Botscan

Precies een jaar geleden kwam ik samen met mijn ouders en de artsen erachter dat ik last had van botontkalking. Een jaar lang heb ik samen met de artsen er alles aan gedaan om mijn botten weer sterker te maken, ik slikte medicijnen en had om de drie maanden een infuusdag. Anderhalve maand geleden had ik weer een botscan, om te kijken of ik vooruit ben gegaan het afgelopen jaar. In de video hieronder vertel ik je meer over de botscan zelf en laat ik je ook zien hoe zo’n scan werkt.

Maar het belangrijkste van alles, wat natuurlijk iedereen wilt weten is… Moet ik dit jaar nog infuus? En het antwoord is Nee!! ?

Ik had het zelf al wel verwacht, niet dat ik zelf mijn botdichtheid kan voelen, maar ik had bij het laatste infuus een gevoel van ik kom hier verlopig of misschien wel helemaal niet meer terug op de afdeling. Ander halve week geleden hoorde ik dan eindelijk de uitslag waar ik de hele vakantie op had gewacht.

Een beter einde van de vakantie kan ik niet wensen en om het te vieren ben ik na het bezoekje aan de arts samen met mijn moeder een taartje wezen eten. En ik kan je vertellen; het idee dat ik geen infuus meer hoef voelt zó goed. Dat  ik geen infuus meer nodig heb betekend niet dat alle problemen in een keer de wereld uit zijn, ik zal last van mijn rug blijven houden door mijn hyperlaxiteit en mijn afweerstoornis is niet verdwenen,  maar het is een stap de goede richting op. Ik blijf doorzetten en ik ga door!!

Fantastisch nieuws hé! ?

Liefs Linne ♥

https://youtu.be/7kU0GfmkYZ0

2 reacties

  1. Geluksmomentjes #2 - Healthy Sunshine op 10 oktober 2016 om 19:46

    […] Uitslag botscan! Aan het begin van de maand september kreeg ik bij een gesprek met de orthopeed te horen dat mijn botdichtheid vooruit is gegaan en ik geen infuus meer hoef. Wat gaf en geeft mij dat nog steeds een goed gevoel. Een moment wat zeker een geluksmomentje was en in dit artikel hoort, ik heb er toen ook een artikel over geschreven, heb je die gemist?! lees hem hier terug; Botscan, taart eten en feest vieren! […]

  2. veronique op 12 september 2016 om 21:54

    wauw wauw wauw
    Wat was jij blij. en wat was de taart lekker.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.