pocket escape room

Een pocket escape room uitproberen & ik sta in een boek! – Mijn oktober 2021

Het is herfst! De klok is een uur teruggezet en het kwik is ook al flink gedaald. Tot een paar jaar terug was ik geen herfst- en winterpersoon. Ik wil ook niet gelijk zeggen dat ik er groot fan van ben, maar inmiddels kan ik er echt wel van genieten. Buiten lopen met een dikke jas aan en de zon die dan nog lekker warm is. Alle mooie kleuren en cozy op de bank kruipen. Oktober is ook de maand waarin ik gewoon alweer op 1/3e van mijn afstuderen zit. De maand waarin ik een mini vakantie had, ik een dagje naar de sauna ging en ik een pocket escape room uitprobeerde.

 

Feestweek oktober

Zoals je misschien als lezer al wel weet speel ik in een showband. Sinds mijn zevende speel ik namelijk al saxofoon en sinds mijn 12e zit ik bij een showband. Eén keer per jaar hebben we ook een feestweek. Hierin zijn er dan twee weekenden waarin er verschillende feesten gegeven worden. Vanwege corona was er dit jaar maar één weekend en daar heb ik bij geholpen. Altijd super gezellig en zo ook weer dit jaar.

 

Dagje sauna

De week na de feestweek had ik twee dagen vrij genomen. Een soort mini-vakantie. Maandag en dinsdag werkte ik nog, maar woensdag en donderdag had ik vrij. (Op vrijdag heb ik standaard vrij). Om de mini-vakantie goed te beginnen hadden we een dagje sauna ingepland op woensdag. Echter moesten we die verplaatsen omdat er iets tussen kwam. En dus besloten we spontaan een dagje Nijmegen in te gaan. Ik kocht een nieuw boek en we kochten samen een pocket escape room om uit te proberen die week. De volgende dag gingen we alsnog naar de sauna gelukkig! Achteraf gezien zat ik in mijn herfst (dit is een van de fases van een menstruatiecyclus) en dus kreeg ik in de sauna een paniekaanval. Maar verder hebben we wel heel erg kunnen genieten en hebben we voor het voorjaar van 2022 weer een nieuwe saunadag ingepland!

 

Boeklancering Maartje

In oktober was ook de officiële boeklancering van het boek van Maartje Bregman (Life of Maart). Het was een super gezellige ochtend waarbij ik een hele hoop andere bloggers heb leren kennen. Er waren lekkere vegan hapjes en we deden opdrachten uit het boek. Hopelijk komen er in 2022 meer van dit soort leuke events aan!

 

Weekje alleen thuis

Afgelopen maand waren mijn ouders een weekje op vakantie en stiekem kan ik daar dan wel heel erg van genieten. Gewoon de hele week alleen thuis zijn samen met Timon en ons ding doen. Timon had vakantie en ik had dus ook twee vakantiedagen opgenomen. Naast een dagje Nijmegen en een dagje sauna heb ik nog een avond een borrel gehad en hebben we verder rustig aan gedaan. Samen gegeten op de bank en hele avonden the bold type gekeken. We hopen volgend jaar te kunnen gaan samenwonen, maar nu zit dit er nog niet in dus dit soort weekjes zijn echt even genieten.

 

Ik sta in een boek!

Dat ik in een boek sta die afgelopen maand uit zou komen was voor mij natuurlijk niet nieuw. Al maanden terug heb ik hierover bericht gehad of ik mee wilde werken aan het boek. JAAA natuurlijk! Super gaaf. Over het boek ga ik nog een apart artikel schrijven, maar ik moest er hier natuurlijk wel iets over schrijven. Hieronder kan je het resultaat ook al een beetje bekijken.

Ik sta in een boek!

 

Nieuwe plant

 

Leuke plant gekocht

Tijdens het schrijven van dit artikel ga ik ook altijd even door mijn foto’s heen om te kijken wat heb ik de afgelopen maand ook alweer allemaal gedaan. Ik kwam toen een foto tegen van een plantje dat ik had gekocht en hij is zo leuk dat ik hem toch ook even in deze blog wilde benoemen. Dus aanschouw hier mijn nieuwe plantje.

 

 

Pocket escape room

De laatste dag van onze mini-vakantie probeerden we de pocket escape room uit. Eerlijk is eerlijk. We hadden geen idee waar we mee bezig waren, maar gelukkig kwamen we er stapje voor stapje wel uit. We hebben dik verloren om het maar even zo te zeggen (we deden er heel lang over en hadden veel strafpunten en achteraf bleek dat we voor elke strafpunt ook een bepaald aantal secondes moesten tellen en de tijd dus nog veel hoger was). Met de tijd kon je dan zien in welke score range je was geëindigd. Wij zaten in de allerlaatste. Maar we hebben wel echt een hele gezellige middag gehad en we vonden het zo leuk dat we er nog één hebben gekocht. Bij de kruidvat zijn ze maar €6 in plaats van €10 zoals bij bol.com!

 

Blog recap

De afgelopen maand zijn er ook een aantal hele toffe blogs online gekomen die ik graag nog even met je deel:

Dat was hem voor deze maand. Op naar november!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten en is ook geen onderdeel van een betaalde samenwerking.

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.