Hi!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Linne, de trotse dame achter liefslinne.
Ik ben 20 jaren jong en studeer momenteel als interaction designer. Liefs Linne is een blog over Lifestyle, gezondheid, zelfontwikkeling en duurzaamheid.

 

Het begin...

In 2015 heb ik dit stukje internet opgezet, jong en onzeker plaatste ik de eerste berichten op hies.nl. Ik twijfelde over een naam en omdat ik het hyper IgE syndroom (HIES) leek te hebben vernoemde ik mijn blog ernaar. Later toen ik er meer mee ging doen en ook buiten mijn ziekte om voelde hies.nl niet meer goed en veranderde ik de naam naar healthysunshine. Het bloggen werd minder en legde ik aan de kant.

Tot ik in 2018 Liefslinne oprichtte. Met trots schrijf ik hier wekelijks artikelen. Ik ben begonnen met schrijven, en schrijf nog steeds, omdat ik het simpelweg gewoon heel leuk vind.

 

Chronisch ziek zijn en mentale problemen

Daarnaast vind ik het belangrijk, dat mensen zich in mijn verhalen kunnen herkennen en dat het andere tieners inspireert. Leven met een chronische ziekte is echt niet altijd even makkelijk, maar ik ben niet iemand die erbij gaat neerzitten en tja.. soms eisen dingen het nodige doorzettingsvermogen.

Ook hebben veel mensen om ons een of jijzelf die dit leest, last van mentale problemen. Het is iets waar weinig over gesproken word en waar soms zelfs een taboe over heerst. Hier op liefslinne maak ik het bespreekbaar. Een mentale problemen zouden net zo gewoon moeten zijn als fysieke problemen.

 

Feelgood playlist

Mijn chronische ziekte

Zelf ben ik geboren met een afweersysteem stoornis. Deze diagnose kreeg ik in 2014. Nadat ik in 2012 pfeiffer kreeg met daarbij een longontsteking en meerdere bacteriën en ik ziek bleef vertrouwde de arts het niet meer. Ik werd doorverwezen naar een immunoloog en na een aantal onderzoeken was het snel duidelijk. Sindsdien blijk ik zieker dan ooit gedacht en is het medicijnengebruik gestegen. Wil je graag het hele verhaal lezen? Die is te vinden onder mijn persoonlijke verhaal.

 

Studie en vrije tijd

Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn hbo opleiding Interaction design en volg ik de minor positieve psychologie. In mijn vrije tijd kun je mij vinden o.a. vinden in de sportschool, bij de muziekvereniging of ik een restaurantje met vriendinnen. Ook kan ik uren verspillen aan muziek luisteren en Netflix kijken. En uiteraard bloggen  ; )

 

bloeddonor bedanken

Wil je meer over mijn ziekte weten lees dan mijn persoonlijke verhaal, hierin vertel ik hoe ze erachter kwamen dat het om een afweersysteem stoornis ging. En op mijn blogs, deel ik regelmatig een gezondheidsupdate, tips of andere dingen die te maken hebben met mijn afweerstoornis. Ben je gewoon benieuwd naar mijn leven, neem dan een kijkje op mijn blog.

 

Naast dat ik actief ben op mijn blog en Instagram, heb ik ook twee ondernemingen. De eerste is Studio liefs Linne, dit is mijn eigen webshop waarin ik kaarten verkoop. Daarnaast werk ik ook aan websites voor bedrijven dit doe ik met mijn basis bedrijf By Linne waar Studio Liefs Linne en Liefs Linne onder vallen.

 

Je kunt mij natuurlijk ook vinden op social media:
Via liefslinne op facebook of liefslinne op instragram

Ik sta altijd open voor contact of vragen! Dus aarzel niet en als je contact met mij wilt opnemen kan dat via het contactformulier van liefslinne

 

Veel leesplezier!

 

Liefs, Linne  ♥

(Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.)