tweedehands kleding winkelen

Tweedehands kleding winkelen, over naar leerjaar vier en geluksmomentjes – Mijn week in foto’s #6

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week kreeg ik te horen dat ik over ben naar leeraar vier, ging ik tweedehands kleding winkelen in Arnhem, zag ik mijn vriend weer sinds twee weken en genoot van ik het weer. Lees je mee? 

HBO leerjaar vier

Maandag begon ik mijn dag wat brak, het hele weekend had ik uitgeslapen en die wekker was dan ineens toch best wel hard. Ik begon al wat spanning te merken, aangezien ik wist dat ik die week ergens te horen ging krijgen of ik over was naar mijn vierde jaar. Na een rustige start ben ik mijn maandag begonnen met een wandeling met Doedel, waarna ik aan de slag ben gegaan met het maken van een to-do lijstje voor de hele week. 

‘s Middags stond er een wandeling met een vriendin op de planning. Samen even kletsen en lopen zorgt er vaak voor dat we beide ons hoofd wat leeg kunnen maken. Eenmaal thuis kreeg ik het nieuws dat de cijfers al online stonden en met een bonkend hart zag ik daar de woorden “Gefeliciteerd, je bent over naar jaar vier met een…” staan. Waardoor er een hele last van mijn schouders viel en dat werd gevierd met een wijntje in de tuin!

 

Zonnig weer

Dinsdag werkte ik mijn to-do lijstje af, waarna ik ging genieten van het weer en een heleboel afleveringen Ambulance Down Under keek. Ik kan helaas niet spannender maken, dit was echt alles wat ik dinsdag meemaakte.

 

tweedehands kleding winkelen

Woensdag ging ik samen met een goede vriendin op pad om tweedehands kleding te winkelen in Arnhem. Mijn bevindingen? Die deelde ik afgelopen week al op Instagram. Ik scoorde onder andere het shirtje op de foto hierboven, haalde verschillende soorten duurzame rietjes, kocht zonnebrandcrème die ik nog nodig had en kwam als laatste een 100% gerecycled telefoonhoesje tegen dat ik ook kocht. ‘s Middags ben ik aan de slag gegaan met het afmaken van mijn fotoboek, het eerste grote ding op mijn to-do lijst van deze zomer.

 

Zelf horramen maken

Donderdag was een echt werkdagje. Maar vanaf 17.00 was ik vrij en na het eten zijn we even naar de bouwmarkt gereden om spullen te halen om boven horren te kunnen plaatsen. Een tijdje geleden zij ik “Dat doe ik wel even!”, alleen de horren maken bleek toch iets meer werk te zijn. Er was nog een extra ritje naar de bouwmarkt nodig maar na een paar uur was de eerste af! 

 

Tentamens

Vrijdagochtend deed ik de tweede hor en die was met een uurtje al klaar. Volgende week ergens zijn de andere drie horren aan de beurt. Vrijdag was ook de dag dat ik mijn vriend na twee weken weer mocht zien. Gemist waarom wij elkaar twee weken niet zagen? Twee weekblogs geleden legde ik het uit. De rest van de dag genoten we van het weer en het samen zijn. Ik leerde wat voor mijn tentamens en eigenlijk was dat het allemaal wel een beetje.

 

Eerste ijsje van het jaar

Zaterdag werden er spelletjes gespeeld, leerde ik weer wat en kwam ik op het idee om gastblogs te gaan plaatsen op mijn blog. Deze kan je hier dus binnenkort ook vinden! Zelf een idee? Laat het hieronder weten of stuur mij een berichtje via het contactformulier of Instagram.

Dat was mijn week eigenlijk alweer. Een leuke week waar ik met een lach op terugkijk.

Een hele fijne week gewenst!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.