Skip to content

“Live a happy & positive life” – inspirerende quotes

Vandaag vul ik mijn blogpost met allemaal quotes die ik bijzonder vind. Ik ben iemand die positief in het leven staat, soms eens achteruit kijkt maar vooral vooruit probeert te kijken. Dingen die zijn gebeurd, zijn gebeurd, je kunt ze niet meer veranderen. Waar ik over een paar jaar sta weet ik nog niet precies, maar ik weet al wel in grote lijnen waar ik naartoe wil werken en daar werk ik dan ook hard voor. Quotes kunnen mij helpen bij het positiever denken en ik vind quotes ook leuk, daarom zie je zo ook terug in mijn agenda, op mijn kamer en als achtergrond op mijn telefoon. Quotes kunnen heel krachtig zijn en ze kloppen vaak ook nog! Daarom vul ik vandaag deze blogpost met quotes, om jullie te inspireren en om er wellicht de kracht en moed eruit de halen, net als mij.

inspirerende quotes

quotesgram.com

inspirerende quotes

https://www.etsy.com/

inspirerende quotes

www.lovethispic.com

 

inspirerende quotes

impfashion.com

inspirerende quotes

quotesgram.com

inpirerende quotes

 

quoteshunter.com

inpirerende quotes

askdianne.com

inspirerende quotes

www.quotesyou.com

inpirerende quotes


http://www.studiosproeten.nl/

inpirerende quoteswww.lifehack.org

Wat is/zijn jouw favoriete quote(s)?

Liefs Linne ♥

Laat een reactie achter

Scroll To Top