eigen onderneming

Mijn week in foto’s #28 – I did it again, mijn eigen onderneming! Oud & nieuw vieren en thuisdates

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week zaten er heel wat rustige, maar wel fijne dagen bij, was het natuurlijk oud en nieuw en deel ik iets super leuks met jullie ;). Namelijk mijn eigen onderneming! Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

eigen onderneming

Ik zou deze vakantie twee werkdagen hebben. Een daarvan was een contentdag met Nina. Eigenlijk hadden we deze de eerste maandag van de vakantie gepland, maar zoals je in de vorige mijn week in foto’s kon lezen, moest die verplaatst worden. Daarom hebben we hem toen verschoven naar afgelopen maandag. In de ochtend heb ik zelf nog artikelen geschreven en aan het begin van de middag was Nina er. Eerst hebben we een aantal foto’s in huis gemaakt en daarna zijn we de wijk in gegaan. Nina bleef ook eten en samen hebben we spaghetti gemaakt. ’s Avonds hebben we rustig op de bank gelegen, zoals we eigenlijk al de hele vakantie doen.

 

thuis dates

Dinsdag was het een dag waarop we nul plannen hadden. Nul! En oh mens wat was ik daar aan toe. Ik had eigenlijk met een vriend afgesproken, maar had hem een paar dagen ervoor geappt dat het voor mijn fysieke en mentale toestand misschien wel goed was om even niks te doen. Dat begreep hij en dus waren dat onze plannen. Niks doen! Ik kan je zeggen dat is gelukt zoals te zien is op de foto. Met brownies in bad! En ’s avonds samen een filmavondje in bed.

Woensdag gingen we weer richting Timon zijn huis zodat we oudjaarsdag tot ergens in de nacht bij hem zouden zijn. Ik had geen plannen en besloot een dagje te werken. Werken is voor mij ontspanning. Dus ging ik aan de slag met twee cursussen en werkte mijn Pinterest deels bij. Dat was meer werk dan ik dacht, dus dat wordt een andere keer verder afmaken. Ook kwam woensdag de laatste blog van 2020 online, die ik graag nog even met je deel.

 

Oud en nieuw 2020-2021

Donderdag werden er heel veel oliebollen gegeten. Speelde we spelletjes en aten we nog meer. Sinds een lange tijd had ik zin om mijzelf even helemaal in de make-up te zetten. Naast dat er spelletjes gespeeld werden en oliebollen werden gegeten werd er ook de Masked Singer gekeken. ’s Avonds om 00.00 werd er uiteraard geproost met champagne en rond een uurtje of 00.30 zijn we richting mijn ouders gegaan om daar nog even te borrelen, wijn te drinken en spelletjes te spelen.

 

Wandelen 

De volgende dag was het goed te merken dat het die avond ervoor laat was geworden. Brakke koppen niet te stoppen. We ontbeten samen, of beter gezegd gelunchd en zijn daarna met het hele gezin in de buurt gaan wandelen. We hadden alleen een pad uitgezocht met heel heel veel modder. Onze laarzen en wandelschoenen kwamen dus goed van pas! Na de wandeling werden er nog meer oliebollen gegeten en werd er gepuzzeld.

Zaterdag was het tijd voor een nieuw seizoen van Wie is de mol. Verder was het weer een rustig dagje. Stiekem vind ik dat altijd zo voordat stage weer begint wel heel erg fijn. Even acclimatiseren. Én natuurlijk de laatste dingen regelen aangezien zondag 3 januari de website van mijn nieuwe onderneming live ging! Vanaf nu kan je namelijk op www.studioliefslinne.nl mijn eigen kaartencollectie bestellen. Oftewel I did it again. Ik heb weer mijn eigen kaarten ontworpen, alleen zijn het er nu 12 i.p.v. 1. Geen idee waar ik het over heb? In april bracht ik mijn eerste kaart uit en daar schreef ik toen een artikel over.

 

Eigen onderneming

Zondag stond dan ook vooral in het teken van het promoten van de website, dingen regelen en deze weekblog en de blog van vrijdag schrijven! Even badderen en vanaf 16.30 ging de laptop dicht en was het de rest van de avond tijd om te ontspannen.

Dat was mijn week! Op naar de eerste officiële week van 2021. Maak er een mooie week van.

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten of samenwerkingen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.