Kringloopwinkel Utrecht De ARM

Kringloopwinkel Utrecht De ARM – Mijn ervaringen

Afgelopen week bracht ik een bezoekje aan de regio Utrecht voor een rondje kringloopwinkels. Zelf snuffel ik graag in kringloopwinkels. Ik begon ooit alleen met kleding, maar inmiddels komen er heel wat spullen die ik heb van de kringloop. Het beeld wat veel mensen hebben met verstofte oude spullen hoeft namelijk helemaal niet! Vandaag deel ik meer over de kringloopwinkel De Arm in Utrecht. 

 

De locatie van kringloopwinkel de ARM in Utrecht

De kringloop is gevestigd aan de onderkant van Utrecht en heet officieel Stichting de ARM kringloopcentrum Utrecht. De locatie waar ik ben geweest is Hoograven. Ze hebben ook een locatie op de Oudegracht in Utrecht, daar ben ik zelf nog nooit geweest.

Bij de kringloop zelf kan gemakkelijk (gratis) geparkeerd worden. Dat vind ik persoonlijk altijd al heel fijn.

 

Prijzen

De prijzen van de ARM vind ik persoonlijk heel netjes. Hier en daar is het soms wat hoger geprijsd, maar zoals ze ook op de website vermeld hebben staan kan je altijd even naar een medewerker lopen en vaak is er dan ook wel het een en ander mogelijk. Zelf heb ik er wel eens waxinelichthouders gekocht voor €0,50, een plantenpot voor €1,00 en een kaartenrek voor €1,50. Persoonlijk vind ik dit geen hoge prijzen.

 

Kleding

Zodra je binnenkomt is er eigenlijk heel veel kleding te zien. De kleding hangt op maat, altijd fijn en zo kan je er dus snel doorheen. Ik ben al meerdere keren bij deze kringloop geweest, maar persoonlijk zou ik voor kleding hier niet naartoe gaan. Er zijn kringloopwinkels waar je gemakkelijker slaagt in de kledinghoek. Echter verschilt dit ook per kledingsmaak etc.

 

Aanbod

Het aanbod bij de ARM is heel groot en dat is nog zacht uitgedrukt. Je vind er eigenlijk alles, het pand is meer dan 3500 vierkante meter groot.

 

Overige pluspunten aan kringloopwinkel de ARM in Utrecht

De kringloop de ARM staat er echt voor om een beter milieu en een betere afvalstroom te creëren. De opbrengsten in de kringloop gaan naar het verbeteren van sociale werkgelegenheden, het bieden van zorg en hulpverlening en het verbeteren van het milieu. Koop je dus iets bij hen, dan weet je nu ook waar het geld terecht komt.

 

Conclusie

Ben je in de buurt? Dan is dit zeker een aanrader om te bezoeken. De prijzen zijn goed te doen en ze hebben er ontzettend veel spullen. Daarnaast is het een kringloop met een goed doel dus het geld komt ook op een goede plek terecht.

Voor meer informatie kan je altijd even een kijkje nemen op de website zelf; https://kringloopcentrumutrecht.nl/hoograven/

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.