Avondroutine

Mijn week in foto’s #14 – Avondroutine en heel veel vlogs terugkijken

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week kocht ik iets op United Wardrobe, merkte ik dat ik weer in mijn avondroutine kom, keek ik heel veel vlogs terug en werd de resetknop weer even ingedrukt. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Avondroutine

Afgelopen maandag was weer een dag op kantoor. Voor de lezers die het gemist hebben, vorige week ben ik gestart met mijn stage. Vanwege corona werk ik elke maandag op kantoor en de rest van de dagen thuis. In de vorige ‘mijn week in foto’s’ lees je er meer over. 

’s Maandags toen ik thuis kwam kon ik mijn jas die ik via United Wardrobe had gekocht ophalen, maar helaas bleek deze ondanks dat het maatje 34 was niet te passen. Ik besloot deze opnieuw te gaan verkopen en dezelfde avond kon ik hem alweer inpakken. Verder was mijn maandagavond niet zo heel bijzonder, of althans dat dacht ik. Ik nam een bad en gaf Lucky te eten om vervolgens te gaan prikken en in bed te gaan liggen. Luck was bezig met eten en ineens at hij niet meer. Voor wie Lucky niet kent, hij is echt een kleine vreetzak ;). Een avondje rustig aan doen deed gelukkig wonderen…

 

Vriendinnen middag

Dinsdag toen we opstonden was Lucky alweer de oude en at zo snel hij kon alsnog zijn brokken op. Ik werkte aan mijn stage en ’s middags kwam Nina (een goede vriendin) langs. We brachten pakketjes weg en gingen vervolgens kletsend aan onze diamond paintings werken. Het was een fijne spontane dinsdag. 

s Avonds ging ik nog even bij de buren langs om op te passen en moe en voldaan lag ik ’s avonds in bed waar ik nog even genoot van een kopje thee. In bed rustig de dag afsluiten met een kopje thee is een avondroutine die ik doordeweeks vaak doe, het is dan alsof mijn hersenen weten dat ik daarna ga slapen. Sowieso slaap ik nu ik stage heb ’s avonds een stuk sneller en heb ik weer een avondroutine, waar ik stiekem wel van kan genieten. Hebben jullie eigenlijk een avondroutine?

Woensdag merkte ik dat ik niet helemaal lekker begon te worden. Gelukkig ebde het wat weg en ging ik vervolgens aan de slag voor mijn stage. Woensdag was de dag dat Timon en ik altijd bij elkaar zijn, dus die kwam ’s middags en zo was woensdag een normale woensdag. We keken series (bureau 040 en de erfgenaam).

 

Avondroutine

Donderdag was ik toch zieker dan ik dacht. Ik probeerde een coronatest te regelen, maar damn wat een gedoe is dat. Uiteindelijk had ik contact met mijn arts over de klachten die ik had en zijn we er toch uitgekomen. Ik startte donderdag met antibiotica voor een keelontsteking en lag vooral veel in bed. Ik sliep twee uur overdag, keek vooral heel veel vlogs van Wil en Tien terug en keek de film Mamma Mia. 

Op een dag dat mijn brein en lichaam niet op één lijn liggen besef ik hoe vaak ik gewoon doorga terwijl ik eigenlijk naar mijn lichaam moet luisteren. Die resetknop indrukken was misschien dan toch even goed.

 

Groentekrokketen

Vrijdag voelde ik mij gelukkig al veel beter en heb ik ook gewoon weer online stage gelopen. Daarna ben ik naar Timon gegaan waar ik de rest van de dag op de bank lag. Ik begon aan Love Island Nederland België en ik kan je zeggen, aflevering 6 is al bereikt! 😉 

 

Lifeofmaart

Zaterdag sliep ik weer een keer uit sinds twee weken en dat voelde goed. Gelukkig waren mijn klachten door de antibiotica verder afgenomen. We deden een rondje supermarkt en brachten pakketjes weg. Ik werkte verder aan mijn blogs voor week 38 en dook vervolgens mijn coconnetje in met het e-book van Life of Maart.

Dat was mijn week alweer! Aankomende week staan er voor het weekend hele leuke activiteiten op de planning, daarnaast heb ik donderdag een afsprakendagje. 

Fijne week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.