Rollercoaster aan emoties

Mijn week in foto’s #4 – Een rollercoaster aan emoties

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week was zacht uitgedrukt een rollercoaster aan emoties. Inmiddels ben ik in dubio of ik aan het einde van de achtbaan zit of dat er zo nog drie loopings komen waar ik nog niks vanaf weet. Lees je mee? 

 

Kapotte apple oplader

Maandag overleed de oplader van mijn laptop. Normaal niet heel erg want dan ga ik gewoon aan de slag op de PC. Alleen nu stond net mijn verslag op mijn laptop, maar die was dus leeg en ook niet meer op te laden. Ik kon hem wel openen op de PC als het echt moest aangezien ik in de drive werk maar voor de mensen die het herkennen, Indesign en lettertypes goed zetten is een ramp, dus koos ik ervoor om op zoek te gaan naar een oplader. Een nieuwe was onderweg maar tot ik die had moest ik het dus anders aanpakken.

Gelukkig had een vriendin in Arnhem dezelfde oplader en kon ik daar naartoe rijden. Later kreeg ik een lief berichtje op Instagram en kon ik van iemand uit de buurt tijdelijk een oplader lenen. Verder werkte ik aan het project en was daarnaast druk bezig met cake bakken, in bad liggen en mijzelf mentaal een beetje opladen voor de deadline en eventuele stress die eraan zat te komen.

 

Grasaar in kattenoog 

Wat misschien niet iedereen weet is dat ik vroeger twee pleegbroertjes heb gehad. Zij hebben een lange periode bij ons gewoond waardoor ze voor mij ook als echte broertjes voelden. Wegens omstandigheden konden mijn ouders niet meer voor hun zorgen en zijn ze verhuisd. Ik heb ze in de beginperiode (net nadat ze weg waren) een paar keer gesproken, maar daarna nooit meer. Afgelopen dinsdag werd de jongste van de twee 18. Een dag die toch een hoop emoties met zich meebrengt. Just in case dat je dit leest: gefeliciteerd Luuk!

Dinsdag waren we aan het eten toen onze Lucky thuiskwam. Nu is dit heel vaak het geval alleen hij hield zijn ogen heel gek dicht. In eerste instantie dacht ik dat hij heel moe was, maar al snel had ik door dat er meer aan de hand was. Met hulp van een goede vriendin een aantal dingen gecheckt, maar alles leek goed te zijn. De volgende dag voelde hij zich duidelijk beter. Hij was weer aan het jagen op het eten wat op tafel stond. Wel hield hij zijn oog nog wat dicht. Die middag haalde ik een grasaar uit zijn oog. Daarna zijn we toch nog even naar de dierenarts gereden om even te laten kijken of zijn oog niet beschadigd was. Dit bleek helaas wel het geval. Inmiddels rent meneer gelukkig alweer lekker rond en voelt hij zich weer helemaal goed! 

Kat dierenarts

Woensdag brachten we dus een bezoekje aan de dierenarts en kwam onze nieuwe buitenbank binnen! Voor de mensen die mij volgen op Instagram, jullie weten hoeveel gebruik ik er van maak 😉 

 

Deadline HBO

Donderdag was de dag van mijn deadline! Ik bakte pannenkoeken als lunch en deed om 17.00 een klein vreugdedansje toen mijn ‘vakantie’ begon. Ik heb alleen nog een bijeenkomst waarin we dit semester nabespreken en onze cijfers te horen krijgen en een tentamen. ’s Avonds vierde ik met een vriendin dat ik vakantie heb. Op naar veel meer van dit soort avondjes.

 

Natuurlijke geurkaars

Vrijdag was het stilte voor de storm. Er kwam een pakketje binnen van Ammi Candles en we gingen lekker barbecuen. 

Puzzelen

Zaterdag was een dag die niemand zag aankomen. Vanwege een Corona geval kregen mijn vriend en ik rond 14.30 een telefoontje. We dachten als mijn vriend nou bij mij is mag hij wel hier blijven. Niets bleek minder waar en daar stonden we een paar minuten later huilend afscheid te nemen van elkaar. Ikzelf hoef zoals het nu lijkt niet in quarantaine maar hij wel omdat hij dichterbij is geweest. Voor nu lijkt iedereen gezond, maar het bracht een rare wending aan mijn dagen.

Waar we dachten samen te gaan genieten een paar dagen, liep dat net even anders. Voor nu zijn het twee weken zonder elkaar en we gaan ervoor dat dit zo blijft, dit kan namelijk langer worden als er nog iemand ziek wordt. Zo kwam Corona ineens even heel dichtbij. Gelukkig gaat het nu na 2 dagen nog steeds goed met iedereen! Ik puzzel heel veel, kijk graag Ambulance Down Under of Ambulance UK en ben uiteraard veel op de buitenbank te vinden.

Al met al was het een rollercoaster aan emoties, maar inmiddels (terwijl ik dit schrijf) voel ik mij al stukke beter. Deze week gaan ons mam en ik vier daagjes op vakantie. De volgende week in foto’s zal ik jullie hier in meenemen. Tot volgende week!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.