Hi Lieve jij, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Linne en samen met mijn vriend Timon en onze kat Lucky woon ik in een dorp in de Achterhoek.

 

Get to know me

In juni 2022 ben ik afgestudeerd als UX designer. In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij. Zo onderneem ik, speel ik saxofoon in een showband, ben ik graag creatief bezig en hoe kan het ook anders: schrijf ik veel.

Zo schrijf ik voor Liefs Linne. Van kinds af aan was ik al bezig met verhaaltjes typen en toen ik in 2015 uitpluisde hoe ik een blog moest aanmaken ontstond HIES.nl. Inmiddels staan alle blogs uit die tijd niet meer online* en heb ik ook een hele andere naam, maar technisch gezien was de basis gelegd voor Liefs Linne.

Naast mijn onderneming werk ik als marketing en communicatie medewerker voor een zorgorganisatie.

 

Fun fact!

De naam Liefs Linne ontstond nadat ik aan het nadenken was voor een nieuwe naam en mijn blogs altijd afsloot met liefs, Linne. Na lang wikken en wegen besloot ik voor simpel te gaan, aangezien het precies omschreef waar mijn blog voor staat.

Zo begon ik met het schrijven over de afweerstoornis die ik heb. Chronisch ziek zijn is nog steeds onderdeel van mijn blog, maar inmiddels schrijf ik over veel meer. Onderwerpen die voorbij komen zijn handige lifestyle tips omtrent duurzaamheid, business en budget leven, ook schrijf ik over mentale gezondheid en zelfontwikkeling.

Linne van Kan

Let's connect

Je kunt mij natuurlijk ook vinden op social media: Zo ben ik actief op Instagram en Pinterest.

Ik sta altijd open voor contact of vragen! Dus aarzel niet en als je contact met mij wilt opnemen kan dat via het contactformulier of door mij een berichtje te sturen op Instagram. Of te mailen naar linnevankan@hotmail.com 😉

Pak er lekker een kopje thee bij en ga ervoor zitten. Veel leesplezier!

 

Liefs,
Linne

 

 

* De blogs uit die tijd waren voornamelijk gezondheidsupdates. Deze zijn inmiddels allemaal samengevat in het artikel ‘Mijn verhaal’.