grey's anatomy weer begonnen

Mijn week in foto’s 29 – Hoe plan ik het werk voor mijn blog in naast mijn stage? En Grey’s Anatomy is weer begonnen!

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week neem ik je mee in hoe ik mijn werk voor mijn blog inplan naast mijn stage-uren. Ook ben ik weer begonnen met het kijken van Grey’s Anatomy, geef ik je een inkijkje in mijn hersenspinsels en deel ik meer over de wandelchallenge. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Grey's anatomy weer begonnen

Maandag begon mijn stage weer na twee weken vakantie. Persoonlijk vond ik dat best moeilijk. In eerdere blogs heb ik al wel eens aangegeven dat mijn stage mij veel mentale energie kost. Het thuiswerken in combinatie met werk doen dat ik minder leuk vind, maakt dat er soms weinig motivatie is. Dan kan een werkdag al snel een mentale last zijn. Gelukkig heb ik lieve begeleiders en kan ik altijd bij ze terecht. Dat scheelt dan ook wel weer een hele hoop en is een van de redenen dat ik wel mijn stage afmaak. 

Samen met een aantal volgers op Instagram heb ik activiteiten bedacht die je in deze lockdown kan doen. Zo kan je hier de hele dag naar uitkijken en heb je ook echt een werk/vrije tijd switch.

Voor mij is het in bad gaan en dat heb ik maandag dan ook gelijk gedaan nadat ik klaar was met mijn stage. Elk jaar in januari begint een nieuw seizoen van Greys anatomy. Echter loopt het dit jaar door de coronacrisis net iets anders, maar aangezien Grey’s Anatomy wel weer is begonnen afgelopen maandag op Videoland en ik helemaal bij ben, heb ik besloten om opnieuw te beginnen… Dat betekent dat ik 16 seizoenen te gaan heb. (Onderaan deze blog lees je hoe ver ik nu al ben, sorry not sorry.)

Dinsdag was een flexwerkdag samen met Nina. Ik merk dat ik samenwerken echt heel fijn vind. Daarom denk ik dat het thuiswerken ook echt wel meespeelt in het feit dat ik mijn stage minder vind. Stiekem hoop ik met mijn afstuderen gewoon naar kantoor te kunnen om op die manier een full experience te krijgen. Nina bleef ook eten en samen hebben we er een fijne avond van gemaakt. Het is een beetje als samenwonen. We doen alles samen, maar kunnen ook prima een halfuur iets voor ons zelf doen. Dat maakt deze dagen fijn, zeker in deze lockdown.

 

Grey's anatomy weer begonnen

Woensdag begon ik al wel te merken dat ik er de twee dagen ervoor 100% voor was gegaan. Mentaal kickte het even flink in dat deze stage nog 12 weken duurt. De motivatie was er even niet. Ik besloot te kijken hoe ik de werkdag toch zo fijn mogelijk kon maken en aangezien ik de hele dag achter mijn laptop zit, besloot ik een dagje op bed te werken. Niet heel goed voor mijn houding, maar zolang ik dit niet elke dag doe kan het wel. Het maakt de druk van moeten werken en presteren net iets minder al doe ik hetzelfde als op andere dagen. Het levert ook nog eens leuke momenten op waar ik anders niet bij was geweest, aangezien ik normaal op de kantoorkamer werk.

Zo probeerde Lucky op mijn kledingkast te springen. Dat doet hij wel vaker omdat het lekker hoog ligt en hij dan alles goed kan bekijken en het overzicht behouden. Normaal gesproken is het op de kast springen geen probleem, alleen deze keer was de aanloop iets minder. Met als gevolg dat hij de kast net niet haalde, met zijn voorpoten van de kast afgleed en vol in mijn plant viel. Maar er waren ook momentjes dat hij naast me kwam liggen kroelen. Ik stopte wel iets eerder met stage, aangezien mijn lichaam ook duidelijke signalen gaf dat het even te veel was. De middag en avond heb ik samen met Timon gespendeerd. Temptation Island kijken en heel veel bankhangen.

Donderdag was een niet zo bijzondere dag. Stage liep lekker en daarnaast had ik twee afspraken. Eenmaal om 16.30 thuis besloot ik van de donderdagavond gewoon een weekendavond te maken. Niks moet alles mag en wat er niet van komt komt morgen wel weer. Dat is denk ik ook waarom ik op vrijdagavond altijd zo relaxed ben. En dus besloot ik te doen alsof het vrijdag was. Dat hielp ontzettend! Ik denk ook dat ik het vaker ga proberen, aangezien het mij echt hielp om te ontspannen. De hele avond keken we De Casting kantine. Ik kan je zeggen ik houd normaal niet van De TV kantine, maar dit vond ik echt een aanrader!

 

Vrijdagavond plannen

Vrijdag was het dan tijd voor de laatste uren stage. Aangezien er bij ons thuis volop thuisgewerkt wordt, besloot ik in mijn grote pauze al naar Timon te gaan en de rest van de middag daar verder te werken, aangezien Timon daar de enige is die thuiswerkt. Lekker rustig dus ;). Om 16.00 was het weekend! Ik plaatste de vrijdagblog en maakte de Follow Friday om daarna de laptop dicht te klappen. Mijn vrijdagavond bestond uit The Voice kijken, een beetje op Instagram zitten en chips eten. 

Zaterdag hadden we spontaan toch plannen. Zoals velen zullen herkennen zijn er weinig dingen die je kan doen en dus zijn de weekenden vaak leeg als het gaat om plannen. Aangezien het mooi weer was besloten we naar de hei te gaan. We kozen een rustige plek uit en zijn daar gaan wandelen. Dat brengt mijn wandelchallenge voor dit jaar op een tussenstand van 10,1 km (van de 350 km). ’s Avonds keken we Wie Is De Mol? en ik heb al mijn punten nog *happy dance*. Naast een lange wandeling werd er ook heel wat Grey’s Anatomy gekeken net als andere momenten deze week in mijn vrije tijd. Waardoor ik op het moment dat ik dit schrijf (zondag) al bij aflevering 22 van seizoen 2 ben (in totaal heb ik dus al 30 afleveringen gekeken sinds Grey’s Anatomy weer is begonnen). 

 

Posbank

Zondags werken we meestal allebei. Timon aan school en ik voor Liefs Linne. Zo schrijf ik op zondagochtend altijd de weekblog die je nu leest, plaats ik de gastblog en regel ik dingen voor de gastblog van volgende week, doe ik wat voor de SEO van mijn website en schrijf ik de vrijdagblog van die week. Ook kijk ik op welke momenten ik posts wil plaatsen die week en beantwoord ik mails (al doe ik dat elke dag, bedrijven kunnen natuurlijk niet een week wachten op antwoord).

Dat was mijn week! Aankomende week staat het infuus op de planning en ga ik aan de slag met mijn SEO samen met een bedrijf en heb ik een zoomdate op de planning staan met een goede vriend. Maak er een fijne week van en tot volgende week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten of samenwerkingen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.