Open zijn op Instagram

Mijn week in foto’s #10 – Zomerse dagen en open zijn op instagram

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week genoten we van de zomerse dagen en deelde ik weer een stukje realiteit op Instagram door open te zijn. Lees je mee? 

 

El dorado

Maandag begon mijn dag wat minder, ik had namelijk ruzie met Klarna. Het is mij al meerdere keren gebeurd dat ik betaalde, maar Klarna zei het niet te ontvangen en zo ook deze keer. Er zijn aanmaningsbrieven naar onze buren gestuurd en zo mocht ik ineens een flink bedrag betalen. Hier was ik het absoluut niet mee eens en gelukkig na een lang belletje was de boel half opgelost en heb ik het uiteindelijk kunnen afhandelen op een fijne manier. 

Uiteraard speelden we maandag weer El Dorado, ja je leest het goed, alweer… Op Instagram plaatste ik een bericht over de menstruatiecup die ik heb uitgeprobeerd, waarna ik een aantal kleine vreugdedansjes deed toen ik zag hoeveel mensen mijn website bezochten.

 

Subcutaan prikken

Dinsdag stond er een bbq op de planning en deed ik iets waar ik je vorige week over had staan uitlachen als je had gezegd dat ik dat had gedaan. Ik prikte namelijk voor het eerst weer Interferon Gamma. Vorige week vroeg ik al om jullie tips en er werd massaal gereageerd en nu deed ik het dan zelf met hulp van mijn nicht.

 

Open zijn op Instagram

Woensdag was een hele fijne en leuke dag! Een goede vriendin van mij zou zondag op vakantie gaan dus zijn we bij haar thuis gaan lunchen, we brachten een bezoekje aan de IKEA en kletsten nog wat bij met thee. Thuis werkte ik nog wat en in de avond kwam een andere vriendin langs om The Kissing Booth 2 te kijken. Zoals gewoonlijk was het weer gezellig en werd het weer eens laat.

 

Open zijn op Instagram

Donderdag lag ik tot laat in bed samen met Luck die mij ergens in de ochtend was komen vergezellen. Eenmaal uit bed ging ik aan het werk voor mijn blog en webshop. Al een tijdje wilde ik een andere naam voor de Liefs Linne webshop. Maar wat? Feestje op papier dacht ik aan en legde ik vast, maar toch klopte er voor mij iets niet. Iets van By Linne? Te simpel. Na wat geklets op Instagram met een aantal volgers was ik er ineens uit. Studio Liefs Linne. Waarom ik hier nooit aan heb gedacht? Geen idee. Maar voor nu voel ik mij er comfortabel bij en veranderen kan altijd nog. 

Zelf vind ik het belangrijk om open te zijn op Instagram en zo besprak ik ook  het onderwerp borsten in mijn stories op Instagram. Mirthe van meaemyrtus had het er laatst in haar stories over en vroeg of mensen haar wilde helpen het onderwerp aan bod te brengen in de hoop dat er meer openheid over zou zijn.  Ik was het volledig met haar eens en zat er ook al een tijdje aan te denken. Hoe ik in 1 jaar van 60E/65F naar 65B en weer terug naar 65D ging lees je in mijn laatste Instagram post. Net als mij vind Mirthe het belangrijk om open te zijn op Instagram en meer te delen over hoe dingen echt in elkaar zitten. We zijn samen live gegaan afgelopen zondag en ik zal hier de komende tijd soms nog iets over delen.

 

Open zijn op Instagram

Vrijdag genoten we van het mooie weer. Ik ben een echt zomermens en kon er stiekem wel heel erg van genieten. Ik zat wat buiten, ging aan de slag met mijn fotoboek en zat weer eens veel te lang op TikTok. Om 17.15 kwam de verpleegkundige het infuus aansluiten en eigenlijk was dat het dagje dan ook alweer. 

 

Soof

Zaterdag werd ik wakker en toen had ons pap een pakketje voor mij aangenomen. Ik mocht namelijk de nieuwe sparkling blikjes uitproberen van Soof. Soof is een natuurlijke limonade. Inmiddels is het eerste blikje al geprobeerd en ik kan je zeggen: een dikke dikke aanrader! Verder was het ’s zaterdags ook nog veel warmer dan ik had gedacht en dus deden we weer niet echt iets bijzonders overdag. ’s Avonds zijn we even de (houten) hottub in geweest. Lekker duurzaam dus en heerlijk overdag als afkoeling of om ’s avonds even rustig te ontspannen. Nadat we in de hottub waren geweest keken we met z’n allen High School Musical. Blijft toch jeugdsentiment. Binnenkort deel 2!

Deze week is het heeeeel warm weer, heb ik een fotoshoot gepland staan met Sara én gaan we naar Maastricht! Meer lees je volgende week dinsdag of woensdag, dan deel ik voor 1x de weekblog op een andere dag omdat hij dan niet over maandag tot en met zaterdag gaat maar over dinsdag tot en met maandag i.v.m. onze stedentrip. Tot volgende week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.