Netflix-films

Een tijdje terug deelde ik mijn tien favoriete Netflix-films die nu op Netflix staan en dat werd zo goed ontvangen dat ik vandaag nog tien films met jullie deel!

 1. The notebook
  Ik hoorde heel veel goede verhalen voordat ik zelf een keer begon aan de film, maar alle verhalen die ik hoorde klopten! Een echte romantische film die zeker het kijken waard is.
 2. The choice
  Nog z’n klassieker die het kijken wat mij betreft echt waard is!
 3. The best of me
  Deze film dacht ik te gaan kijken toen ik in mijn eentje rustig in bad lag. Wat misschien handige informatie is, is dat ik niet zo houd van actie en dat soort dingen aangezien ik een heel groot inlevingsvermogen heb en dus snel te veel mee ga in het verhaal. Deze film is zeker een aanrader, maar houd dus rekening met de combinatie van romantiek en een klein beetje actie.
 4. Kiss and cry
  Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze film gekeken heb en toch herinner ik hem mij nog goed. Zeker de moeite waard als je van een mooie verhaallijn houdt.
 5. She’s the man
  Een echte komedie klassieker waar je hard om kan lachen en die ook leuk is om met vrienden of met je partner te kijken.
 6. A Christmas prince
  Daar is hij weer! Een kerstfilm. Zoals in deel 1 al was te lezen, ben ik dol op kerstfilms en zo ook deze.
 7. Set it up
  Deze film is een voorspelbare romantische komedie, maar ondanks dat zeker het kijken waard. Twee hardwerkende mensen willen hun bazen aan elkaar koppelen, benieuwd of het lukt? Bekijk het zelf maar.
 8. The Hunger games
  Ik weet nog dat Timon en ik net een relatie hadden en toen hebben we alle films van de Hunger games gekeken en momenteel staan alle delen op Netflix!
 9. The edge of seventeen
  Een leuke dramafilm die zeker geschikt is voor een vriendinnenavondje of een avondje alleen films kijken in bed.
 10. The perfect date
  Do I need to say more? Waarschijnlijk heb je de vele artikelen over deze film al verschillende keren voorbij zien komen. Iets met Noah en een typisch voorspelbare film.

Dit waren ze! Meer Netflix-films heb ik ook niet, dus voorlopig geen deel 3, wie weet over een langere tijd. Welke films op Netflix zijn jouw favorieten?

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.