November doelen

Mijn week in foto’s #20 – 1,5 meter dates met vrienden en doelen voor november

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week was het tegenovergestelde van vorige week. Ik had een productieve week. Had heel wat gesprekjes, genoot van afspraken met vrienden en sloot de week fijn af. Daarnaast schreef ik mijn doelen op voor de maand november. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Geraldine en de vrouwen

Waar ik vorige week even een complete mental breakdown had, begon ik mijn maandag gemotiveerd. Ik was wakker bij de eerste wekker, oké niet gelijk uit bed, maar ik was wel wakker. Ik starte mijn dag relaxed en werkte aan mijn stage. Zo heb ik mijn stageplanning bijgewerkt en ik moet zeggen dat geeft veel overzicht en rust. Maandag plaatste ik ook mijn week in foto’s #19 over de mental breakdown die ik had. Ook ging ik wandelen met een goede vriendin. Ik vulde sinds een lange tijd weer het bad en keek ik twee afleveringen van Geraldine en de vrouwen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een mooie serie is. Zo puur, maar ook heftig en mooi tegelijk. Daarnaast maakte ik een moodboards voor mijn nieuwe kamer en Skypte ik met een vriendin.

 

Moodboard

Dinsdag zat ik wonder boven wonder nog steeds in een gemotiveerde flow. Ik werkte de helft van de dag bij mijn beste vriendin thuis. Een gesprek met mijn stagebegeleider waar ik al de hele week tegenop zag viel gelukkig reuze mee en na dat gesprek ben ik ook alweer naar huis gereden zodat ik thuis was toen mijn medicijnen bezorgd werden. ’s Avonds skypete ik met een vriendin die aan de andere kant van het land woont en daarna plofte ik uiteraard met chocola op de bank. Hieronder nog een te schattige foto van Lucky die ’s ochtends tijdens het werken bij mij kwam liggen. 

 

November doelen

Woensdag had ik geen afspraken staan. Ik maakte mijn uren voor de stage en daarna kwam Timon langs. Allebei hadden we eigenlijk nog genoeg te doen en dus zijn we samen op de kantoorkamer aan de slag gegaan. Hij ging muziek schrijven en ik ging aan de slag met mijn blog. Daarna kookte ik, aten we met z’n vijven aangezien mijn zus er was en ploften we daarna op de bank. Hoogtepuntje van deze dag? Ik verkocht mijn spijkerbroek die ik via United Wardrobe had gekocht en helaas niet paste. Ik verkocht hem voor iets meer dan dat ik hem zelf kocht en had daardoor ook de verzendkosten die ik destijds kwijt was weer terugverdiend.

Donderdag was dan wel weer een heel druk dagje, maar ook een hele fijne dag. Ik had een afspraak gepland staan met de medisch psycholoog na wat er vorige week gebeurd was. Dit was een goede keuze. Ik zag er van te voren heel erg tegenop, maar achteraf had ik heel veel aan de afspraak. Na deze afspraak werkte ik nog een paar uurtjes en daarna ben ik samen met Doedel en een goede vriend gaan wandelen in het bos. Het regende wel iets, maar het was zo’n fijn moment van de dag. Daarna aten we hapjes en proostten we op een goed functioneringsgesprek van mijn zus, waarna mijn beste vriendin kwam en we de hele avondjes spelletjes hebben gespeeld.

 

November doelen

Vrijdag was ik echt toe aan weekend. Ik merkte het aan alles in mijn lichaam. Gelukkig ging ik die dag weer flexwerken met Nina en zo was deze dag alsnog heel goed te doen. Aan het einde van de middag ging ik naar Timon. Zoals sommigen misschien wel weten zijn we het ene weekend bij hem en het andere weekend bij ons. Dit weekend waren we dus bij hem. ’s Avonds was het tijd voor de Masked Singer en waar we vorige week een 100% score hadden, zaten we er dit keer helemaal naast. Ons pap had de aap wel goed! 

Zaterdag had ik even behoefte aan helemaal niks. Er moest dit weekend echt wel het nodige gebeuren, maar ik zag het gewoon even niet zitten. Het enige wat ik deed was een Vinted pakketje wegbrengen en op de bank liggen. Ik keek de film The Sun is also a star, maar persoonlijk vond ik hem wat tegenvallen. Misschien kwam dit ook wel omdat ik er al een paar hele positieve verhalen over had gehoord en er gewoon wat meer van had verwacht. Het programma wat wij op de zaterdagavond kijken? Geubels en de Hollanders. Heb je iets met cabaret, dan raad ik je aan dit programma te kijken ;). 

Aankomende week staat de herfst fotoshoot op de planning met Sara en nee dit is niet een foutje, ik weet dat het een tijdje geleden ook al in een weekblog stond. Alleen toen kon het niet doorgaan. Verder is het de eerste week van november en heb ik een aantal doelen opgesteld. Namelijk meer rust geven aan mijn hoofd, wat betekend vaker de devices uit en offline tijd doorbrengen met wandelen, puzzelen of een boek lezen. Ook wil ik als doel stellen om 1x per week te sporten om zo weer mentaal en fysiek fitter te worden. Dit hoeft niet gelijk de meest zware workout te zijn, maar zo kan ik het sporten op een laagdrempelige manier toch weer oppakken. Wat zijn jouw november doelen?

Maak er een mooie week van. Tot volgende week!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.