Kringloopwinkel nijmegen

Mijn week in foto’s #24 – Minder bloggen door stress? Kringloopwinkel Nijmegen & 4 jaar samen

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week gingen we weer naar het bos, werden er nog meer kerstfilms gekeken, gingen we naar kringloopwinkel Nijmegen, waren Timon en ik vier jaar samen en hadden we een dubbeldate. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Bloggen

Maandag was een typische maandag, de boel moest nog even op gang komen. Eenmaal op gang was het een hele fijne start van de week. Ik werkte aan mijn stage en ben vervolgens aan de slag gegaan voor ideeën die ik had voor mijn blog. ’s Avonds plofte ik lekker op de bank (de eerste kerstboom aanval van het jaar was een feit) en Nina kwam langs om samen met een kop thee over het weekend te kletsen.

Dinsdag kwam Nina flexwerken. Na de stage-uren besloten we dat Nina bleef eten en dus zijn we samen lasagne gaan maken. Na het eten heb ik nog een work-out gedaan. Momenteel sport ik elke dinsdag vanuit huis. Voor degene die het vroegen. Ik heb een abonnement genomen bij Less Mills, omdat ik deze lessen ook in de sportschool deed. Elke dinsdag doe ik een body pump work-out om hopelijk zo mijn spieren weer wat te trainen aangezien ik toch wel kon merken dat ze minder stevig waren. Naast het sporten ben ik nog even aan de slag gegaan met mijn blog.

Doordat ik de dagen ervoor zoveel bezig was met mijn blog kreeg ik een aantal ideeën die ik even moest laten zakken. Zo vind ik het schrijven nog steeds super leuk. Alleen ik merk ook dat het bloggen in combinatie met stage niet altijd even lekker loopt. De artikelen schrijf ik wel, maar bloggen is meer dan artikelen schrijven. Voor die activiteiten als promoten, SEO onderhoud, Pinterest, Social Media en noem het maar op heb ik meestal te weinig tijd of ik wals volledig over mijzelf heen.

Aangezien ik per blogartikel twee uur ongeveer bezig ben heb ik besloten om van vier naar drie artikelen te gaan en twee uur per week te steken in SEO en Pinterest zodat mijn blog niet minder gelezen zal worden, ik er net zoveel tijd in steek en ik niet constant de druk voel die ik nu wel voel omdat mijn blog gewoon minder gelezen wordt als ik het minder promoot.

Ik had in gedachte om dit per 01 januari 2021 te gaan doen, maar gisteren dacht ik waar ben ik eigenlijk mee bezig en dus heb ik besloten om nu per december al naar drie artikelen te gaan en mijzelf iets meer ruimte te geven. De wintermaanden zijn tenslotte qua energiebalans al een challenge en ik wil wel graag dat het bloggen blijft voelen als een hobby en niet als moeten.

 

Wandelen

Woensdag besloten we na stage weer naar het bos te gaan net als vorige week. Dit keer had ik wat langer stage en waren we dus ook wat later in het bos. De wandeling was dus wat kleiner, omdat het al vroeg donker was. Maar ik kan het echt iedereen aanraden om doordeweeks naar het bos te gaan als je kan. Al is het maar in een hele lange pauze en werk je daarna nog even verder 😉 ’s Avonds genoot ik nog van een lekker bad, waarna ik de hele avond in bed lag en weer een kerstfilm heb gekeken.

Donderdag werkte ik de hele dag aan mijn stageverslag, het onderdeel van mijn stage dat ik het minst leuk vind, maar toch echt wel moet gebeuren. In de loop van de dag kwamen er een paar pakketjes binnen, waaronder de stekjesbox van Plantrebelz. De stekjes heb ik in potjes gedaan en ik heb nog een aantal dingen gefotografeerd. In de avond kwam Nina en keken we samen ‘The Christmas prince: a Royal wedding’. Volgende week de derde film van deze reeks en dan hebben we ze allemaal gezien. Of althans Nina, ikzelf heb ze de afgelopen jaren al meerdere keren bekeken *oeppss*. 

 

Kringloopwinkel nijmegen

Vrijdag had ik een wat kortere dag. Ik werk 30 uur in de week, wat neerkomt op 6 uur per dag, alleen ik had een aantal lange dagen gemaakt wat betekende dat ik vrijdag maar 3,5 uur werkte. Dus was het om 13.00 tijd om wat dingen op te ruimen om zo echt het weekend te beginnen.

Nina en ik hadden een tijdje terug deze dag al als date dag vrijgehouden, alleen dan eigenlijk voor de avond. De plannen waren wat gewijzigd, maar zeker geen minder leuke dag. Want we zijn er ’s middags op uit gegaan. Zo zijn we bij kringloopwinkel Het goed in Nijmegen geweest waar ik o.a. de trui die te zien is op de foto scoorde. Ook heb ik een shirt en een bloesje gescoord. Qua kleding heb je echt ontzettend veel keuze. Qua spullen vond ik de kringloopwinkel in Nijmegen niet heel denderend. ’s Avonds kikte de vermoeidheid in en die nacht heb ik 12 uur geslapen…

 

4 jaar samen

Zaterdag waren Timon en ik vier jaar samen. Stiekem hoopten we een tijdje terug dat de horeca al wel weer open zou zijn, maar al snel bleek dat die nog wel een tijdje dicht zit. Dus besloten we er op een andere manier een fijne dag van te maken. Niet super bijzonder en toch weer wel. We zijn met de auto naar het bos gereden waar we in de auto onder een dekentje hapjes hebben gegeten. Het was een vochtige dag dus alles was te nat om op te zitten. Daarna hebben we nog een heerlijke wandeling door het bos gemaakt. Eenmaal thuis ben ik even in bad geweest en daarna zijn we samen met mijn ouders, bij wie we dit weekend sliepen, chinees gaan eten. 

Zondag was heel fijn wakker worden. We hadden nog hapjes over van de dag ervoor dus hebben we in bed ontbeten. Daarna ben ik beneden aan de slag gegaan met de blogs voor deze week met kerstmuziek op de achtergrond en ’s middags kwam Nina met haar vriend en hebben we de hele middag spelletjes gespeeld, gekletst en drankjes gedronken.

Het was een hele fijne week met veel momentjes waarop ik ook echt bewust heb kunnen genieten en kringloopwinkel Nijmegen ga ik zeker vaker bezoeken! Aankomende week is mijn vader jarig en wordt a Christmas prince film drie gekeken 😉

Fijne week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat gekregen producten

2 reacties

  1. Céline op 4 december 2020 om 11:56

    Gefeliciteerd met je vier jaar samen zijn!

    • Liefslinne op 4 december 2020 om 11:56

      Dankjewel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.