Hashtag geendorhout

Mijn week in foto’s #11 – Zomerse dagen en de hashtag geendorhout

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week liep iets anders dan we aan het begin van de week hadden gehoopt, maar daarom was hij zeker niet minder leuk. De ‘mijn week in foto’s’ is normaal eigenlijk van maandag tot en met zaterdag en komt dan op maandag online. Alleen zouden we dit weekend eigenlijk naar Maastricht gaan. Vandaar dat ik in de vorige weekblog aangaf dat de ‘mijn week in foto’s’ op woensdag online zou komen. Waarom we niet naar Maastricht gingen en wat we wel deden afgelopen weekend lees je verderop in deze blog. Ook was de hashtag geendorhout een groot onderdeel van mijn weekend. Lees je mee?

 

Hashtag geendorhout

Dinsdag was het tijd voor de zomershoot met Beeld By Sara. In overleg hebben we gekozen voor het Maarns Zandgat en dat was een groot succes! We hadden in de avond afgesproken en het weer zat gelukkig mee. Dit resulteerde in hele mooie foto’s en het leuke is dat je met Sara heel gezellig kan kletsen dus zoals is te zien op de foto hadden we het ook nog een heel erg naar ons zin! Verder was mijn dinsdag niet zo bijzonder. Ik had een werkdagje ingepland omdat ik van mezelf weet dat ik tijdens de warme dagen die zouden komen niet zoveel zou doen.

 

Zomerse dagen

Woensdag werd het al een stukje warmer en we wisten al dat voor de dagen daarna 35 graden voorspeld was. We hielden daarom een lekker vakantiedagje in huis. Een vriendin kwam over de vloer. We speelden spelletjes in de tuin en namen een duik in de hottub. Woensdag kwamen de eerste foto’s van Sara al binnen en ik ben meer dan blij met het eindresultaat!

 

Hashtag geendorhout

Donderdag werd ik wakker en bleek de pijn in mijn heup die ik al een tijdje had flink wat erger te zijn geworden. Een klein baalmomentje, maar dat is het zeker niet waard om de sfeer te laten te verpesten, want oh ik kan zo genieten van dit weer! Na een belletje naar de fysio kon ik vrijdag al langs. s Middags heb ik koekjes gebakken en verder was de dag niet zo bijzonder. Genieten van het weer, bankhangen en te veel uren spenderen op social media.

Donderdag was ook de dag dat we de beslissing namen niet naar Maastricht te gaan. Een flinke domper, maar uiteindelijk zijn we heel blij geweest met de keuze. Met 36 graden door Maastricht lopen is ook niet handig. Achteraf met mijn heup bleek dit een goede keuze te zijn geweest. In ruil voor Maastricht hebben we besloten bij mijn ouders op de camping te gaan slapen!

 

Zomerse dagen

Vrijdag kon ik terecht bij de fysio en daar bleek dat in mijn heup een beginnende ontsteking gaande is. Nadat de fysio de spieren naar de ontsteking wat losser heeft gemaakt is de boel ingetapet om de ontsteking wat rust te geven, zodat hij hopelijk weer wegtrekt. Een middagdutje met Lucky bracht veel goeds, waarna ik de rest van de dag van het weer heb genoten.

 

Zomerse dagen

Zaterdag brachten we in de buurt van de camping waar mijn ouders staan een bezoek aan een rustig meer. Verder speelden we spelletjes, lachten we veel en genoten we van het samen zijn. Dit jaar gaan we officieel niet op vakantie, maar deze dag voelde zeker even aan alsof we in Frankrijk zaten. De bovenstaande foto’s stuurde ik nog naar een vriendin toen we gingen slapen onder de sterren!

 

Hashtag geendorhout

Zondag was een rustig dagje, we zijn nog even naar Almere geweest en we hebben besloten om hier zeker een keer terug te komen. We hebben maar een klein gedeelte van de stad gezien, omdat we tijdens de warmste uren van de dag graag weer terug wilden zijn. Toen we terug reden kwam ik de hashtag geendorhout tegen. Na wat meer inlezen over wat de hashtag geendorhout inhoudt besloot ik ook mijn verhaal te delen om zo een gezicht te geven aan chronisch zieke mensen. Met grote ogen keek ik naar alle verhalen die binnenkwamen na de post, deed ik een dansje en met mijn favoriete ijsje eindigde ik de dag.

Volgende week komt er gewoon weer op maandag een ‘mijn week in foto’s’ online. Vanwege het warme weer hebben we nog weinig plannen, maar we hopen te gaan suppen en een stadje te bezoeken. Een hele fijne week!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.