Vragen/tips?

Heb je een vraag voor mij of wil je graag contacten zoeken met mij? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op ūüėČ

Heeft u een tip om Liefs Linne beter te maken? Aarzel dan zeker niet om een reactie achter te laten.

 

Samenwerken?

Liefs Linne is een blog over o.a. lifestyle, zelfontwikkeling, gezondheid en duurzaamheid. Het bloggen doe ik met veel liefde en passie en misschien is Liefs Linne voor jouw bedrijf de plek om te adverteren of om uw product onder de aandacht te brengen. Uiteraard sta ik ook altijd open voor samenwerkingen op één of meerdere van mijn social media accounts.

Ook voor persberichten, uitnodigingen en nieuwtjes kunt u altijd het contactformulier invullen.

Ik zal proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Social media

Liefslinne¬†is ook te vinden op verschillende social media kanalen. Zo deel ik op instagram ook veel verhalen en ben ik actief in mijn stories. Hierbij krijg je meer een kijkje in hoe het leven is met een chronische ziekte. Je vind mij onder de naam @liefs_linne, maar dat dacht je vast al ūüėČ

Ook op instagram ben ik actief met samenwerkingen, dit wordt overigens wel altijd gemeld bij de post.

Disclaimer

Op liefslinne.nl¬†staat eerlijkheid op nummer √©√©n. Er zullen dus nooit artikelen online komen waarin mijn mening is be√Įnvloedt. Als lezer kan je hier dus betrouwbare artikelen lezen.¬†Daarnaast wordt onderaan het artikel vermeld dat het om een betaald/gesponsord artikel gaat.

Adverteren is altijd mogelijk zodra het aansluit bij liefslinne.nl. Neem hiervoor contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Het is nooit uitgesloten dat een artikel niet kan veranderen na een bepaalde periode (dat kan komen doordat mijn mening over het product veranderd is of door nieuwe informatie).

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten en foto‚Äôs liggen bij liefslinne. Het kopi√ęren of het verspreiden van teksten of beeldmateriaal van liefslinne.nl is niet toegestaan als er geen schriftelijke toestemming voor gegeven is.