Kringloopshoppen in Utrecht

Mijn week in foto’s #12 – Kringloopshoppen in Utrecht en mijn laatste vakantiedagen

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week ging ik kringloopshoppen in Utrecht, werkte ik vooruit, heb ik leuk nieuws over mijn kaarten en deel ik meer over mijn week. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees je mee?

Maandag besloten mijn vriend en ik nog even het vakantiegevoel op te zoeken. We reden naar Zutphen wat eigenlijk helemaal niet ver weg is van ons huis, maar op de een of andere manier komen we er bijna nooit. We lunchten gezellig wat en bezochten wat winkels, eigenlijk niks bijzonders, maar wat was het fijn. Nog even zo samen zijn voor alles weer een beetje zou starten. Ik kocht nog een boek en aan het einde van de avond reed ik naar mijn eigen huis. De afgelopen weken waren we zowat elke dag en nacht samen. Een gek idee om de komende tijd weer vaker alleen te slapen.

 

Kringloopshoppen in Utrecht

Dinsdag stond een date met een vriendin op de planning. Zij woont aan de andere kant van het land, dus we zien elkaar eigenlijk bijna nooit. We besloten in het midden (Utrecht) af te spreken en  om te gaan kringloopshoppen in Utrecht. Een zeer geslaagde dag! Ik scoorde een kastje, wat plantenpotjes en 1 waxinelichthouder die ik absoluut niet kon laten liggen. Ga je een keer kringloopshoppen in Utrecht dan raad ik de Arm in Utrecht aan en Noppes in Nieuwegein! Dit zijn de twee waar wij die dag geweest zijn. Ook zijn wij in Driebergen bij een kringloop geweest, niet super bijzonder, wel hele leuke spullen.

Kringloopshoppen in Utrecht

Eenmaal thuis ben ik gelijk aan de slag gegaan met het kastje neerzetten. Ik had een oud vervallen nachtkastje en deze kon daar mooi voor in de plek. Hierboven zie je de before en after foto’s van een aantal dingen die ik heb veranderd dinsdagavond. Lucky genoot overigens van de dozen die op de grond kwamen te staan en maakte er uiteraard even gebruik van.

 

Plantenpotten

Woensdag was een dagje thuis werken en stiekem vond ik dat helemaal niet erg. Het leek mij een fijn idee om als ik met mijn stage begin alles af te hebben en wat vooruit gewerkt te hebben met studio Liefs Linne en mijn blog zelf. Ik schreef een aantal artikelen, zorgde ervoor dat de kaarten een laatste checkup kregen en bestelde de eerste kaart bij de drukkerij. Omdat ik gerecycled materiaal ga gebruiken voor alle nieuwe kaarten heb ik er eerst 1 besteld om te kijken hoe ze uitvallen. Ook bestelde ik enveloppen voor bij de bestellingen en regelde ik nog wat voor school. Aan het einde van de dag ben ik rustig met een kop thee in bed gaan liggen. Dit deed ik voorheen ook altijd en het is alsof mijn hoofd dan weet dat we gaan slapen. Voor mij werkt dat heel goed.

 

Frozen kijken

Donderdag was een dag waarbij ik alle puntjes op de i aan het zetten was. Ik ronde nog wat dingen af, maakte een lijstje voor wat ik vrijdag nog wilde doen en dat was het. Ik ging lunchen met een vriendin en ondanks dat we elkaar niet vaak spreken en zien, was het zo fijn. We kletsten zoveel dat de ober twee keer moest vragen of we al wisten wat we wilden eten want we vergaten steeds naar de kaart te kijken. ‘s Avonds heb ik nog Frozen ll gekeken (voor de 2e keer). Het is en blijft zo’n goede film!

 

Infuusdag

Vrijdag was mijn infuusdag, de verpleegkundige kwam net na het middaguur. De eerste tijd van het infuus bracht ik slapend door. Ik vind dat altijd zo fijn, want dan gaat de tijd lekker snel. De tweede helft keek ik een documentaire. Toen ik net aan het infuus zat kwam mijn diamond painting binnen! (Deze had ik halverwege juli al besteld). Na het infuus ben ik eten gaan koken en heb ik een paar uur tv gekeken en op de bank gelegen. Later die avond kwam een vriendin langs en hebben we samen aan onze diamond paintings gezeten. Zij had die van haar namelijk ook meegenomen.

Zaterdag was een weer een dagje samen. Vanaf vandaag (de dag dag dit artikel online komt) start ik met mijn stage en heeft Timon weer school. Er gaat veel veranderen, of althans zo voelt het. Waarschijnlijk kijk ik er over drie weken op terug en valt het allemaal reuze mee.  Zelf ga ik nooit zo goed op verandering en moet ik dat altijd even op mij in laten werken, dus verder hebben we rustig aan gedaan. We gingen wel nog even naar de Ikea en bakten een cake.

Tot volgende week! Dan deel ik meer over mijn eerste stageweek.

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.