Skip to content

I wish…. (tag)

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Ik heb echt geen idee welke droombaan ik zou willen hebben, ik denk iets met communicatie, dieren of kinderen, maar een keuze maken uit alle banen die er zijn gaat mij nooit lukken.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Ik zou heel graag een eigen appartement willen, zodat ik het helemaal naar mijn eigen smaak en stijl kan inrichten.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Ik kijk eigenlijk niet zoveel films of series, maar als ik een keuze zou moeten maken is het denk ik toch Izzy stevens (Katherine Heigl) uit greys anatomy, volgens mij kun je heel goed met haar lachen, en is ze een super fijn gezelschap.

autumn-1072827_1920

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunne worden, waar zou dat dan zijn? Ik zou dan zo graag naar een bos gaan met de mooiste bomen met midden in het bos een opengrasveld met allemaal bloemetjes, waar je dan heerlijk kunt picknicken ofzo. En de rest van het bos kan je dan lekker wandelen, hardlopen of fietsen. Er zijn nog veel meer andere mensen in het bos/park en er hangt een heerlijke positieve sfeer.

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Ik zou dan sowieso voor chocoladetaart gaan. Ik ben dol op chocolade en eigenlijk bijna alles waar chocola op zit vind ik lekker. Maar een taart die helemaal bestaat uit chocola, daar zou je mij ’s nachts voor wakker mogen maken.

cupcakes

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, wat zou het dan zijn?
Ik zou heel graag niet meer bang willen zijn voor spinnen, ik weet dat ze eigenlijk heel goed zijn. Je ze het beste gewoon kunt laten zitten, omdat ze andere insecten opeten. Maar op de een of andere manier ben ik doodsbang voor spinnen. En als ik een angst mocht wegnemen, dan sowieso mijn spinnenfobie.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Ik zou heel graag willen kunnen vliegen en/of kunnen teleporteren. Nooit meer last van tijdstress en heb ik niks te doen ga ik gewoon een beetje boven in de lucht zwevend kijken naar wat andere mensen doen. Ben ik het weer even zat vlieg of teleporteer ik gewoon even naar de Caribische eilanden, super handig toch?!

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Ik heb niet echt iets met bands en als ik een band leuk vind is het denk ik Coldplay en die is nog bij elkaar. Maar ik zou het helemaal niet erg vinden om een privé concert in de woonkamer te krijgen van Coldplay hoor.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Eigenlijk heb ik dit al, want ik houd super veel van honden en we hebben er ook eentje. Ik zou absoluut niet zonder hem kunnen. En ik wil later sowieso een hondje van hetzelfde ras. 

Laat een reactie achter

Scroll To Top