tentamencijfer

Het tentamencijfer terug & meer dan 700 deelnemers aan een winactie! – Weekblog 38

Terwijl ik dit schrijf is het zondagochtend. Ik ben voor de tweede dag op rij uit mijzelf vroeg wakker geworden. De afgelopen tijd had ik het idee dat ik in de ochtend maar niet wakker kon worden, maar de laatste twee dagen ben ik uit mijzelf om 8.00 en om 8.35 al wakker. Stiekem houd ik er wel van om een ochtendmens te zijn, maar ik ben in de ochtend altijd zo ontzettend moe. Nu gelukkig niet en ik dacht: ‘Weet je wat, ik ga gewoon gelijk aan de slag en dan schrijf ik later vandaag het artikel wel af.’ Dus daar zit ik nu dan ook achter mijn laptop mijn weekblog te schrijven. Leuk dat je meeleest. Het was nogal een weekje, zo kreeg ik onder andere mijn tentamencijfer terug, deden er meer dan 700 mensen mee aan een winactie die ik hield en genoten we in het weekend van de terrasjes.

 

Ontpillen

Zoals sommige lezers weten ben ik gestopt met de pil na mijn laatste stopweek. Inmiddels ben ik volop aan het ontdekken en komen er heel wat dingen op mij af. Sinds een week of twee ben ik bijvoorbeeld vaak gevloerd door migraine. De ene keer zwaarder dan de andere keer. Maar ook deze week kwam de migraine een aantal keer kijken. Een week vol indrukken kan je deze week denk ik wel noemen.

 

Tentamencijfer terug

Maandag was ik nog bij Timon, ik had dat weekend daar geslapen en aangezien we beiden vrij waren bleef ik een dagje langer. Eind juni had ik mijn tentamen gemaakt en sinds die tijd kijk ik elke dag op mijn telefoon of ik al mail heb dat het cijfer erop staat. Die maandagavond had ik mail. Met een bonkend hart opende ik de website waarop altijd alle cijfers te zien zijn. Even denk ik dit kan niet waar zijn. Ik had zo goed geleerd. Ik zelf dacht aan een 7 en ons mam die mij de week voor het tentamen elke dag overhoord had dacht ook minimaal aan een 8. Maar wat stond daar voor tentamencijfer: een 5,5! Dat betekent dat ik het gehaald heb. Thank god. Op het nippertje, maar zooooo blij! Dat betekent dat het nu echt alleen nog afstuderen is.

Ook deed ik deze week voor het eerst een Wholesale op de bus wat betekend dat een webshop alle producten uit de webshop heeft gekocht. Hoe cool is dat!

 

 

Body Balance

Zomerse avonden

Maandagavond kwam Nina ook gelijk en hebben we de hele avond gekletst. Ook dinsdagavond was Nina van de partij en dat maakte het voor mij wel echt even dat ik het idee kreeg dat ik vakantie had. Afgelopen vrijdag de 9e kreeg Timon ook vakantie en dat maakte het compleet. Langzaam krijg ik nu toch wel echt die vakantievibes.

 

Studeerkamer update

De afgelopen week werd er al heel wat gewerkt op de studeerkamer. Maar er werd ook gelezen. Vrijdagavond maakten we bijvoorbeeld veel gebruik van de studeerkamer. Timon werkte aan zijn laatste deadline en ik was aan het lezen in de ene stoel en Lucky lag te chillen in de andere stoel op de studeerkamer. Zo cozy en zo genieten. Lucky was afgelopen week sowieso heel aanhankelijk en er waren heel wat fijne knuffelmomentjes.

 

Body balance

Sinds ik in mei weer begon met sporten in de sportschool deed ik vooral veel op de apparaten, na een tijdje heb ik er ook bodypump lessen en core lessen bij gepakt. Afgelopen week pakte ik er nog een les bij, namelijk de body balance. Deze deed ik voor Corona ook altijd en dus besloot ik deze les ook weer op te pakken. Stiekem kan ik wel zeggen dat het een van de beste beslissingen van afgelopen week was. Het was zo ontspannen en zo fijn. Je raadt het al, aankomende week ga ik weer!

 

700 deelnemers aan winactie!

Winactie met meer dan 700 deelnemers!

In januari ben ik begonnen met Studio Liefs Linne, mijn eigen kaartenwebshop. Eigenlijk heb ik mij tot nu toe alleen op Instagram en een heel klein beetje op Facebook gericht, maar een tijdje terug besloot ik dat het misschien wel leuk was om ook meer met TikTok te gaan doen. Dus dat deed ik en afgelopen week plaatste ik een winactie. In het begin kwam er niet heel veel respons op, maar ik vond het leuk om te doen en dat was het belangrijkste. Tot ik ineens een dag later Tiktok opende en ontdekte dat de winactie was ontploft. Meer dan 270 mensen deden op dat moment mee. Uiteindelijk hebben meer dan 700 mensen meegedaan met de winactie. Echt super tof! Social media is niet het belangrijkste, maar ik moet zeggen dat dit toch wel een kleine overwinning was.

 

High tea

Bijna vakantie

Na een week werken is het volgende week tijd voor de laatste werkweek, daarna houd ik drie weken vakantie. In de eerste week heb ik vooral nog afspraken met vrienden staan en daarna gaan we twee weken op vakantie! Dit weekend zaten de vakantievibes er ook al goed in. Zaterdag gingen we Doetinchem in op zoek naar nieuwe schoenen. Ik heb hele lastige voeten dus we eindigden toch weer bij Birckenstocks. Maar ik ben er wel echt heel blij mee. Ik wilde al een tijdje cognac slippers/sandalen. Heel wat merken en slippers gepast, maar gelukkig heeft Birckenstock nu ook cognac slippers. Dus maat 37 van de kinderafdeling (vanwege mijn smalle voeten) is het geworden!

Zondag stond er een high tea gepland bij de Beren in Arnhem, na vier koppen thee per persoon en heel wat hapjes verder waren we uitgekletst en gingen we nog even de stad in. De rest van de dag deden we rustig aan en keken we in de avond met z’n allen op de bank de EK Finale.

 

Dat was hem voor deze week 😉 Tot volgende week!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

  • Dit artikel bevat geen gekregen producten en is ook geen onderdeel van een betaalde samenwerking.

1 reactie

  1. Rosalyn op 21 juli 2021 om 12:48

    Lief he, als katten zo’n aanhankelijke week hebben 🙂 En wat goed dat je 700 deelnemers voor je winactie had. Echt leuk om te lezen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.