Mensen die mij kennen weten dat ik het ook echt nodig heb, Slapen! Slapen is heel belangrijk voor iedereen, je hebt het nodig om weer energie te krijgen, zodat je er de volgende dag weer volop tegen aan kan. De een heeft veel slaap nodig, de ander heel weinig. Ik houd van slapen en eerder dit jaar schreef ik een blogpost waarin ik je liet weten hoe je makkelijk in slaap kan vallen, vandaag laat ik je weten wat ik doe als ik niet kan slapen, hoe groot mijn bed is en wat ik als eerste doe als ik wakker word. Veel leesplezier! ?

♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?
Genoeg slaap is voor mij nog extra belangrijk, ik merk gewoon dat ik me anders heel slecht kan concentreren op school. Het ligt er vaak ook aan hoe laat ik naar school moet, maar meestal lig ik om 21;00 wel in bed als ik de volgende dag om acht uur op school moet zijn.

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Alle spullen voor de volgende dag inpakken, mijn kamer opruimen, douche, pyjama aandoen en vaak ga ik dan nog even beneden tv kijken, en als het dan tijd is om te gaan slapen, dan ga ik mijn tandjes poetsen en duik ik het bedje in.

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?
Als ik niet kan slapen lig ik meestal te woelen en te draaien. Ik blijf wel altijd in bed liggen, houd mijn ogen dicht en hoop dat ik snel weer ik slaap val! Heel soms doe ik nog een tweede meditatie oefening..

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?
Ik vind heel veel manieren prima, zo lig ik vaak op mijn buik, maar ook heel erg vaak op mijn zij. Op mijn rug liggen vind ik minder fijn al lig ik daar soms ook nog op. Eigenlijk alle drie dus..

♥ Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Liever nergens voor, maar als het moet maak me dan maar wakker met chocoladetaart J of kaartjes voor een gaaf concert ?..

♥ Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?
Mijn wekker gaat meestal om 7:00, maar het hangt er van af hoe laat ik op school moet zijn..

♥ Snoozen of direct opstaan?
In de zomer sta ik het liefst meteen op, maar in de winter ga ik vaak toch wel snoozen, ondanks dat ik weet dat je beter meteen je bed uit kan gaan. Maar hij is vaak nog zo lekker warm J, maar als ik snoozen, dan snoozen ik ook maar 1x.

♥ Slaap je uit in het weekend?
Als het kan wel!! Even lekker bijtanken en nog is omdraaien ?

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?
Doordat ik hyperlax ben lig ik soms zonder dat ik er wakker van wordt in de raarste houdingen. En heel af en toe praat of schreeuw ik echt in mijn slaap, maar gelukkig komt dat bijna niet voor ?..

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?
1, ik moet echt niet met meer slapen, want dan krijg ik erg last van mijn nek en mijn rug. Wel liggen er overdag 3 kussens in totaal op mijn bed voor de sier.

♥ Wat heb je aan  in bed?
In de winter een lekkere warme pyjama (met lange mouwen) en het liefste nog van een lekkere zachte stof en in de zomer slaap ik vaak in een veel te groot T-shirt of kort broekje met een shirtje

♥ Slaap je met je sokken aan?
Nope, wel slaap ik altijd met een kruik bij mijn voeten.

♥ Hoe groot is jouw bed?
Geen idee, volgens mij 80 bij 200 cm

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…
Op mijn telefoon kijken ?

♥ Droom je elke nacht?
Ja, want dat doet iedereen, ik kan mij alleen echt niet elke nacht herinneren wat ik heb gedroomd.

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?
Pfoe.. dit vind ik eigenlijk best een moeilijke vraag.. Ik denk dat dat de droom was dat ik droomde dat mijn opa overleed, dit was in de periode dat het heel erg slecht met hem ging, een tijdje daarna is hij in alle rust vertrokken.

En tot slot, de laatste vraag:
♥ Wat is jouw grootste droom?
Mijn grootste droom is om heel oud te mogen worden te genieten van het leven! Een echte klassieker, maar toch wel het allerbelangrijkste wat ik wil bereiken.

Dit was de I ♥ sleep tag! Ik hoop dat je hem leuk vond en nou ben ik benieuwd, wat is jouw grootste droom?

Liefs Linne ♥

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.