Mijn 2018

Mijn 2018

Ook dit jaar is weer omgevlogen. Ik heb zoveel mooie momenten weten mee te maken en ook dit jaar ben ik weer gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn wens aan het begin van het jaar was meer energie hebben, dit kwam doordat 2018 voor mij fysiek vrij slecht begon, dus zag ik de toekomst positief tegemoet ‘Veel erger als dit kan het toch niet’. Deze wens kwam meer dan uit…

 

De infusen sloegen aan

Ik postte een mooi artikel ‘het eerste infuus zit erop’ over mijn nieuwe behandeling en daar kreeg ik vele mooie reacties op die mij de moed gaven om er ondanks alles ook in 2018 uit te halen wat erin zit. De maand januari moest ik nog even inkomen, maar vanaf februari had ik de slag goed te pakken. Ik pakte de draad met school weer op en ging weer leuke dingen doen. Zoals een dagje skiën met mijn nicht.

Daarnaast probeerde ik ook weer meer te gaan sporten, dit kon allemaal dankzij de energie die ik kreeg van de immunoglobulines, waarmee ik in februari 2018 begon. De eerste keer van het infuus ging goed en na twee keer mocht ik zelfs al thuis infuus. Er ging een wereld voor mij open, ik kon weer met vriendinnen afspreken, ik genoot van het weer, ik werd 18 en haalde daarnaast ook nog eens mijn rijbewijs.

 

Festivals en vakanties

De afgelopen jaren konden veel dingen niet doordat ik te weinig energie had. Maar dit jaar waren er zat late avondjes met vrienden, vierde ik zelfs koningsdag en ik genoot van het mooie weer wat al in april begon. De zomervakantie begon goed, Timon haalde zijn diploma en in juli gingen we samen voor het eerst op vakantie naar Italië, we leerde hier veel en maakte stappen. Ook gingen we naar de camping waar we al jaren komen en ook dit keer was het thuiskomen in een warm bad en genieten Ik kwam in mijn zomervakantie echt bij van alles wat de afgelopen maanden was gebeurd en ik had het idee dat ik alles aankon. De vakantie sloot ik af in Eindhoven bij mijn zus, ze was verhuisd en dat moest gevierd worden met een zussenavondje

Mijn 2018

 

Tweedejaars CMD student

In september kon ik officieel zeggen dat ik tweedejaars studente CMD ben. Ik was klaar voor een nieuw pad en ging mij richten op interaction design. Wat is dit een goede keuze geweest. Eind september kon ik iets zeggen wat ik volgens mij nog nooit heb gezegd ‘ik ben alle dagen naar school geweest!’, het klinkt misschien heel gek dat dit mij zo blij maakt, maar het betekend echt dat ik stappen heb gemaakt.

Naast dat ik naar school ging maakte ik zelfs nog regelmatig avondwandelingen met een vriendin en ik had ook nog is gewoon energie over.

 

Stoppen met antibiotica

Augustus en september waren maanden die ook veel mooie momenten brachten rondom mijn afweerstoornis. In overleg met de arts mocht ik stoppen met de antibiotica en ik had een gave fotoshoot tijdens mijn infuus, waarover ik een artikel aan het schrijven ben.

Ik had echt mijn draai gevonden, ik ging met plezier naar school, ging om met leuke mensen en bofte met mijn projectgroep (nog steeds trouwens). We gingen een mooi weekend naar centerparcs omdat mijn ouders 25 jaar getrouwd waren. En ik ontdekte weer de liefde en steun van vriendinnen als er toch nog kleine tegenslagen waren.

Mijn 2018

Het ging zelfs zo goed dat ik meer kon gaan werken en ondertussen mijn deadlines haalde. Ook de maand november waren er mooie momenten, zoals het bezoek aan het kattencafe, wat voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Ook vierde Timon en ik dat we 2 jaar samen zijn met een dagje utrecht.

Het jaar sloten we mooi af, papa werd begin december 50 en we hadden we een groot feest om dit en het huwelijk van ons pap en mam te vieren. We gingen er nog een mooi dagje spuit naar de Efteling en we hebben genoten van de gezellige feestdagen.

Inmiddels is het kerst geweest en begint 2019 dan echt bijna. Geniet van de laatste dagen van 2018 en…

Ik wens iedereen heel veel moois, liefde en gezondheid toe. Proost!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.