houten kaartenhouders

Houten kaartenhouders, Nieuwe Blond Amsterdam spullen en een fijne zondag! – Weekdagboek #33

Afgelopen week kon ik merken dat ik een paar dagen voor mijn infuus zat, die had ik namelijk deze week op vrijdag. De vermoeidheid was flink aanwezig maar hé, het weer zal daar ook vast invloed op hebben gehad. Want wat was het vies en druilerig weer deze week. Het was ook de week waarin ik de laatste puntjes op de i zette voor de app waar ik mee bezig was voor mijn stage. De week waarin ik de houten kaartenhouders in de webshop van Studio Liefs Linne kon zetten. En daarnaast waren er een aantal fijne momenten die het toch een fijne week maakten! Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Avondje lezen & pyjama-avond

Soms moet ik mijzelf echt helpen herinneren dat ik even terug ga naar de basis zoals ik dat zelf noem. Zonder telefoon en andere (technologische) prikkels de avond doorbrengen. Dit deed ik maandagavond dan ook. Om 18.00 liep ik al in mijn pyjama rond en ben ik rustig gaan lezen. Momenteel lees ik het boek van Life Of Maart: ‘De kracht van teruggeven’. Ik zal later als ik het boek uit heb nog een review schrijven, maar voor nu vast een klein voorproefje. Ik merk dat het boek mij een beetje doet denken aan een tijdschrift, dit kom door de manier waarop het is geschreven en door de afbeeldingen die te vinden zijn in het boek. Het was een fijne avond!

 

 

houten kaartenhouders

Houten kaartenhouders

Vorige week plaatste ik van alles op Vinted nadat ik mijn kast weer eens onder de loep had genomen. Daarom deed ik dinsdagmiddag een rondje bij ons in de buurt. Ik haalde perliet op bij de Welkoop; deed de bestellingen van die dag op de bus en reed daarna door naar een winkel waar ik de Vinted bestellingen afleverde.

Al een tijdje wilde ik heel graag ook houten kaartenhouders gaan verkopen naast de kaarten. Zodat klanten de kaarten ook leuk neer konden zetten. De oom van mijn moeder is handig met hout en heeft voor mij het hout wat ik had gekocht in kaartenhouders gezaagd deze week. Deze kon ik gelijk ook even ophalen aangezien ik toch in de buurt was. Ik ben heel heel erg tevreden met het eindresultaat. Zo blij zelfs dat ik de houten kaartenhouders gelijk in de webshop heb gezet! Je kan ze dus al vinden op de website van Studio Liefs Linne.

 

Blond Amsterdam

Afgelopen week kwam ik tot het idee om onder mijn stekjes bordjes van Blond Amsterdam te zetten. Ik had er al een aantal en het stond super leuk! Toch ben ik zo iemand die nooit genoeg spullen van Blond Amsterdam kan hebben en snel speurde ik het Internet af of er nog mensen waren die de petitfour bordjes verkochten. Al snel had ik beet en de volgende dag haalde Timon voor mij de bordjes op aangezien hij toch in de buurt was die dag. Nu heb ik er nog twee over en zouden er dus nog twee stekjes bij kunnen komen 😉 toch?

 

‘You will be found’ op repeat & de app is af!

Deze week werd er natuurlijk ook gewoon stage gelopen. De app waar ik een halfjaar aan heb gewerkt is eindelijk af! Ik mocht de app presenteren aan mijn stagebegeleider en alle opdrachtgevers en deze waren gelukkig al super enthousiast! Verder was het een week waarin ik veel werkte aan mijn verslag en in de pauzes die ik dan neem ga ik altijd heel goed op muziek. Het nummer ‘You will be found’ werd op repeat gedraaid en uiteraard ook meegezongen 😉 Vervolgens deed ik weer een poging om geconcentreerd verder te werken. Gelukkig was ik veel alleen thuis en dan kan ik mij altijd heel goed concentreren dus dat was een voordeel.

 

Infuusdag

Vrijdag was het ook tijd voor het infuus! Iets wat voor mijn doen inmiddels niet heel bijzonder meer is, maar deze week had ik het echt nodig. Mijn energielevel was enorm laag. Het is dan gewoon roeien met de riemen die je hebt. Mijn vrijdag bestond dan ook uit slapen, serie kijken en eten. Zaterdag en zondag was de vermoeidheid nog flink aanwezig, maar had ik gelukkig al wel weer meer energie dan vrijdag!

 

Theemiddag met Nina

Doordat ik weer wat meer energie had kon ik gelukkig even met Nina meeten. Samen thee drinken en chocola maken werd het. We gingen naar de supermarkt en hebben (of althans Nina) daar goedkope chocolade gekocht en ingrediënten die we er in konden doen. Eenmaal thuis hebben we de chocola gesmolten en de ingrediënten er in gedaan. Terwijl de chocola weer hard aan het worden was gingen wij thee drinken. Ennuh de chocola was SUUUUUPERLEKKERR (groetjes Nina ;))

 

Typische zondagse activiteiten

Door corona zijn mijn weekenden niet saai, maar ook niet meer zo spannend als dat ze voor corona waren. Maar aan mijn zondagen kan ik wel wennen. Ik werk elke zondagochtend even en de rest van de dag zijn het van die typische zondagse 

activiteiten. Wandelen, spelletjes spelen, bakken en ga zo maar door. Kunnen we dit zo laten als corona weer weg is? 😉

Dat was hem weer voor deze week! Geniet van je week en tot volgende week.

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten of samenwerkingen

1 reactie

  1. elisemayann op 19 maart 2021 om 13:53

    Wat een mooie blog! Geniet van je weekend!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.