Bedank kaartje

I did it! – Mijn eigen ontworpen bedank kaartje

Al een paar maanden had ik het idee om mijn eigen kaart(en) te ontwerpen. Ik had een paar beginnetjes gemaakt, maar durfde de stap niet zetten. Bang voor het onbekende. Tot vandaag. Ik kreeg ineens zoveel ideeën en heb voor mijzelf iets neergezet waar ik 100% achter sta en met trots met jullie deel.

 

De helden zonder cape

Er zijn zoveel mensen die normaal gesproken voor mij zorgen. Mensen die voor het land zorgen en doen wat ze kunnen doen. Ook wel de helden zonder cape genoemd. Ik wilde mijn eigen verpleegkundige en arts graag in het zonnetje zetten en was aan het nadenken hoe ik dit kon doen op een manier die bij mij past, een kaartje dus ;).

 

Persoonlijk bedank kaartje

Ik wilde het persoonlijk aanpakken, maar de kaarten die ik vond pasten niet bij mij. Dus ben ik aan de slag gegaan en heb ik mijn eigen bedank kaartje ontworpen. Een kaart om iemand in het zonnetje te zetten. Iemand te bedanken voor al het werk wat hij/zij doet. De tekst komt dan ook recht uit mijn hart en zou ik het liefst tegen iedereen willen zeggen die het nu kan gebruiken. 

 

Samen kunnen we dit!

Hoe mooi is het om samen de mensen die voor ons strijden, dag en nacht, te bedanken? Ik heb besloten meerdere kaarten af te drukken en ze voor een kleine prijs te verkopen, om voor mijzelf de kosten er ook uit te kunnen halen. Samen kunnen we zoveel mogelijk mensen even een paar persoonlijke woorden geven. Dat is toch het minste wat we kunnen doen?

Heb je interesse, dan kan je mij benaderen via de contactpagina of via Instagram door even een DM te sturen en dan zorg ik dat ze jouw kant op komen!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.