kringloopwinkel doetinchem

Kringloopwinkel Doetinchem mijn ervaringen en heel veel kerstfilms kijken – Mijn week in foto’s #23

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week bracht ik een bezoek aan een kringloopwinkel in Doetinchem, maakten we een wandeling in het bos, keek ik heel veel kerstfilms, was het tijd voor het infuus, ging ik naar Appel en Ei Arnhem en kocht ik de eerste kerstcadeau’s. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

Maandag werkte ik weer samen met Nina. Dit doen we elke week 1 à 2 keer, maar deze week waren het maar liefst drie dagen. Na het flexwerken besloten we even naar een kringloopwinkel te gaan in Doetinchem. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar persoonlijk vond ik het een hele fijne kringloop! Lekker overzichtelijk en een leuk aanbod. De kringloopwinkel waar ik naartoe ben geweest in Doetinchem was niet heel groot, maar had zeker een goed aanbod. Ook was de winkel overzichtelijk en waren het nette prijzen. Zo kocht ik voor dit fotolijstje van een A4 voor €0,80. Ben je een keer in de buurt van Doetinchem en vind je het leuk om een kringloopwinkel te bezoeken? Dan kan ik je deze zeker aanraden!

Maandagavond ging ik in bad en keek ik rustig nog wat televisie in bed toen de dag er alweer op zat. Een prima en zelfs gemotiveerde maandag.

 

Kringloopwinkel Doetinchem

Dinsdag was ik al wel iets minder gemotiveerd. Daarom besloot ik de middag na mijn stage helemaal voor mijzelf te pakken. Ik deed een workout, at mijn avondeten en ben toen weer op de kantoorkamer gaan zitten om aan mijn fotoplakboek te gaan werken. Muziekje op en gaan! Dit deed mij goed en gaf mij echt even een boost. Daarna ben ik vroeg naar bed gegaan in de hoop de volgende dag weer fris en fruitig de week te kunnen vervolgen.

 

Wandelen in het bos

Woensdag had ik een wat kortere dag. Maandag en dinsdag had ik vrij lange dagen gemaakt. Hierdoor kon ik een uurtje langer in bed blijven liggen woensdagochtend. Hier was ik persoonlijk ook wel aan toe was want het vroeg naar bed gaan had nog niet de voordelen opgeleverd waar ik op had gehoopt. ’s Middags was het tijd voor een weekbreak. Een klein uitje waardoor de dag voelt als een weekenddag en waardoor je de laatste twee dagen van de week ook nog even kan knallen. We gingen naar het bos waar we altijd heen gaan en het weer was zo lekker! Ik moet ook zeggen dat ik het nog best druk vond in het bos. Nu is het wel een losloopgebied en is het daar altijd wel wat drukker. 

 

Kerstfilms

Donderdag werkte ik weer samen met Nina. Gelukkig maar want mijn motivatie was ver te zoeken. Dat het de dag voor het infuus was was duidelijk. Ik was moe en niet helemaal mijzelf. Gelukkig heb ik uiteindelijk wel kunnen doen wat ik wilde doen. Na stage ben ik nog aan de slag gegaan met kleding uitzoeken.  Terwijl ik daarmee bezig was kwam ik erachter dat ik meerdere broeken niet meer paste en in mijn lievelingsbroek bleek een gat te zitten. De kleding die ik niet meer paste heb ik op Vinted gezet. De andere kapotte kledingstukken breng ik binnenkort naar een recycle punt voor kleding.

In de avond heb ik the Princess switch deel 1 en 2 gekeken. Zelf vond ik het wel heel erg leuk dat er een knipoog naar ‘A Christmas prince’ in zat. Uiteraard werd er ook warme chocomel gedronken en heb ik heel met Lucky geknuffeld.

 

Infuus

Vrijdag was het tijd voor het infuus en dus werden er nog meer kerstfilms gekeken ;). Dit keer besloot ik ‘A Christmas prince’ terug te kijken. Binnenkort zijn deel 2 en 3 aan de beurt. Mijn dag was doordat het infuusdag was niet zo heel erg bijzonder en dus heb ik er ook weinig over te vertellen. ’s Avonds was het tijd om met z’n alle op de bank The Voice of Holland te kijken, iets wat we vroeger ook altijd deden.

 

Kringloopwinkel Doetinchem

Zaterdag was een hele fijne dag. Aangezien ik donderdag een gat in mijn broek bleek te hebben en twee broeken niet meer pasten wilde ik heel graag een nieuwe spijkerbroek. De laatste tijd heb ik mij ingelezen over de kledingindustrie en eigenlijk was het eerste wat ik zei dat ik eerst bij Appel en Ei Arnhem wilde kijken en dan kijk ik daarna wel weer verder. Dat was een goede keuze want daar heb ik een leuke tweedehands broek kunnen vinden en ook nog een jasje. Verder liepen we ook heel even kort de stad in. We hadden van te voren gekeken bij welke twee winkels we moesten zijn. Daarna zijn we ook gelijk weer naar huis gegaan. De eerste kerstcadeau’s zijn binnen!

 

Kerstboom opzetten

Zondag was het tijd om de kerstboom op te zetten. ’s Ochtends was ik al vroeg in de sfeer. Dus werd er volop kerstmuziek gedraaid en werd mijn kerstshirt weer aangetrokken. Normaal zetten we de boom altijd pas op 6 december maar dit jaar wilden we de sfeer toch wat eerder in huis halen. Ook werden er pepernoten gebakken. (lekkere combinatie kerst en Sinterklaas). Daarnaast was het verder een zondag waarop ook de nodige artikelen voor Liefs Linne geschreven werden en er vervolgens languit op de bank werd geploft.

Dat was mijn week! Deze week ga ik mijn kamer afmaken om de roomtour te kunnen gaan schrijven, zijn Timon en ik 4 jaar samen en gaan we iets leuks doen en staat er een vriendinnenmiddag op de planning. Tot volgende week en maak er een fijne week van!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat geen samenwerkingen of gekregen producten

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.