Een nieuw jaar met nieuwe plannen. Voor 2016 heb ook ik een paar doelen. Meestal ben ik niet zo van de voornemens en alles, maar dit jaar heb ik toch wel een paar dingen die ik graag zou willen bereiken of doen.

1. Survivallen
Zoals ik in een eerdere blogpost heb verteld, zijn er op onze school in mei de mei-projecten. Ik heb er voor gekozen om in de Ardennen te gaan survivallen. Een grote uitdaging, waar ik hard naar toe werk.
2. Grenzen aangeven
Zoals veel mensen weten, vind ik het moeilijk om mijn grenzen aan te geven. Ik ben het op die momenten vaak zat en heb dan zo iets van als ik het niet zeg is het er niet. Ik weet dat dit niet handig is en dit zal ik moeten gaan veranderen. Oftewel ik ga in 2016 proberen beter mijn grenzen aan te geven.
3. Meer bloggen
Ik merk dat ik het super leuk vind om te bloggen en daarom wil ik dit ook meer gaan doen. Ik heb al veel leuke ideeën.
4. Rust in mijn hoofd
Ik merk dat het nu vaak een chaos is in mijn hoofd. Ik hoop in 2016 alles voor mezelf op een rijtje te krijgen. En zoveel mogelijk wat overbodig is achterwegen laten. Ik ga binnenkort op school ook met iemand kijken hoe dat op het gebied van school het beste kunnen regelen. Wanneer ik gespannen word, wil ik gaan wandelen. Dan kan ik gewoon even tot mezelf komen. Dit en andere dingen, waardoor er meer rust komt.
5. School
Ik hoop ook dit jaar, weer een overgangsrapport te halen, zodat ik volgend jaar gewoon mijn examen kan halen. Zodat ik na mijn examen een studie kan gaan doen de mij aanspreekt, ook de keuze van de welke studie hoop ik dit jaar te kunnen maken.

Inmiddels kun je je inschrijven voor mijn website (klik op de knop met ‘hier inschrijven” aan de zijkant van de pagina). Je ontvangt dan een mailtje van mij, wanneer er een nieuwe blog online is op www.hies.nl en met 1 klik op de knop ben je dan op de pagina.

Durven, dromen en doen!!!

Laat een reactie achter