Kappersblunder

Mijn week in foto’s #18 – Kappersblunder en vakantie!

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week was een fijne week. Ik nam vakantiedagen op, genoot van een avondje pizza’s eten, maakte veel lol met een vriendin, maakte een kappersblunder en bracht daardoor weer een bezoekje aan de kapper. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Dieren

Maandag was een relaxte dag. Ik werkte vanuit huis aan mijn stage en regelde het een en ander voor mijn blog. Zelf merkte ik dat ik in een lekkere flow zat, maar misschien ook omdat ik wist dat deze werkweek maar heel even ging duren. Ik had namelijk voor woensdag, donderdag en vrijdag vakantiedagen opgevraagd. 

Na het werken aan de blog ben ik een stukje met Doedel gaan wandelen. Door de slijmbeursontsteking kan ik nog steeds niet heel ver lopen, maar zo even een avondwandeling voor het echt donker is maken met z’n twee was een goed idee. Retourpakketjes op de bus gedaan en daarna een nieuw laptopstandaard besteld (ik had namelijk per ongeluk de verkeerde besteld de week ervoor). Eenmaal thuis moest ik lachen om het feit dat de dieren nog heel erg moeten wennen aan de nieuwe deuren bij ons in huis (gemaakt van glas). Normaal kon Lucky deuren openmaken dat lukt hem bij deze niet meer.

 

Bijna vakantie

Dinsdag kwam mijn beste vriendin hier werken. Zij is een van de personen die ik naast Timon nog zie. Dinsdagmiddag bracht ik een bezoekje aan de kapper. Ik had besloten mijn haar flink uit te laten groeien de afgelopen tijd en het afgelopen dinsdag te verven naar mijn eigen haarkleur. Eenmaal thuis was het toch een stuk donkerder dan mijn eigen haarkleur en had ik even spijt…

 ’s Avonds was het tijd voor de persconferentie en waar ik het heel sneu vind voor de horeca is het denk ik wel een goede keuze, al verandert er voor mij niet zo veel. Ik ben al veel thuis, werk vanuit huis, zie niet veel mensen en dus blijft het allemaal wel een beetje hetzelfde op af en toe een lunch of restaurantbezoekje na. 

Woensdag was mijn eerste vakantiedag. Even een paar dagen alleen doen waar ik behoefte aan heb. Timon en ik besloten van deze gelegenheid gebruik te maken en hadden een datedag/datenight met z’n tweeën gepland. ’s Middags gingen we naar de kerstshow in Intratuin Duiven. We besloten dat het handiger was om nu half oktober al te gaan, want stel corona wordt meer of de intratuin gaat helemaal dicht dan wordt het allemaal wat lastiger en de kerstshow overslaan als kerstfan is natuurlijk ook geen optie. Het was een goede beslissing want met de drukte viel het gelukkig reuze mee. ’s Avonds gingen we thuis pizza’tjes maken en eten en daarna zijn we serie gaan kijken. Een relaxte en fijne dag.

 

Kappersblunder

Donderdag bracht ik opnieuw een bezoekje aan de kapper om mijn haarkleur toch iets lichter te maken. Gelukkig was ik nu wel heel blij met mijn haar. ‘ s Middags kwam mijn beste vriendin weer. We deden spelletjes en aten garnalen. Iets waar we allebei fan van zijn en ik bijna nooit eet, omdat meerdere personen bij mij thuis er geen fan van zijn. ’s Avonds was het tijd voor chips, frisdrank (want er moest nog gereden worden) en een hele boel verhalen. Op dit soort avonden merk ik dan ook hoe blij ik ben dat wij elkaar hebben en hoe blij ik ben dat we elkaar zoveel vertrouwen. Op naar meer van dit soort avondjes!

 

Pakketjes inpakken

Vrijdag was het tijd om uit te slapen, want ik kan je zeggen vroeg wordt het alleen met mijn beste vriendin als we weten dat we de volgende dag vroeg op moeten. Na het uitslapen stond Timon alweer op de stoep en heb ik een middagje gewerkt (ja, op mijn vakantiedag). Maar het voelde goed om even aan de slag te gaan. Ik verkocht kleding en regelde het een en ander voor mijn blog en werkte aan een website voor een opdrachtgever.

Ook kwam vrijdag een blogpost online. Een blogpost die ik stiekem erg spannend vond om te posten. Een blogpost met een thema dat vandaag de dag niet een beetje, maar heel actueel is. Met als titel ‘Als team door de tweede golf, niet als tegenstanders’. Deze post schreef ik vorige week maandag, nadat eigenlijk alles wat in de blogpost staat in mijn gedachte voorbij raasde. Gelukkig werd de blog zeer goed ontvangen en ontving ik vele lieve berichtjes van mensen op Facebook. ’s Avonds was het tijd voor de Masked Singer. Een programma wat we elke vrijdagavond kijken, bij wie we die avond ook zijn (Timon’s familie of mijn familie). Ennuhh, de koning had ik goed geraden!

 

Kappersblunder

Zaterdags deelde ik de blog ook op Instagram en ook daar kreeg ik een aantal hele lieve berichtjes. Verder was het tijd voor een bezoekje aan de fysio voor mijn overbelaste linker heup en de slijmbeursontsteking in mijn rechterheup. Na wat testjes en het losmasseren van de heup was het tijd voor nieuwe tape. Verder bracht ik de middag door mijn mijn zus die eens in de zoveel tijd een nachtje thuis slaapt. Er werden spelletjes gespeeld en lol gemaakt. Verder keek ik zaterdag de serie Emily in Paris uit en was het tijd voor de zevende aflevering van Wie is de mol. Dit keer zal ik niet spoilen 😉 Maar heb je de aflevering nog niet gezien, dan raad ik je hem zeker aan om hem te kijken!

Deze week staat het infuus op de planning, wachten we testresultaten af en zijn er verder nog geen plannen, des te meer ruimte voor spontane plannen! Fijne week en tot volgende week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.