Winkelen

Terrassen, winkelen en leuk nieuws! – Weekblog #38

Afgelopen week was een week waarin ik dingen deed die vóór corona heel normaal waren. Zo ging ik winkelen met een vriendin en bracht ik een avondje op het terras door met een aantal meiden!
Ook ging ik deze week voor het eerst weer body pumpen. Stond er een spelletjesavond op de planning en werd er gewerkt. Kortom een bomvolle maar leuke week. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

Dat het de hele week mooi weer was en het sinds een week of twee ineens zomer is is je vast niet ontgaan. Er werd dus naast alles wat ik deed deze week ook veel tijd buiten doorgebracht. Zo ook op het moment dat ik dit artikel schrijf en buiten onder de veranda lig. Afgelopen week hebben we nieuwe buitentafels gekregen, of althans mijn ouders hebben ze gekocht en ze kwamen deze week binnen. Dus werd er buiten gewerkt en geleerd voor het tentamen dat ik volgende week heb.

Dinsdag werd er niet gewerkt want toen stond er eerst een bezoekje aan de fysiotherapeute op de planning en gingen Nina en ik daarna richting Arnhem om daar te gaan lunchen en winkelen.

Bij de fysiotherapeute ging gelukkig alles goed. Doordat ik weer begonnen ben met sporten zijn mijn spieren nu alweer steviger aan het worden en dat is te merken! In plaats van na 3,5 week begonnen de rug- en heupklachten nu 5 weken na mijn laatste bezoek en dat was een mooie timing want ik had al een afspraak staan voor twee dagen later. Na een kleine onderhoudsbeurt kon ik dus alweer naar huis! We hebben nog 1x de afspraak in vijf weken ingepland maar waarschijnlijk gaan we daarna al naar zes of zelfs zeven weken!

Na de afspraak bij de fysio hebben we dus de trein gepakt naar Arnhem waar we eerst zijn gaan lunchen om daarna te gaan winkelen. Eigenlijk wilden we samen uiteten gaan in de zin van dineren. Alleen we hadden het luxe probleem dat we niet wisten hoelang we wilden winkelen en dus wisten we niet hoeveel uur voor onze reservering we in Arnhem moesten zijn. Achteraf maar goed ook dat we zijn gaan lunchen want we brachten vervolgens echt de hele middag in de stad door tot de winkels dicht gingen waren wij aan het winkelen.

Ik kocht drie spijkerbroeken, alle drie dezelfde pasvorm alleen drie verschillende kleuren. De afgelopen twee jaar ben ik uit heel wat broeken gescheurd of ging de knoop gewoon niet meer dicht, maar ik droeg thuis toch alleen joggingbroeken. Daarnaast kocht ik nog twee shirtjes en een scrunchie. Eenmaal thuis hebben we high school musical the musical the series gebingewatched!

 

Sporten

Woensdag ging ik voor het eerst weer body pumpen. Tot nu toe ging ik sinds de sportscholen weer open zijn elke keer gewoon fitnessen. Maar de groepsles beviel en dus ga ik volgende week weer! Dit keer wel twee dagen spierpijn gehad dus even hopen dat dat de volgende keer alweer minder is 😉

Daarnaast had ik woensdag ook een afspraak in het ziekenhuis staan. De eerste die ik in het ziekenhuis op de poli had van interne geneeskunde sinds 1,5 jaar. Even wennen was het wel en ik was ook nog eens te laat doordat ik in de file had gestaan. Na vijf minuten stond ik weer buiten met goed nieuws! Ik mag namelijk stoppen met het prikken van Interferon Gamma. Een medicijn dat ik 3x per week prikte. Eenmaal op de terugweg deed ik er weer bijna 2x zolang over door de file dus het was een enerverende middag…

 

Leren

Naast de leuke activiteiten werd er ook gewerkt. Ik werk ongeveer 20 uur per week en hierin werk ik aan mijn blog, studio Liefs Linne en aan freelance opdrachten. Daarnaast had ik deze week gesprekken voor mijn afstudeeropdracht en daar hoop ik volgende week meer over te kunnen vertellen!

 

Liefde voor de airkoeler

Aangezien het al een paar dagen heel warm weer was hadden we een airkoeler besteld. Die kwam die dag binnen en is echt een dikke aanrader! Niks gesponsord, maar gewoon echt een top ding voor een klein prijsje. Hij is van de Kruidvat en is was maar €30, inmiddels volgens mij €35 omdat ze niet meer in de aanbieding zijn.

Zaterdag ging ik samen met mijn ouders en Timon het terras op. Om vervolgens thuis even te eten en daarna met een aantal meiden van de vereniging waar ik speel op het terras te gaan zitten. Ennuhh die alcohol kickt dan toch sneller in als je maanden bijna niks gedronken hebt. Als een blok viel ik in slaap.

Zondag werd er nog uitgeslapen en gewerkt. Ik werkte langer dan gedacht maar om 15.00 werd de laptop dichtgeklapt en zijn we nog lekker van het weer gaan genieten met een lange wandeling.

Dat was hem voor deze week! Hopelijk kan ik volgende week goed nieuws delen over mijn afstudeeropdracht.

Een hele fijne week en tot volgende week!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.