thuisconcert

Thuisconcert, avondje selfcare en infuus – Mijn week in foto’s #30

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week neem ik je mee in wat ik zoal doe als ik mijn dag niet heb, pakte ik het sporten weer op, had ik mijn infuus, woonden we een thuisconcert bij en viel er sneeuw! Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

Maandag had ik een fijne stagedag. Ik had een soort workshop georganiseerd en deze ging super goed. Daarnaast had ik gewoon de werkzaamheden die ik altijd heb. Na mijn stage had ik nog een gesprek met Mira om samen even te kijken naar mijn SEO. Uiteraard werd er ook weer heel veel gekletst ;). Echter sloeg mijn humeur na het eten om. Soms heb je dat. Er gebeurden een paar kleine dingen en ik was het gewoon allemaal even beu. Eigenlijk had ik nog een aantal dingen die ik moest doen, maar ik besloot er maar het beste van te maken en te kijken naar wat mijn lichaam echt nodig had. Ik ging in bad, keek uren serie, bakte een cake en maakte mijn bed op. Gewoon een aantal dingen waar ik op dat moment behoefte aan had.

 

Selfcare avond

Dinsdag voelde ik mij gelukkig al stukken beter. Ik had de beste collega en ging in de middag werken bij Nina om daar te blijven eten en de hele avond te diamond painten en te kletsen. Dit avondje deed mij overigens heel goed. Even was er geen corona en leek alles ‘normaal’. Normaal zijn we eigenlijk altijd bij mij thuis met z’n tweetjes alleen besloten we nu dus een keer naar Nina te gaan. ’s Avonds kwam Timon nog met het idee om zaterdags het thuisconcert van de Vrienden van Amstel Live te gaan kijken. Daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen ;).

 

Diamond painten

Woensdag was een dag vol met kleine grappige en fijne momenten. Zo ging ik aan de slag met het redden van de planten van mijn ouders en legde ik Lucky vast in mijn schoenenrek. Verder werd er aan mijn stage gewerkt waarbij ik verder ging met het ontwerpen van mijn app. Ook kwam Timon weer een paar uurtjes langs. 

Donderdag was een fijne dag. Ik werkte aan mijn stage en spontaan kwam Nina lunchen en werkten we de laatste paar uurtjes samen wat resulteerde in een gezellige productieve middag. ’s Middags kwam ik op het idee om te coachingsruimte waar ons mam normaal gesproken werkt in te richten als sportruimte zodat ik niet elke keer in mijn slaapkamer hoef te sporten. Dit was een groot succes, met goede spierpijn als gevolg.

 

Infuus

Vrijdag had ik mijn infuus gepland staan en was het verder niet zo’n bijzondere dag. Laten we het erop houden dat ik, mijn glas water en de paracetamolletjes de beste vriendjes waren.

In de avond kwam mijn zus voor aan avondje langs en speelden we nog een online escaperoom spel en keken we The Voice. 

Zaterdag was een dagje waarop we allemaal kleine activiteiten gepland hadden. Eerst reden we naar Zwolle om daar iets op te halen en weg te brengen. Aangezien Timon in Zwolle studeert zijn we daar ook even gaan wandelen en heeft hij mij het een en ander in de stad laten zien.
Eenmaal weer thuis haalde ik twee pakketjes van Vinted op en bracht ik een pakketje weg. Ik fotografeerde nieuwe kleding voor op Vinted en ons mam en ik sloegen flink wat vleesvervangers in die in de aanbieding waren bij de COOP. Dikke tip is het account van bonusvegan. Zij deelt elke week namelijk vega en vegetarische aanbiedingen op haar account.

 

Thuisconcert

’s Avonds hadden we een datenight en keken we de Vrienden van Amstel Live livestream/thuisconcert. Nooit verwacht dat ik in mijn kerstsokken voor de televisie een concert zou bijwonen! Het thuisconcert was een groot succes. Daarna zijn we nog even gaan wandelen in de sneeuw aangezien we het vermoeden hadden dat er de volgende ochtend niet veel meer van over was. Dit bleek de volgende dag een hele goede keuze ;).

 

Zondag

Zondag was een rustig dagje. Ik deed mijn werkuurtjes voor mijn blog en ging daarna weer sporten. Na een warm bad zijn Timon en ik met hapjes spelletjes gaan spelen. ’s Avonds werd er zoals elke zondag Heel Holland bakt gekeken. 

Dat was mijn week. Als ik er zo op terug kijk nog best een volle en leuke week! Aankomende week  staat de tweede deadline van mijn stage op de planning en lees je of ik het sporten een beetje volhoud, heb ik twee business meetings en is er veel ruimte voor spontane activiteiten.

Tot volgende week! 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten of samenwerkingen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.