Blond Amsterdam

Mijn week in foto’s #25 – Nieuwe onderzoeken, nieuwe Blond Amsterdam spullen en een fijn weekend

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week was het een lichte strijd tussen lichaam en geest en was ik veel ‘ziek’ . Ook had ik nieuwe onderzoeken maar zaten er ook zeker leuke momenten tussen. Zo kocht ik nieuwe Blond Amsterdam spullen, had ik fijne momenten met vrienden en vierden we de verjaardag van ons pap. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Adventskalender

Maandag was ik niet helemaal lekker in orde. De dagen ervoor is het flink kouder geworden en dat was te merken aan mijn lichaam. Dus dook ik na stage in bad met chocola. De perfecte combinatie om even wat rust te krijgen. Sowieso ben ik de afgelopen week heel heel veel in bad geweest, het doet mijn lichaam zoveel goeds als het buiten zo koud is. Later die avond kwam Nina om weer bij te kletsen. Maandag was het ook tijd voor het eerste vakje van de adventskalender! De bovenstaande kalender kreeg ik een tijdje terug in mijn schoen van Sinterklaas ;).

 

Blond Amsterdam

Dinsdag was het weer tijd om te flexwerken met Nina. In de pauze wilden we even wat te eten halen en dus besloten we naar de Albert Heijn te gaan in de hoop dat er bij het filiaal bij ons in de stad nog iets van de Blond Amsterdam collectie was die Albert Heijn deze week verkoopt. En er was nog wat! Dus kocht ik een mok en een kommetje. Het was onze datedag dinsdag en dus was het na onze werkdag tijd voor zelfgemaakte pizza en een kerstfilm! De afgelopen twee weken hebben we alle drie de films van A Christmas prince gekeken. Ik had ze al wel vaker gekeken, maar Nina nog niet.

 

Bankhangen

Woensdag werd ik wakker en werd ik overladen met berichten over Spotify. De hele dag heb ik op Instagram dan ook niks anders voorbij zien komen. Hierboven zie je mijn overzicht. Verder was woensdag geen bijzondere dag. Ik werkte een halve dag voor stage en dook daarna het bed in. Mijn lichaam was op en werkte mij tegen dus was het tijd voor wat rust. Later die middag kwam Timon en samen hebben we de hele middag en avond serie gekeken in bed. Woensdag was ook de eerste dag dat er geen duurzamere ik online kwam. Benieuwd waarom? Dan raad ik je aan de weekblog van vorige week even terug te lezen.

Donderdag werkte ik aan stage en kwam er in de middag een goede vriend over de vloer. Ik help hem dit jaar met zijn studie geneeskunde. Daarbij verdiept hij zich in wat ik heb, om zo daarvan te leren. Hij volgt mij een à twee jaar om zo te zien wat mijn ziekte is, maar ook wat dit met mij doet. Toen hij net weg was had ik door dat ik te weinig had gegeten en had ik weer een tril aanval. Dus heb ik wat gegeten en ben ik daarna naar bed gegaan. Nog altijd wordt onderzocht waar het trillen en flauwvallen bij mij vandaan komt. De rest van de avond heb ik lekker in bed gelegen en tijd voor mijzelf gepakt.

 

Blond Amsterdam

Vrijdag was het daarom weer tijd voor een bezoekje aan de huisarts en het ziekenhuis om iets anders te onderzoeken wat het trillen en flauwvallen misschien kan verklaren. De uitslagen krijg ik na het weekend. Waarschijnlijk kan ik daar dus in de volgende weekblog meer over delen! Verder was vrijdag natuurlijk het begin van het weekend. Wat betekende de hele middag en avond op de bank liggen en op tijd naar bed. Ik moet zeggen dat mijn week vooral bestond uit dekentjes, bed, chocola en Lucky. Mijn lichaam en ik werkten elkaar een beetje tegen en door de jaren heen heb ik geleerd dat ik hier maar beter naar kan luisteren.

 

Spelletjes spelen

Zaterdag was ik nog steeds niet lekker in orde dus plofte ik met een fijn kussen en een dekentje op de bank. Begin van de middag heb ik mij omgekleed en opgefrist, iets wat mij altijd wel goed doet. Zaterdag was namelijk niet alleen Sinterklaas 😉 maar ook de dag dat mijn vader jarig was. Wij vieren daarom ook geen sinterklaas. We aten taart, speelden spelletjes, gingen gourmetten en speelden nog meer spelletjes.

Zondag was een andere fijne relaxte dag, helemaal lekker was ik nog niet, maar hopelijk was deze paar dagen rust voldoende om de volgende dag weer te knallen voor stage. Nog twee weekjes en dan is het kerstvakantie! 

Aankomende week staan er veel (medische) afspraken op de planning. Zo krijg ik de uitslagen van het onderzoekje van afgelopen week, heb ik mijn jaarlijkse longmetingen en gesprekje met de longarts, moet ik naar de podotherapeut en heb ik nog twee andere medische afspraken op de planning staan waar ik volgende week meer over deel.

Fijne week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten of samenwerkingen

1 reactie

  1. Frank Boogers op 8 december 2020 om 12:26

    Succes met de uitslagen,en je medische afspraken, hopelijk allemaal positief!👍

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.