Vragen?

Heb je een vraag voor mij of wil je graag contacten zoeken met mij? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op ūüėČ

 

Samenwerken?

Liefs Linne is een blog over o.a. lifestyle, gezondheid en zelfontwikkeling. Het bloggen doe ik met veel liefde en passie en misschien is Liefs Linne voor jouw bedrijf de plek om te adverteren of om uw product onder de aandacht te brengen. Uiteraard sta ik ook altijd open voor samenwerkingen op één of meerdere van mijn social media accounts.

Let's connect

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Ook voor persberichten, uitnodigingen en nieuwtjes kunt u altijd het contactformulier invullen. Ik zal proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Social media

Liefslinne¬†is ook te vinden op verschillende social media kanalen. Zo deel ik op instagram ook veel tips en verhalen en ben ik actief in mijn stories. Je vind mij onder de naam @liefs_linne, maar dat dacht je vast al ūüėČ

 

Disclaimer

Op liefslinne.nl¬†staat eerlijkheid op nummer √©√©n. Er zullen dus nooit artikelen online komen waarin mijn mening is be√Įnvloedt. Als lezer kan je hier dus betrouwbare artikelen lezen.¬†Daarnaast wordt onderaan het artikel vermeld dat het om een betaald/gesponsord artikel gaat.

Adverteren is altijd mogelijk zodra het aansluit bij liefslinne.nl. Neem hiervoor contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Het is nooit uitgesloten dat een artikel niet kan veranderen na een bepaalde periode (dat kan komen doordat mijn mening over het product veranderd is of door nieuwe informatie).

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten en foto‚Äôs liggen bij Liefs Linne. Het kopi√ęren of het verspreiden van teksten of beeldmateriaal van Liefs Linne is niet toegestaan als er geen schriftelijke toestemming voor gegeven is.