Mijn week in foto's

Mijn week in foto’s #3 – Sportschema maken en infuus

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Het was weer een zonnige week. Alleen nu bestond mijn week vooral uit schoolwerk en sporten en mijn infuus. Lees je mee? 

 

Het aftellen kan bijna beginnen! Afgelopen vrijdag was de eerste deadline en aankomende donderdag is alweer de laatste deadline van dit semester. Maandag had ik een dagje vrij, maar omdat ik de afgelopen weken niet echt motivatie kon vinden voor school had ik maandag een dagje ingepland om wat dingen bij te werken van school. Euhm zal het niet dat dat net even anders liep. Na een uurtje werken dacht ik ‘even’ iets te gaan regelen op mijn blog, wat uiteindelijk meer dan 4 uur in beslag nam. Achter een blog zit soms nou eenmaal veel meer werk dan mensen zien, maar het resultaat is er. Een nieuw artikel ingepland en een nieuwe header gemaakt. Ik twijfel nog wel of dit is wat ik zoek of dat ik toch blijf bij hoe het was. 

Verder was maandag een fijne dag. Ik kreeg gelukkig alsnog alles af wat ik wilde doen en heb ook nog wat van het weer kunnen genieten. Ook maakte ik voor het eerst een sportschema, aan het einde van de maand zal ik een update over het sportschema met je delen ;).

 

Dinsdag was een schooldagje, waarbij ik support kreeg van onze Lucky. Na de projecturen ben ik buiten verder aan de slag gegaan en had ik mijn tweede coaching sessie met Mira. In mijn week in foto’s #1 schreef ik al meer over het groeiprogramma dat ik volg. Na het gesprek had ik weer voldoende motivatie om verder aan de slag te gaan. 

 

Woensdag was een topdag! Ik kon ontzettend veel kunnen doen voor mijn deadline en vervolgens hebben mijn vriend en ik de film ‘F*ck de liefde’ gekeken. Ook plaatste ik mijn blog van ‘Een duurzamere ik’! De film is een dikke aanrader wat mij en mijn beste vriendin betreft, zij keek de film al een paar dagen geleden. Wel een typische Nederlandse film, als je snapt wat ik bedoel ;). Mijn eerste ‘Een duurzamere ik’ werd goed ontvangen en aankomende woensdag komt dan ook deel twee online.

 

Donderdag was alweer het laatste dagje project van de week aangezien wij op vrijdag altijd aan verslagen werken. Daarnaast bracht ik een bezoekje aan de tandarts, omdat in het pinksterweekend mijn spalkje losschoot. Helaas was hij niet meer te redden, wat ik al dacht. Dus moest ik een nieuwe op laten meten. Jupp… dat betekende gips happen. Gelukkig deed de tandarts dit op een fijnere manier dan de orthodontist. 

Verder had Lucky een goed eslaapdag, en voor de catmoms onder ons, mijn telefoon staat vol met foto’s. De foto rechts was er zo een.

 

Vrijdag was de deadline en had ik mijn infuus gepland staan. Tijdens het infuus heb ik de film the half of it gekeken op Netflix. Een bijzondere film die ik iedereen kan aanraden. Verder was het niet z’n bijzonder dagje. Ik sliep na het infuus en at pizza. Daarna hebben we met het gezin the Voice kids finale gekeken.

 

Zaterdag was een bankhang dag. Aangezien ik dit keer meer bijwerkingen had en eigenlijk alle stress eruit kwam van de afgelopen weken, kropen ik en mijn hoofdpijn en misselijkheid lekker op de bank. Verder at ik een aardbeien gebakje en lukte het mij om een workout te doen. Deze week heb ik 1 dag overgeslagen van alle dagen van het sportschema. Ik ben benieuwd hoe deze week zal zijn.

Deze week is de deadline waarna ik klaar ben met dit semester. Verder staat er nog niks op de planning, al zag ik wel dat het eind deze week weer warmer wordt dus daar kijk ik stiekem nu al naar uit. Tot de volgende week in foto’s!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.