Het begint inmiddels buiten al aardig koud te worden, overdag is het vaak grauw,  ’s  Morgens op de fiets moeten de lampen alweer aan en hier en daar is het in de ochtend al glad op de weg. Het is nu echt herfst en over een tijdje zelfs winter. Veel mensen krijgen dan last van een herfst/winterdipje, door alle kou en donkere dagen. Tijd om dus op zoek te gaan naar dingen die een herfst/winterdipje kunnen voorkomen en waarvan jij een echt herfst/winter gevoel van krijgt.

  1. Trek warme kleren aan en ga lekker wandelen in het bos.Je warmt op van het wandelen en komt vele verschillende kleuren tegen. Wandelen zorgt voor endorfine aanmaak, wat je vaak een goed humeur geeft. Een extra goed excuus om lekker naar buiten te gaan, ook al is het koud ?.
  2. Vul een kruik met warm water en laat je voeten opwarmen. Vaak als je voeten warm zijn krijg je het zelf ook al eens stuk warmer.
  3. Trek in huis lekkere warme wollen sokken aan, zo voorkom je koude voeten. En zeg nou zelf dat staat toch leuk ?.
  4. Maak het gezellig in huis, steek bijvoorbeeld een paar (geur)kaarsjes aan. Hierdoor ziet er knusser uit én gaat het lekker ruiken in huis.
  5. Draag een sjaal, via je nek en hoofd verlies je veel kou. Als je een sjaal draagt verlies je dus veel minder kou, hierdoor houd je het warm of krijg je het weer warmer. Én het kan je outfit ook nog helemaal afmaken.
  6. Trek als je thuis bent lekker een onesie aan. Het staat niet heel mooi, maar zeg nou zelf wat maakt dat in huis uit.
  7. Ga lekker op de bank liggen (voor de kachel) met een kopje thee. Wedden dat jij het al heel snel weer lekker warm hebt.

Zorg goed voor jezelf! ? relax..

En laat mij weten wat voor jou nog echt spullen/dingen waar je gewoon echt een herfst/winter gevoel van krijgt?

Liefs Linne ♥

 

Laat een reactie achter