Mijn week in foto's 2 - Een zonnige week met veel wandelingen

Mijn week in foto’s 2 – Een zonnige week met veel wandelingen

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Het was een zonnige week. Ik maakte veel wandelingen, kreeg een leuk pakketje en genoot van een vakantiegevoel. Lees je mee?

Blond Amsterdam

Een nieuwe week! Maandag was niet helemaal mijn dag. Ik was niet productief en terwijl er een hele berg aan taken op mij lag te wachten ging ik mijn telefoon opschonen, oepss… Het was al met al maandag een turbulente dag, waardoor ik maandagavond nog wat onrustig was, dus besloot ik in plaats van serie te gaan kijken een lange wandeling te gaan maken met Doedel, terwijl we genoten van de avondzon. Daarnaast bewerkte ik nog wat foto’s en kwam er een heel leuk pakketje binnen waarin ik jullie in de vorige weekblog al meer over vertelde! Namelijk mijn Blond Amsterdam mokken.

 

Yoga workout

Dinsdag had ik meer motivatie en heb ik gelukkig alsnog alle taken kunnen afwerken wat voor veel rust zorgde in mijn hoofd. Na een paar uurtjes project ben ik lekker in de tuin gaan liggen, om vervolgens te gaan koken. 9 van de 10 keer kook ik nasi als ik moet koken, dus dit keer ook! Na het eten deed ik voor het eerst een yoga workout (met Lucky, want die kwam er steeds bij liggen) en na de workout heb ik genoten van een avondje serie kijken in bad.

 

Woensdag was gek genoeg weer een mindere dag (of althans, dat dacht ik), dus besloot ik rond 11.00 terug naar bed te gaan en 12.00 stond ik voor de tweede keer op en heb ik er alsnog een hele mooie dag van kunnen maken! Na de projecturen kwam Timon langs en hebben we er samen een relaxed middagje van gemaakt. Samen Temptation Island kijken en wandelen. De rechterfoto is hoe Lucky erbij lag toen wij serie aan het kijken waren.
Toen Timon weer naar huis ging liep ik een deel met Doedel met Timon mee, maar Doedel begreep er niet veel van en is vervolgens opzoek gegaan naar Timon. Toen we terug kwamen van de wandeling begreep hij dat Timon naar huis was gefietst.

 

Corona kapsel
Donderdag was eigenlijk al de laatste projectdag van de week, want ik en mijn medestudenten besloten wat door te werken zodat we vrijdag alleen een paar taken zouden hebben. Zo gezegd zo gedaan. Terwijl ik bezig was met mijn schoolwerk kwam Lucky wat aandacht opeisen en hebben we even heerlijk geknuffeld.
Daarnaast bracht ik voor het eerst sinds maanden een bezoekje aan de kapper. Het was gek om weer ergens te zijn, maar tegelijkertijd voelde het heel goed. Ik ben blij met mijn nieuwe haren en na een lang dagje ben ik op tijd naar bed gegaan. Deze meid was donderdag om 22.00 al lekker in dromenland.

 

3,5 jaar samen
Vrijdag voelde eigenlijk al als vrije dag omdat ik maar een paar taken had die ik moest doen. Het voelde zelfs even als vakantie. Ik werkte aan mijn blog, heb wat schoongemaakt en in de middag stond er een date op de planning! Timon en ik waren namelijk donderdag 3,5 jaar samen, echt vieren deden we niet in de zin van een cadeautje ofzo, de liefde moet elke dag gevierd worden vinden wij. Okay, soms zijn er ruzies, maar verder moet je altijd er voor elkaar zijn. Dus gingen we samen lekker op pad om te genieten van onze vrije dag. Nadat we pannenkoeken hebben gegeten als lunch brachten we een bezoekje aan het slot niet ver van onze eigen stad. Het kasteel zelf was gesloten vanwege corona, maar de omgeving er omheen was ontzettend mooi en eigenlijk zelfs magisch.

Genieten van het weer

’s Avonds zijn we naar een plas gegaan hier in de stad en hebben we de nieuwe Cobb uitgeprobeerd. Dit is een mini bbq die je op tafel kan gebruiken, maar ook in de natuur. We genoten van de natuur en de zon die onder ging. Vrijdag voelde als een echte vakantiedag, een stadje verkennen, mooie wandelingen maken en genieten van de zon aan het water.

 

Fotoshoot
Zaterdag stond er een fotoshoot op de planning. Met kerst hebben we mijn vader dit cadeau gedaan, zodat hij een foto van zijn twee dochters kan ophangen in de woonkamer. Het was een leuke en bijzondere fotoshoot aangezien deze fotograaf ook baby foto’s heeft gemaakt van mij en mijn zus. Verder was het een rustig dagje waarbij we genoten van de zon, een lange wandeling maakten (alweer) en uiteraard de finale keken van Lego masters. Als afsluiter keken we ‘Even tot hier’ in bed. Waarna we vroeg zijn gaan slapen om op zondag een ochtendwandeling te kunnen gaan maken toen het nog koud was.

Deze week begin ik met een vrije dag en verder heb ik drie projectdagen. Waarna ik de werkweek afsluit met een deadline en het infuus. Plannen voor aankomend weekend zijn er nog niet dus wat er  volgende week in ‘mijn week in foto’s’ te lezen is, is voor ons allebei nog een verrassing ;).

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.