Winactie

Mijn week in foto’s #26 – In tranen door de persconferentie, kerstvakantie, een WINACTIE en klein nieuws

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week was een week met veel leuke dingen, maar er waren ook tranen. Mijn kerstvakantie begon en ik deelde een winactie. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

Deze week was nogal een week. Mijn maandag begon goed tot ik hoorde over de maatregelen. Eerlijk? Ik brak. Ik deelde het ook al even op Instagram. Tal van berichten stroomden binnen van andere vrouwen en mannen die blij waren dat ik er zo open over was en er meer over deelde. Het is namelijk helemaal niet gek dat al die maatregelen of al het nieuws over corona je overweldigd kunnen laten voelen. Dat je in bed wil kruipen en het op een ander moment allemaal weer met een andere blik bekijkt. Dat mag, neem je tijd.
Ik maakte mijn stagedag af en ben daarna dingen gaan doen die mij energie gaven, zoals een wandeling maken, opruimen en een maskertje opdoen etc.

 

Adventskalender

Dinsdag kwam ik erachter dat ik mijn adventskalender voor een paar dagen was vergeten. Hoe ik dat voor elkaar heb gekregen als chocoladefan? Geen idee, maar er lagen dus vier chocolaatjes op mij te wachten. Heel vervelend ;). Verder was dinsdag een rustige dag waarop er aan stage gewerkt werd samen met Nina en ik ’s avonds zoals heel vaak weer mijn ontspanning heb opgezocht in bad.

Woensdag was mijn een na laatste dag voor de vakantie. Er werd gewoon gewerkt en daarna werd er ontspannen om de twee dagen erna ook nog door te komen. Niet heel veel bijzonders dus, wel ontzettend belangrijk.

Donderdag voelde al wel een beetje als de laatste dag, uiteraard had ik vrijdag nog, maar zoals je zo wel zal lezen stelde dat niet super veel meer voor. Ook zijn we vanaf woensdagavond met zes man thuis aangezien mijn zus en haar vriend nu met Corona veel bij ons zijn om niet teveel te switchen. Dat zorgde voor een gezellige sfeer in huis. Zoals sommigen misschien weten heb ik een vriend die geneeskunde studeert. Voor zijn studie moet hij 1 a 2 jaar lang een patiënt volgen. Dat ben ik geworden en hij kwam donderdag weer even langs om met een kopje thee wat te kletsen en ondertussen mijn dossier samen door te nemen.

 

Kerstvakantie

Vrijdag heb ik in de ochtend nog een aantal dingen voor stage geregeld en afgerond voor de vakantie en heb ik om 11.00 de laptop dichtgeklapt! Mijn verpleegkundige stond toen voor de deur voor het infuus. De laatste van 2020.
Omdat de verpleegkundige er al om 11.00 was, was ik om 15.00 al klaar met het infuus waarna het standaard is dat ik ongeveer nog twee uurtjes naar bed ga. Om 17.00 was ik weer een beetje de oude.

 

Oliebollen drive-in

Zaterdag was mijn vakantie in mijn ogen dan echt begonnen. Veel dingen kunnen niet, maar heel veel kan ook wel. In de blog van afgelopen vrijdag heb ik mijn vakantieplannen al uitgebreid gedeeld. Een van die plannen was een oliebollen drive-in. Dit zat vlak bij ons in de buurt en was helemaal in kerstsferen ingericht. Als kerstfan mocht deze natuurlijk niet overgeslagen worden. Eenmaal thuis was het tijd om te beginnen met de eerste puzzel en ’s avonds was het ook tijd voor de eerste film van deze vakantie. Ik heb zo’n vermoeden dat er nog heel wat gaan volgen.

 

Winactie

Zondag was ons uitje van de dag iets van Blond Amsterdam ophalen dat ik gevonden had via Marktplaats. Even samen een stukje rijden en meezingen met kerstmuziek op de radio. Zondag zijn we ook naar mijn vriend zijn huis gereden. In verband met Corona willen we niet teveel wisselen van huizen en dus blijven we nu een paar dagen hier om dan voor kerst weer naar mijn ouders te gaan. Zondag kwam er ook een winactie online op mijn Instagram waar je nog steeds aan mee kan doen. Benieuwd naar de winactie? Check dan hier mijn Instagram om mee te doen! (Meedoen met de winactie kan tot en met donderdagavond 24-12-20 18.00)

Dat was hem weer voor afgelopen week. Deze week is het kerst en staan er naast kerst nog een aantal leuke coronaproof activiteiten op de planning waar ik niet teveel over ga delen want anders is de weekblog van volgende week geen verrassing meer ;).

Als laatste wil ik nog een klein nieuwtje met jullie delen; Deze week en die week erop komen extra blogs die normaal op vrijdag online komen al op woensdag online i.v.m. dat de eerste vrijdag 1e kerstdag is en de tweede vrijdag nieuwjaarsdag is.
Maak er een mooie week van en fijne kerstdagen!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten of samenwerkingen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.