'Ik was heel iemand anders' Bucket list (1)

‘Ik was heel iemand anders’ Bucket list (1)

Stel je voor dat je morgen wordt opgehaald en dan komt een van je wensen uit. Wat zou jou wens dan zijn? Ik zelf heb niet specifiek een wens. Ik heb zoveel dingen die ik nog wil doen dat ik er gewoon een hele lijst van heb gemaakt. En die noem ik heel typisch.. Mijn Bucket list.

Ik zelf ben iemand die ondernemend is en niet van stoppen weet. Dromen heb ik en ik weet zeker dat ik over een aantal jaar de meeste hoofdsteden van Europa kan afstrepen en kan zeggen dat ik heb geskied in Oosterrijk.
Iets wat ik heb geleerd door de jaren heen is dat het ontzettend belangrijk is om te dromen. Hierdoor sta je sneller open voor mogelijkheden en dingen die op je pad komen. Door dingen te doen leer je jezelf kennen en maak je jou eigen pad tot de persoon wie je nu bent.

 

Mentaliteit

Zelf dacht ik jarenlang alleen maar aan mijn diploma halen, mijn rijbewijs halen, geld verdienen en zorgen dat mensen mij leuk vonden. Ik was een hele andere Linne als de Linne die ik nu ben. Tot ik drie jaar geleden naar de Ardennen ging. Samen met school gingen we daar survivallen. Er waren veel meer projecten die veel gemakkelijker waren te doen met mijn afweerstoornis. Maar ik moest en zou gaan survivallen in de Ardennen.

Als ik iets in gedachte heb doe ik er alles aan om het te bereiken, daarnaast vind ik het gewoon heerlijk om sportief bezig te zijn. Zo ging ik als examenreis met een vriendin naar Sauerland en liepen we elke dag tientallen kilometers. In de zon liggen en niks doen is niet voor mij gemaakt…
Het doorzettingsvermogen is wel echt ontstaan door mijn afweerstoornis. Zeg jij dat het niet mogelijk is? Dan ben ik al snel degene die gaat kijken of het echt niet mogelijk is. 

 

Mijn Bucket list…

De hele weg naar de Ardennen toe, maar ook het hele avontuur daar, zorgde ervoor dat ik meer ging denken in mogelijkheden. Ik las boeken en besloot met een vriendinnetje een Bucket list te gaan maken. Niet omdat ik chronisch ziek ben, maar gewoon om een lijstje te maken wat ik allemaal nog wil bereiken/doen, om zo ook meer open te staan voor nieuwe ervaringen en echt te kijken naar wat ik wil en niet naar wat hoort, omdat iedereen het op die manier doet. Vandaag deel ik de eerste paar dingen die op mij Bucket list staan;

 • Een ei bakken op de motorkap van een auto
 • Drijven in de dode zee
 • Fietsen op een tandem
 • Alle hoofdsteden van Europa bezoeken
 • Een slagroomtaart in iemands gezicht gooien
 • Op safari in afrika
 • Een fotografie cursus volgen
 • Duiken in de oceaan
 • Dansen in een weiland vol bloemen
 • Het noorderlicht zien
 • Kerst vieren in de zon
 • Naar Disneyland parijs
 • Een roadtrip maken door amerika
 • Een halve marathon lopen
 • Slapen in een boomhut
 • Dineren in het water
 • Eerste klas vliegen
 • Een eigen boom planten
 • Skieeen in oosterrijk
 • Een boek schrijven
 • Naar een concert van een wereldster
 • Een chocoladefabriek bezoeken
 • Een tattoo nemen
 • Mijn eigen huisje kopen
 • Wijn drinken in een jacuzzi in de sneeuw

Wat staat er op jou Bucket list? Laat het weten in de reacties.

Collect moments, not things ♥

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

12 reacties

 1. Janet op 7 juni 2019 om 20:57

  Ik heb zeker een bucketlist en daar komt geen einde aan. Een aantal van jouw dingen staat ook op mijn lijstje. Ik ga deze zomer naar Jordanië, dus dan kan ik drijven in de dode zee afstrepen. Ik ben ook pasgeleden begonnen met een cursus fotografie, erg interessant.

  • Liefslinne op 9 juni 2019 om 14:37

   Oh cool!

 2. Mandy op 7 juni 2019 om 08:05

  Wat een leuke bucketlist! Ik blog er ook over op mijn blog. Neem een kijkje als je wilt!

 3. Dhini op 7 juni 2019 om 06:56

  bucket list heb ik geen, wel wishlist en de meeste luxe dingen ha..ha..
  Succes met je bucketlist

 4. Melissa op 5 juni 2019 om 19:25

  Wat leuk! Zelf heb ik 2 tattoo en zo onwijs blij mee

  • Liefslinne op 7 juni 2019 om 09:47

   Oeh cool! Zijn het grote tattoo’s?

 5. Melanie op 5 juni 2019 om 10:11

  Oooh ik heb zo hard gelachen om een ei bakken op een moterkap en de taart in het gezicht ( die laatste heb ik al eens mogen doen )
  Mijn bucketlist tja dat is een goede.

  – Veel griekse eilanden bezoeken
  – Eten bij een restaurant met 4 sterren
  – Een boek schrijven
  – 100 auteurs interviewen

  • Liefslinne op 5 juni 2019 om 11:08

   Nice! Die van de griekse eilanden vind ik zelf ook wel wat 🙂

 6. Bergfamilie op 5 juni 2019 om 09:24

  Haha, leuke dingen, behalve die taart gooien dat lijkt me zo vies en zonde.. Maar ja, ik vind vingerverf al om van te gruwelen…
  Ik werk niet met een bucketlist, je weet immers nooit wanneer je gaat. Ik maak altijd een jaarplanning dan heeft alles direct een datum. Al laat ik wel ruimte voor spontane uitspattingen 😉

 7. nicole op 5 juni 2019 om 09:18

  Ik heb geen bucket list, maar dat ei bakken op de auto vind ik origineel. Eet je het daarna ook op?

  • Liefslinne op 5 juni 2019 om 11:09

   Is wel het plan 😉
   We gaan het deze zomer proberen!

 8. Daphne - verdraaidmooi op 5 juni 2019 om 08:44

  Ik heb geen bucket list, maar jouw lijst is best lang. Leuk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.