Appel en Ei Arnhem

Mijn week in foto’s #16 – Appel en Ei Arnhem, infuusdag en een relaxed weekend

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week bracht ik een bezoekje aan Appel en Ei Arnhem, was het weer tijd voor het infuus en genoot ik van een typische weekenddag. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Stagedag

Maandag begon goed! Ik was voor mijn wekker wakker, altijd chill. Gelukkig stond er deze keer geen file op weg naar kantoor. Doordat ik maar 1 dag per week naar kantoor moet vind ik het eigenlijk nog steeds een uitje. Op de terugweg nog een boterham opgegeten en lekker meegezongen met de muziek! Eenmaal thuis heb ik de weekblog online gezet en rustig gegeten met de familie. Daarna was ik toe aan rust en even helemaal niks meer doen. Dus heb ik de badkuip gevuld en ben ik na het badderen direct door naar bed gegaan. Om 22.00 sliep deze meid.

 

Appel en Ei Arnhem

Ik heb gemerkt dat als ik om 8.00 begin met stage ik het meest productief ben. Vroeger dan 8.00 ben ik te moe en na 8.00 ben ik te lui en ga ik andere dingen doen dan dat ik moet doen. Dinsdag was een korte stagedag waarna ik samen met een vriendin op pad ben geweest om even te snuffelen bij Appel en Ei Arnhem. Zoals alle andere keren liep ik met een tasje naar buiten. Dit keer vond ik dan toch een winterjas. Een tijdje geleden had ik ook al een winterjas gekocht via United Wardrobe alleen helaas was deze achteraf toch te groot.

’s Avonds hebben we de film April, May en June gekeken. Nederlandse films zijn eigenlijk altijd slechte films, maar deze moet ik zeggen had wel echt een goede verhaallijn. Als je hem nog niet gekeken hebt, een dikke aanrader! Ik wens je wel alvast veel succes bij het einde om je tranen te bedwingen ;).

Woensdag was weer een langere stagedag, maar verder geen bijzondere dag. Timon was niet helemaal lekker en kon dus niet komen, dus ben ik uiteindelijk zelf met een serie op bed geploft. Ook maakte ik een reelsvideo met Lucky (die inmiddels al te vinden is op mijn Instagram). Verder merkte ik dat ik ’s avonds helemaal inkakte en dus ben ik weer vroeg gaan slapen.

Donderdag lukte het me echter niet om net als de andere dagen vroeg op te staan. De vermoeidheid hakte er echt flink in en dus begon ik ondanks dat ik het liever niet wilde een uurtje later aan mijn stage. Gelukkig was het wel een hele productieve dag en heb ik veel kunnen doen. Hier was ik heel blij mee, want vrijdag had ik mijn infuus en kon ik dus minder doen. Doordat ik nu meer af had kon ik vrijdag ook echt ontspannen. Ik was niet alleen productief voor de stage, maar ook voor de blog. Zo heb ik blogs vooruit geschreven en de follow fridays voor de komende twee weken. ’s Avonds heb ik even gedaan waar ik behoefte aan had, in bed liggen en niks meer doen.

Vrijdag was het infuusdag. ’s Ochtends had ik nog verschillende online meetings, waarna ik mijn weekverslag schreef voor stage en de laptop heb dichtgeklapt. Ik zat toevallig net aan de lunch toen de verpleegkundige al binnen kwam. Eenmaal aangeprikt maakt ze nog altijd een babbeltje en kijkt ze ondertussen of alles goed doorloopt en dan gaat ze meestal weer. Ik ben op de bank geploft en heb de docu ‘The social dilemma’ gekeken, een aflevering van Bureau 040 en een aflevering van Chantal komt werken. Gelukkig was het toen al bijna tijd voor naspoelen. In de avond zijn we naar Timon zijn huis gegaan en hebben we niks bijzonders meer gedaan. 

 

Cake bakken

Zaterdag was een fijne dag. Typisch hoe je een weekenddag zou beschrijven als iemand je vraagt hoe je luie weekenddag eruit zou zien. We sliepen uit, ontbeten, ik douchte, ontbeet nog een keer en lag verder de hele dag een beetje op de bank of in bed. Wel moet ik zeggen dat Henk & Harry hun rol deze dag uitermate serieus namen en dus een aantal keer om de hoek kwamen kijken. ’s Avonds cake gebakken en ‘Wie is de mol?’ gekeken en geen spoilers verder, maar wat een aflevering! Eenmaal moe en voldaan in bed viel ik meteen in slaap.

Dat was mijn week alweer! Dinsdag en zaterdag waren hele fijne dagen. Verder was het niet heel bijzonder, maar dat is soms ook een weekje wel lekker. Aankomende week ga ik 2 keer naar kantoor, heb ik fysiotherapie en gaan we een dagje naar de camping. Maak er een fijne week van en tot volgende week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.