Vakantiegevoel

Mijn week in foto’s #8 – Vakantiegevoel en late avondjes

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Voor het eerst deze vakantie heb ik een echt vakantiegevoel. Van wandelen op een random plek tot heel hard lachen met vriendinnen en iets doen waar ik al heel lang naar uitkeek. Lees je mee?

 

Mijn week in foto's #8

Maandag gingen we er even een dagje op uit. De bedoeling was om kringloopwinkel Ede te bezoeken en dan te gaan picknicken in het bos, maar eerlijk gezegd viel de kringloopwinkel een beetje tegen. Dus zijn we vrij snel doorgereden naar de Veluwe waar we op een bijzonder plekje uitkwamen; Renkums beekdal. Na een weekend bij mijn vriend ben ik daarna weer naar huis gegaan, waar ik deze foto naar een vriendin stuurde dat ik weer thuis was en aan het bedenken was wat ik ging doen, wat uiteindelijk badderen werd met een serie.

 

Vakantiegevoel

Dinsdag begon ik wat ziek, zwak en misselijk, ik bleek namelijk ongesteld te zijn. Aangezien dit er bij mij best wel in kan hakken, besloot ik alle plannen die ik had te schrappen en te doen waar ik zin in had. Gelukkig lukte het om wat te werken en uiteindelijk ben ik mijn kast gaan uitzoeken. Ik merk dat ik namelijk van opruimen heel veel rust krijg in mijn hoofd. Het resultaat: heel wat lades leger en een krat vol spullen die weg kunnen. 

 

Mijn week in foto's #8

Woensdag was een echt dagje niks doen. Wanneer ik alles opgeruimd en schoongemaakt heb kan ik daar echt van genieten. Dat deed ik dus ook en samen met Lucky genoot ik van de zon die soms heel even tussen de wolken doorkomt en ‘s avonds keek ik een serie in bed. Interessanter dan dat was mijn dag echt niet.

 

Mijn week in foto's #8

Donderdag had ik afgesproken met een vriendin aangezien ik vorige week mijn kledingkast had uitgezocht en zij ook besloten we om samen onze kleren te gaan verkopen. Toen alles online stond zijn we naar de stad gegaan en hebben we geluncht en stiekem heb ik dat wel heel erg gemist. Lekker lullen met een kopje thee en genieten van wat te eten. Even een kijkje in de stad liep uit op schoenen kopen en ‘s avonds kwam een andere goede vriendin langs. Zoals altijd lagen we weer dubbel met z’n twee en zaten we weer tot laat te kletsen.

 

Mijn week in foto's #8

Vrijdag sliep ik uit. Lag ik de halve dag op de bank en kocht ik alweer Blond Amsterdam spullen via Marktplaats. Meer over vrijdag is er eigenlijk niet te vertellen. Soms horen die vakantiedagen er ook bij.

 

Vakantiegevoel

Zaterdag moest ik mij even herpakken. Deze zomer is zo anders dan andere en ik schreef de onderstaande Instagrampost die ik vrijdag op Instagram postte. Het meeste wat ik op Instagram deel is heel persoonlijk. Gelukkig kon ik mij herpakken en hebben we genoten van een hele fijne zomerdag. Samen even de stad in en een nieuw spel kopen om die te kunnen spelen deze vakantie, formule 1 kijken en genieten van de warmte die er om 22.30 nog was met een avondwandeling. En als afsluiter iets waar ik al heel lang naar uitkeek: een minivakantie boeken! En dat is gelukt! Over drie weken gaan we er even tussenuit in Maastricht.

Hopelijk hebben jullie ook al een beetje een vakantiegevoel. Aankomende week ga ik een paar keer naar mijn ouders toe die op vakantie zijn in Nederland, gaan ik en mijn vriend een dagje naar Zwolle en komt een vriendin slapen. Geniet van je week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.