Hi!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Linne, de trotse dame achter liefslinne.
Ik ben 21 jaren jong en studeer momenteel als Interaction designer. Naast (afstudeer)student ben ik ook ondernemer. Liefs Linne is een blog over Lifestyle, gezondheid, zelfontwikkeling en duurzaamheid.

 

Het begin...

In 2015 heb ik dit stukje internet opgezet, jong en onzeker plaatste ik de eerste berichten op hies.nl. Ik twijfelde over een naam en omdat ik het hyper IgE syndroom (HIES) leek te hebben en vernoemde mijn blog ernaar. Dit hield ik een jaar vol en een tijdje deed ik niks met mijn blog.

Tot ik in 2018 Liefslinne oprichtte. Met trots schrijf ik hier wekelijks artikelen. Ik ben begonnen met schrijven, en schrijf nog steeds, omdat ik het simpelweg gewoon heel leuk vind.

 

Chronisch ziek zijn en mentale problemen

Daarnaast vind ik het belangrijk, dat mensen zich in mijn verhalen kunnen herkennen en dat het andere tieners inspireert. Leven met een chronische ziekte is echt niet altijd even makkelijk, maar ik ben niet iemand die erbij gaat neerzitten en tja.. soms eisen dingen het nodige doorzettingsvermogen.

Ook hebben veel mensen om ons een of jijzelf die dit leest, last van mentale problemen. Het is iets waar weinig over gesproken word en waar soms zelfs een taboe over heerst. Hier op liefslinne maak ik het bespreekbaar. Een mentale problemen zouden net zo gewoon moeten zijn als fysieke problemen.

 

spiraaltje

Mijn chronische ziekte

Zelf ben ik geboren met een afweersysteem stoornis. Deze diagnose kreeg ik in 2014. Nadat ik in 2012 pfeiffer kreeg met daarbij een longontsteking en meerdere bacteriën en ik ziek bleef vertrouwde de arts het niet meer. Ik werd doorverwezen naar een immunoloog en na een aantal onderzoeken was het snel duidelijk.  In het menu onder over mij vind je meer over mijn afweerstoornis.

 

Studie en vrije tijd

Momenteel zit ik in het vierde/vijfde jaar van mijn hbo opleiding Interaction design en ga ik dus in september afstuderen. In mijn vrije tijd kun je mij vinden o.a. vinden in de sportschool, bij de muziekvereniging of ik een restaurantje met vriendinnen. Ook kan ik uren verspillen aan muziek luisteren, puzzelen, met planten bezig zijn, lezen en/of Netflix kijken. Oh en uiteraard bloggen  ; )

 

Naast dat ik actief ben op mijn blog en Instagram, heb ik ook twee ondernemingen. De eerste is Studio liefs Linne, dit is mijn eigen webshop waarin ik kaarten verkoop. Daarnaast werk ik ook aan websites voor bedrijven dit doe ik met mijn basis bedrijf By Linne waar Studio Liefs Linne en Liefs Linne onder vallen.

 

Je kunt mij natuurlijk ook vinden op social media:
Via liefslinne op facebook of liefslinne op instragram

Ik sta altijd open voor contact of vragen! Dus aarzel niet en als je contact met mij wilt opnemen kan dat via het contactformulier van liefslinne

 

Veel leesplezier!

 

Liefs, Linne  ♥