De afgelopen week en ook deze week heb ik vakantie, *YES*. Even niet bezig zijn met school en leuke dingen doen. Leuke dingen heb ik zeker gedaan. In mijn blogartikel van vandaag vertel ik je over mijn week en wat ik allemaal heb gedaan.

We kunnen allemaal wel zeggen dat het weer hier in Nederland niet echt mee zat. Wat een regen!

drop-1000480_1920

Maandag ben ik samen met 8 anderen uit de survivialgroep van school naar Nijmegen gegaan. In Nijmegen zijn we wezen klimmen bij GRIP. Super gaaf en ik ben gewoon 5 keer naar boven geweest! Ik weet nu zeker dat ik klaar ben voor het survivallen.

IMG_0145 [44235]

Dinsdag ben ik heerlijk met mama, papa en Pip naar Arnhem geweest. Alhoewel heerlijk het regende kei keihard. Na een uurtje zijn Pip en ik verder gaan shoppen en papa en mama zijn lekker bij een eettentje gaan zitten. Verder ben ik in de avond met mama mee geweest naar de yoga, ik moet zeggen ik vond het fijn, maar niet voor herhaling vatbaar. Ik vond het wel heel erg langzaam gaan. Super leuk om geprobeerd te hebben, maar niks voor mij.

Woensdag was het koningsdag. Normaal sta ik op de markt, kijk ik naar de koning op tv of doe ik iets anders in de trant van koningsdag. Maar dit keer heb ik weinig gedaan in de trant van koningsdag, ’s morgens heb ik samen met mijn ouders kort even over de markt gelopen. ’s middags gerelaxt met een vriendin en film gekeken en ’s avonds had ik met de muziekvereniging een taptoe in Hendrik Ido Ambacht. Eenmaal thuis meteen mijn bed ingedoken om de volgende dag te genieten van een top dag…

dutch-flag-889734_1920

.. Want donderdags ben ik samen met 4 vriendinnen wezen skiënIMG_0378 [48654] in Bottrop. De laatste keer dat ik geskied had was in de winter van 2007/2008. Ze zeggen altijd skiën is net als fietsen, je verleerd het niet. En ze hadden gelijk want na een paar keer oefen ging ik zo de “berg” af. Wat heb ik genoten! Tot ’s avonds laat hebben we geskied en ik ben maar 1 keer gevallen. Super dag zou het zo nog een keer doen!

Vrijdag moest ik dan natuurlijk even bijtanken. Ik kan wel continu doorgaan maar dan stort ik vanzelf een keer in. Lekker rustig aangedaan, veel thee gedronken en zelfs een beker chocomel met slagroom. Maar voor 1 keer kan dat gelukkig geen kwaad, als je er maar van geniet.

IMG_0386 [48662]

Zaterdag was ik ook nog erg moe dus heb ik ook deze dag niet heel veel gedaan. Even met papa wat boodschapjes gedaan en vervolgens heb ik in de keuken gestaan. Ik heb voor de eerste keer whoopies gebakken. En ik kan zeggen ze zijn super goed gelukt.

Zondag, de vakantie is alweer op de helft, wat gaan vakanties toch altijd snel. Ik had echt geen zin om de hele dag weer stil te zitten, dus ben ik lekker wezen sporten. Van sporten knap ik vaak heel erg op, dus ben super blij dat ik ben geweest.

IMG_0231 [44237]

Ik ben super trots op mezelf dat ik al die drukke dagen door ben gegaan. Ik heb genoten van afgelopen week! Er is mooi weer op komst dat doet me ook altijd goed.
Ik zit in de positieve vibes en heb volle vertrouwen in de komende periode. Kan niet wachten tot ik in de ardennen zit.
Fijne maandag nog!

x Linne

Laat een reactie achter