Vakantie 2019

Mijn vakantie 2019

Wat een weken! De vakantie van 2019 zit er weer op, helaas, want jeetje wat heb ik genoten. De tijd is omgevlogen en het enige wat ik nu nog kan denken is, mag ik terug? Deze zomervakantie ben ik naar Tsjechië geweest en een camping in Brabant waar ik al jaren kom. Er zijn veel mooie beelden geschoten, de nodige drankjes gedronken en onvergetelijke herinneringen gemaakt. In deze blogpost neem ik jullie mee in mijn vakantie…

Relax modus aan

De eerste twee weken ben ik thuis geweest en heb ik geprobeerd in de relax modus te komen, niet helemaal mijn ding want euhm, tja ik ben nogal een workaholic dus ik bleef nog druk. Wel waren er al verschillende feestjes en de gezelligheid begon. Langzaam kwam de rust en kwam de tijd dat ik kon gaan inpakken!

Tsjechië & Brabant

Samen met mijn vriend en zijn familie ben ik mee geweest naar Tsjechië. Zelf was ik er nog nooit geweest, maar wat een mooi land! We hebben zowel de heenweg als de terugweg in twee dagen gereden, wat ik overigens niet erg vond, want met drie volwassenen op de bank… Euhm tja vul het zelf maar in… In de auto zitten is niet het beste voor mijn rug maar eigenlijk met de ‘maatregelen’ die we hadden genomen ging het heel goed!

We hebben ruim twee weken in Tsjechië doorgebracht. Nieuwe vriendschappen gesloten, genoten van de cultuur en veel zonuren mee gepakt. Ik ben van mijzelf iemand die heel actief is en we zijn er dan ook heel wat dagen op uit geweest.

De vakantie in Brabant was een vakantie waarbij heel wat drankjes gedronken zijn, veel gekletst is en het elke nacht laat was. Op deze camping kom ik al jaren en de jeugd daar kent elkaar allemaal. Bovenal super gezellig dus! Omdat het in Brabant is en er verder eigenlijk weinig is te doen in de omgeving (op Eindhoven na, maar daar woont mijn zus al, dus dat ken ik al te goed) hebben we vooral veel tijd doorgebracht op de camping.

 

Vakantie om niet te vergeten!

Ik heb absoluut genoten en hele mooie plekken gezien, bijzondere gesprekken gevoerd en vooral tot rust gekomen. Ik ga niet vertellen hoe mijn vakantie er van dag tot dag uitzag want daar heeft niemand wat aan en is al helemaal niet interessant om te lezen. In plaats daarvan heb ik de onderstaande video gemaakt.

Daarnaast heb ik een foto van de vakantie als foto op canvas af laten drukken, via topdoek. Een super site en binnen een dag was het canvas geleverd met goede kwaliteit. Naast een canvas voor binnen kan je er ook een tuinposter, fotoboek en andere fotoproducten vinden.
Dit canvas geeft een mooie herinnering aan de vakantie.
Voor mij gaat nu de laatste week in, regio zuid is deze week al begonnen, maar ik ben wel benieuwd waar zijn jullie naartoe geweest?

Maak er een mooie dag van,

Liefs, Linne  ♥

(Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.)

 

17 reacties

 1. Janet op 4 september 2019 om 21:06

  Dat ziet eruit als een heerlijke vakantie, genieten! Ik ben heel lang geleden eens in Tsjechië geweest, maar verder dan Praag ben ik niet gekomen. Het lijkt me een prachtig land!

 2. Lodi op 2 september 2019 om 11:23

  Lastig he om uit die werkmodus te komen, toch is het volgens mij goed om even twee weken af en toe rustig aan te doen. Het klinkt als een prima vakantie en leuk foto’s op canvas, ik hou hier van. Wij zijn drie weken naar Oostenrijk geweest. Erg mooi.

 3. Lisanne op 29 augustus 2019 om 13:28

  Klinkt als een hele mooie vakantie. Het filmpje over je vakantie ziet er ook heel gaaf uit. Veel gaver dan alleen foto’s maken. Hier kan je nog lekker naar terug kijken 🙂

  • Liefslinne op 30 augustus 2019 om 14:58

   Liefde!!!

 4. Amina op 26 augustus 2019 om 22:10

  Mooie vakantie heb je gehad. Tot rust komen is zo belangrijk. En wat schrijf je fijn. Je ‘pakte’ me meteen in de eerste alinea xxx

  • Liefslinne op 27 augustus 2019 om 08:31

   Aahw dankjewel!

 5. rachel op 26 augustus 2019 om 08:47

  klinkt als een geslaagde vakantie

  • Liefslinne op 26 augustus 2019 om 10:39

   Zeker!

 6. Caroline op 25 augustus 2019 om 08:13

  Zo te lezen heb je een mooie vakantie om op terug te kijken. Ik ben een weekje naar de Normandische kust geweest, daarna moest ik weer een aantal weken werken. En tot slot nog een midweekje naar Berlijn. Beide vakantiebestemmingen boden genoeg om te zien.

  • Liefslinne op 25 augustus 2019 om 14:54

   Wauw klinkt ook als een hele mooie vakantie!

  • Mandy op 26 augustus 2019 om 08:55

   Wat een leuke blog en wat een mooi filmpje! Ziet er heel goed uit. Ik ben zelf ook dol op dat land, ik ben er tot mijn 11e elk jaar geweest, soms wel 2 keer in het jaar, soms gaan we nog wel heen!

   • Liefslinne op 26 augustus 2019 om 10:40

    Dankjewel! En wat grappig. Het is voor mij een land waar ik zeker nog een keer terug kom

 7. Manon op 20 augustus 2019 om 11:54

  Leuke vakantie meid! Ik zie alleen geen sfeerimpressie. Komt dat doordat ik via mijn telefoon kijk?

  • Liefslinne op 20 augustus 2019 om 19:13

   Was verongeluk iets verkeerd gegaan met uploaden….

  • Elles op 25 augustus 2019 om 19:29

   Ziet eruit als een topvakantie meis! Ben blij voor je dat je het naar je zin hebt gehad!
   Liefs,
   Elles

   • Liefslinne op 26 augustus 2019 om 10:39

    Aahw wat lief! Dankjewel!

 8. Green Bubble op 20 augustus 2019 om 10:45

  Klinkt als een heerlijke vakantie. En wat leuk dat je een foto ervan hebt laten afdrukken. Altijd fijn om iets vast te leggen 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.