanaf volgende week is dit op maandag. Dit omdat ik leuke nieuwe ideetjes heb en het handiger is omdat op maandag net een week is afgelopen en een nieuwe week weer begint.

In het begin zei ik op mijn website, dat ik over van alles en nog wat schreef. Inmiddels staat er onder het kopje “over mij” dat ik blog over mijn persoonlijke verhalen, gezondheid, lifestyle en voeding.

Aankomende vrijdag ga ik samen met mijn moeder naar de gezondheidsbeurs in Utrecht. Ik ben nog nooit naar een beurs geweest, dus ik ben heel erg benieuwd op wat me te wachten staat. En nieuwsgierig naar alle nieuwe weetjes over gezondheid en voeding, zeker omdat ik er nu ook steeds meer mee bezig ben. Ik zal er zeker maandag in de volgende blogpost op terug komen.

De laatste tijd heb ik niet veel verteld over hoe het is met mijn gezondheid gaat, dit omdat er niet veel veranderd. Ik heb dagen dat ik mij goed voel en dagen dat ik mij minder goed voel. op dit moment slaap ik veel en ben ik snel moe. Aankomende maandag, heb ik weer een afspraak in het ziekenhuis, bij de immunoloog.

Inmiddels kun je mij ook volgen op Facebook. Ik heb sinds een paar dagen mijn eigen Facebook pagina, je kunt deze vinden onder hies. De pagina is nog niet helemaal af, maar neem gerust een kijkje en deel de pagina op je eigen Facebook pagina ?.

Laat een reactie achter

Scroll To Top