kerstcadeaus

Mijn week in foto’s #27 – Vier dagen kerst en mijn kerstcadeaus

.,Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week hadden we een spontane McDrive date, vierden we Nina’s verjaardag en hadden we vier kerstdagen. Ook deel ik welke kerstcadeaus ik heb gegeven met kerst en welke ik kreeg. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

Maandag waren we bij Timon, echt plannen hadden we niet en we konden ook de deur niet echt uit. Mijn moeder was namelijk in afwachting van een coronatest. We wilden namelijk niet door de deur uit te gaan anderen in onzekerheid brengen. Daarom besloten we creatief te zijn en gingen we samen met Nina en haar vriend door de McDrive op afstand ;). Het regende alleen super hard waardoor we nogal nat waren geworden. Onze kleine auto’s boden niet genoeg onderdak met de kleine achterbak die we hadden. ’s Avonds keken Timon en ik After, verder was het geen bijzondere maar wel een hele fijne eerste officiële vakantiedag.

 

Mc drive date

Dinsdag was Nina jarig! We hoopten dat de uitslag van ons mam op tijd binnen zou komen en dat deze negatief was zodat we met z’n allen kerst zouden kunnen vieren, maar ook zodat we nog even een taartje konden gaan eten bij Nina. De testuitslag kwam gelukkig al om 14.00!  We zijn snel in de auto gestapt en hebben we onze middag doorgebracht bij Nina met wijn, spelletjes en taart. ’s Avonds werden er bij Timon thuis ook nog spelletjes gespeeld en hebben we met z’n allen televisie gekeken.

Woensdag was een rustige vakantiedag, we gingen richting mijn huis, ik nam een reels op en de rest van de dag hebben we op de bank gelegen, tv gekeken en YouTube gekeken. Laten we zeggen mentale en fysieke voorbereiding op de kerstdagen. In de avond heb ik nog een klein uurtje met iemand geskyped die ik heb leren kennen via Instagram.

 

Kerstcadeaus

Donderdag was het kerstavond, de dag die wij thuis eigenlijk het meeste vieren. Overdag wordt er volop kerstmuziek gedraaid en ondertussen worden er hapjes gemaakt om dan rond een uurtje of 18.30 met z’n allen de hapjes op te gaan eten bij de bank en ondertussen de kerstcadeaus uit te gaan pakken. Dit jaar had ik o.a. de familyplanner van Purpuz als cadeau voor mijn ouders. De kalender die we afgelopen jaar hadden moest natuurlijk vervangen worden 😉 perfect kerstcadeau dus. Voor Timon had ik een happy socks set van Hemdvoorhem, voor mijn zus had ik wandelsokken gekocht en voor haar vriend een waterfles. Zelf heb ik net als vorig jaar puzzels gekregen, maar ook een leuke plantenpot/lamp, een armbandje, een tijdschrift, een spel en het boek van Life of maart. Dat waren alle kerstcadeaus. Doen jullie thuis aan kerstcadeaus geven met kerst?

 

kerstcadeaus

kerstontbijt

 

Eerste Kerstdag gingen we met z’n allen bij ons thuis ontbijten. Verder deden we gewoon waar we zin in hadden. En dus werden er heel wat spelletjes gespeeld, maakten Timon en ik een wandeling, gingen we samen met een wijntje de hottub in en gingen we daarna mini pizzaatjes eten aan tafel. Timon en ik probeerden ons nieuwe spel uit die we de avond ervoor hadden gekregen en gingen daarna weer naar zijn huis om Tweede Kerstdag met zijn ouders te spenderen.

Timon en ik waren nog geen 10 minuten bij hem thuis, toen ik gebeld werd door mijn ouders. Mijn zus had zich verbrand aan kokend water en ik ben de enige met een EHBO-diploma dus reed ik weer naar huis. Een bezoekje aan de SEH was nodig. Om 00.15 was ik weer bij Timon en zijn we direct naar bed gegaan. Mijn zus heeft tweedegraads brandwonden en moest de daarop volgende dagen ook nog naar het ziekenhuis om de wond te laten verzorgen.

 

kerstontbijt

Vrijdagochtend werden we bij Timon thuis wakker en gingen we daar met z’n alle ontbijten. Ik merkte dat ik zo moe was dat ik weer terug naar bed ben gegaan. Twee uur later werd ik pas wakker. Achteraf maar goed ook want Tweede Kerstdag zijn we gaan gourmetten waarna we tot half drie ’s nachts spelletjes hebben gespeeld, wijn hebben gedronken en vooral heel hard hebben gelachen. 

Zondag deden wij aan derde kerstdag. Het is een soort traditie die ik en Nina hebben nadat we twee jaar achter elkaar spontaan afgesproken hadden op 27 december. Daarom hebben we er derde kerstdag van gemaakt. Dit jaar was het vierde jaar dat we het samen vierden en de eerste keer dat we dit met z’n viertjes deden. Ik, Timon, Nina en haar vriend. Voor de derde dag op rij werden er heel wat spelletjes gespeeld, veel te veel gegeten (oké dat was de vierde dag op rij) en werden er wijntjes gedronken.

 

vier dagen kerst

Al met al heb ik genoten van een hele fijne week. Al was de week echt niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Zo kwam ik erachter dat ik de vakantie zoveel harder nodig had dan dat ik had gedacht. Veel fysieke en mentale stress kwam eruit deze week. Voor volgende week heb ik verschillende afspraken afgezegd om zo een beetje tot rust te komen. We gaan er nog een mooie week van maken met leuke afspraken, zoals met oud en nieuw en een meidendagje met Nina.

Tot volgende week en maak er een fijne week van!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat gekregen producten.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.