favoriete nummers

Mijn week in foto’s #22 – Mijn favoriete nummers en de oorzaak van de slijmbeursontsteking ontdekt?

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week bracht ik een spontaan bezoekje aan de dierenarts met Doedel, had ik goede support van een vriendin, kreeg ik bijwerkingen van een medicijn, wisselden volgers en ik onze favoriete nummers uit, vond ik de mogelijke oorzaak van mijn slijmbeursontsteking, genoot ik van relaxte avondjes en kwam ik in contact met bijzondere mensen via Instagram. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

Mijn maandag begon goed! Timon besloot de avond ervoor om toch te blijven slapen en dus werden we met z’n twee wakker in plaats van alleen. Ik ging aan het werk op ons kantoorkamertje en hij op mijn kamer. Al snel merkten we een gek geluid op. Het geluid kwam uit de gang en ik hoop dat je niet aan het eten bent, maar het bleek Doedel te zijn die aan het overgeven was. En bij een keer bleef het ook niet. Nu geeft hij wel vaker over, alleen dit keer merkten we ook al vrij snel dat er echt iets mis was, meneer wilde niet meer eten en drinken en zelfs een wandelingetje maken vond hij dit keer niks en dus werd de dierenarts opgebeld. We konden gelukkig die middag al langskomen.

Uiteindelijk liepen we de praktijk uit met pillen tegen de misselijkheid en oorspray voor zijn ontstoken oren. In de praktijk heeft hij nog een prik gehad tegen het braken zodat de pillen ook echt binnen zouden blijven. ’s Avonds begon hij weer wat te eten en te drinken en later die avond lukte het ook om de medicijnen naar binnen te krijgen. Verder bracht ik mijn maandagavond door met mijn beste vriendin. Ze supportte mij om te prikken waar zij bij was, zodat als zij later die avond naar huis zou gaan ik niet nog hoefde te prikken! Als een blij ei ging ik later die avond slapen.

 

Dierenarts bezoekje

Iets minder blij werd ik de volgende ochtend wakker. Soms zijn de bijwerkingen van het prikken nogal heftig en ook dit keer waren de bijwerkingen goed te merken. Ik sliep anderhalf uur langer en pakte vervolgens alsnog mijn dag op. Het lukte zelfs om na mijn stage de workout van deze week te doen. (Begin November stelde ik doelen op voor deze maand waaronder 1 workout per week doen). Daarna was het tijd voor eten en om 20.30 lag ik alweer in bed. Best lang geleden dat ik er zo vroeg in lag, maar stiekem was het heel chill!

Woensdag was mijn lichaam nog steeds in een opstandige bui. Ik sliep nogmaals wat langer en probeerde de dag weer op te pakken. Dit keer met iets minder succes en dus besloot ik een uurtje eerder te stoppen die dag en ging ik om 14.00 terug naar bed. Op Instagram vroeg ik toen naar jullie favoriete nummers, aangezien ik een beetje door mijn eigen afspeellijst heen was. Ik luisterde alle nummers en sloeg er vijf op in mijn eigen afspeellijst. Jullie vroegen ook massaal naar mijn favoriete (onbekende) nummers om te delen voor inspiratie dus hier komen ze;

  1. Seven nation army gezongen door Zella Day
  2. Apart van Cecily
  3. Lonely van Noah Cyrus
  4. Trying my best van Anson Seabra
  5. Don’t give up on me van Andy Grammer

Timon kwam woensdagmiddag en samen hebben we er een fijne luie middag van kunnen maken met een kerstfilm! We keken the Holiday een film die ik al een keer eerder heb gezien, maar wat zo lang was geleden dat ik niet meer precies wist hoe de film ging. We aten lekker makkelijk op de bank en ’s avonds ging ik naar de fysio toe.

Een andere fysiotherapeut dan waar ik normaal naartoe ga om te kijken of dat hij iets meer kan doen voor mijn heup. Daar werd ook een vraag gesteld waarbij ik even dacht hoe dom kan ik zijn. Namelijk ‘Weet je of je steunzolen nog genoeg steun geven?’. De laatste keer dat ik bij de podoloog ben geweest is 3 jaar geleden.

Je begrijpt wel dat ik de volgende dag gelijk even gebeld heb, want mogelijk is mijn slijmbeursontsteking hierdoor erger geworden of zelfs ontstaan. De precieze oorzaak zal waarschijnlijk een raadsel blijven, omdat het ook gekomen kan zijn door blokkades in mijn rug waardoor mijn heupen overbelast raakten of misschien wel een combinatie van deze twee. Verder stond ik scheef in mijn bekken en daardoor dus ook in mijn schouders. Samen met de klachten die ik had heeft hij mij zoveel mogelijk kunnen behandelen die avond en over twee weekjes moet ik terugkomen.

 

favoriete nummers

Donderdag ging ik weer flexwerken en echt ik kan het iedereen aanraden die thuis minder concentratie heeft. We motiveren elkaar om aan de slag te gaan en doen beide zoveel meer dan als we alleen aan de slag gaan. Verder tekende ik een petitie die ik ook even met jullie wil delen. Reken af met dierenleed. Ik heb HIER even een linkje neergezet zodat je kan lezen waar het over gaat en net als mij de brief kan ondertekenen. Nadat ik klaar was met werken voor die dag ben ik samen met mama gaan kijken naar een kerstboom voor dit jaar. Daarna hebben we lekker gegeten en heb ik de hele avond niks meer gedaan op badderen en serie kijken na.

Vrijdag was Doedel alweer bijna de oude. Hij ging weer mee wandelen en at en dronk weer zoals we hem kenden. De laatste dag voor het weekend was een productieve dag waarin ik veel heb kunnen doen voor mijn stageopdracht. Daarna werd het een rondje door de stad om medicijnen op te halen bij de apotheek om vervolgens door te rijden naar Timon waar we dit weekend sliepen. ’s Avonds was het tijd voor de finale van de Masked Singer. Het was verder een gewone, maar daarom ook een hele fijne avond.

 

favoriete nummers

Zaterdag deed ik veel onderhoud aan Liefs Linne. Denk aan oude teksten up to date maken, linkjes plaatsen in artikelen en ook pinnen op Pinterest. ’s Avonds gingen we oppassen en toen de kindjes op bed lagen kwam ik via Instagram in contact met een lieve meid van mijn leeftijd die ook een chronische ziekte heeft. Uren hebben we gechat en dat vind ik toch wel echt het mooie van Instagram. Het contact dat ik soms met mensen heb. Je begrijpt elkaar en voor beiden kan het echt even een lichtpuntje zijn. Zondag was het tijd voor Formule 1 en sliep ik overdag nog twee uur. Een typische zondag dus. Lekker lui.

Dat was mijn week! Deze week staat mijn infuus gepland, heb ik twee leuke afspraken op de planning staan en gaan we heel misschien de kerstboom opzetten ;). Je leest het volgende week. Maak er een fijne week van!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.