Glutenvrije taart bakken

Mijn week in foto’s #1 – Glutenvrije taart bakken

Vanaf deze week deel ik elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Het was een mooie week! Ik begon aan een groeiprogramma, ging voor het eerst een glutenvrije taart bakken, genoot van de zon en er was er een jarig. Lees je mee?

 

Groeiprogramma blog

Nog 3 weken te gaan en dan is het zomervakantie voor mij! Tenminste als ik alles haal, maar daar gaan we wel even van uit. Maandagmiddag begon ik aan het groeiprogramma van Mira Ennen, een blogger die ik heb leren kennen via Instagram. Door samen te sparren over mijn blog en de ervaringen die zij deelde kwam ik eigenlijk hierbij uit; een blog waarin ik vertel over mijn week.

Het idee om dit te gaan schrijven lag er al een tijdje, toch kwam het er nooit van. Bang voor wat mensen zouden vinden. Bang dat het niet gelezen zou worden. Maar ik ben blogger geworden omdat ik schrijven heel leuk vind, en niet om wat anderen denken over wat ik schrijf. Hier zie je mijn eerst week in foto’s. Je kan vast wel raden hoe mijn avond eruit zag of niet?

 

Fotoshoot Beeld by Sara

 

Momenteel zit ik in mijn derde jaar van mijn opleiding en dit blok is alleen maar project draaien. Gelukkig waren we snel klaar met het project dinsdag, dus had ik de hele middag om aan mijn eigen verslagen te werken en er even op uit te gaan. Dat werd een fietstocht met ons mam naar de stad. De eerste keer winkels sinds het begin van de quarantaine was raar. Ik merkte dat ik het mentaal nodig had om weer even zelf de boodschappen te doen die ik nodig had. Uiteraard met handschoenen aan en desinfecteergel mee. Ik kocht een kookboek voor mijn vriend die zaterdag jarig was en kocht voor mijzelf een nieuw oogschaduwpalet, aangezien de andere een beetje kapot was gegaan…

Dinsdagavond had ik de eerste shoot van de vierseizoenenshoot van Beeld by Sara en wat was het bijzonder! Heel veel kunnen kletsen (uiteraard op 1,5 meter afstand) en samen foto’s gemaakt op mooie plekjes. 

 

Bijna weekend!

Van mij mogen alle weken wel drie werkdagen hebben. Woensdag begon namelijk mijn weekend al! Genoten van de zon die al begon te schijnen. Keihard de muziek aangezet en meegezongen, terwijl ik ondertussen aan het schoonmaken en opruimen ben. Voor wie mij langer volgt, ik ga heel goed op opruimen en schoonmaken en maak daar mijn hoofd graag mee leeg en start daar dan ook regelmatig mijn weekenden mee. Hierna startte ik met de fotografiecursus van Jessica Jongman. Tot nu toe veel geleerd en ik ben benieuwd naar de andere 35 lessen. Genoeg te gaan nog. 

 

Mooi weer

Wat een weer mensen! ’s Ochtends om 9.00 al in een jurkje gegleden, omdat het al warm was. Wij brachten een bezoekje aan de Intratuin hier in de buurt op de vroegste uurtjes en met succes! Want het was nog rustig. Gekeken naar wat Blond Amsterdam spullen, maar helaas hadden ze niet meer wat ik zocht. Dus online besteld en hopen dat PostNL een beetje snel is dit keer, can’t wait! Donderdagmiddag kwam een vriendinnetje langs en hebben we op 1,5 meter afstand genoten van een zelfgemaakte lunch en de zon. Uiteraard zijn wij ook gaan bbq’en, zoals volgens mij heel Nederland deed donderdag. Een geslaagde dag. Laat die zomer maar komen hoor! 

Glutenvrije taart bakken

Glutenvrije taart bakken

Vrijdag was een typische off-day, hierbij beland ik vaak in de keuken en ga ik iets bakken. Dit keer moest ik ook echt iets gaan bakken, want zaterdag was er een jarig! Het werd een vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem, zie hierboven het eindresultaat. Bij een off-day hoort voor mij ook een lange wandeling.  

 

Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem

Er is er een jarig hoera, hoera…… Zaterdag vierden we de verjaardag van mijn vriend. Ik heb een studentenkookboek voor hem gekocht, omdat hij de laatste tijd veel aan het koken is en zich hiermee vermaakt. En uiteraard kreeg hij sokken cadeau. Voor wie het niet weet, mijn vriend verzamelt sokken en kan inmiddels een flinke lade vullen. Er kwam nog wat familie en vrienden langs, op 1,5 meter uiteraard, en zo was het toch een hele leuke dag!

Glutenvrije taart bakken

Deze week helaas geen vrije dagen, maar wel weer een stukje dichter bij de zomervakantie. Tot volgende week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

2 reacties

  1. Joyce | Joyceable.nl op 25 mei 2020 om 19:47

    Heel leuk idee om je week te vertellen met vele foto’s. Het leest lekker weg. Je hoeft niet bang te zijn over wat mensen vinden, want je hebt het heel leuk gedaan! En wat ziet die taart er lekker uit!

    • Liefslinne op 26 mei 2020 om 10:58

      Wat lief! Dankjewel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.