herbruikbare boterhamzakjes

Mijn ervaringen met herbruikbare boterhamzakjes – Review – Een duurzamere ik #16

Sinds een tijdje gebruik ik herbruikbare boterhamzakjes. In dit blogartikel deel ik mijn ervaringen en lees je of ik herbruikbare boterhamzakjes een aanrader vind. Tipje van de sluier, dit gaat niet een heel interessant artikel zijn, want ik ben gewoon heel enthousiast. In deze Coronatijd kunnen alle ondernemingen wel een beetje hulp gebruiken en dus leek het mij mooi om een kleine onderneming als Shellsnatural te delen met jullie.

 

Waar zijn herbruikbare boterhamzakjes te koop?

Tegenwoordig vind je ze overal! Je kan ze online bij verschillende bedrijven bestellen, maar online zijn ook tutorials te vinden hoe je ze zelf maakt en ik weet dat je ze ook vind bij de winkel; WAAR. Daar heb ik ze namelijk al regelmatig zien liggen. Ondanks dat het een product is wat je veel ziet zijn ze nog niet te koop bij winkel als de Hema en de blokker

 

Over het bedrijf

Shellsnatural biedt verschillende zelfgemaakte producten aan. Er is geen webshop en de producten worden via een Instagramaccount verkocht. Via een DM plaats je je bestelling en dan stuurt de eigenaresse je een aantal foto’s van stofjes op. Tenzij je je keuze natuurlijk al hebt gemaakt! Naast boterhamzakjes verkoopt ze ook mondkapjes, toilettasjes, portemonneetjes en zelfs zakjes voor je wattenschijfjes.

 

Duurzame punten

Je mag zelf een stofje uitkiezen en hetgeen wat je besteld wordt dus speciaal voor jou gemaakt. Er wordt dus niet aan overproductie gedaan en er worden dus ook geen artikelen weggegooid. Qua materialen is het vrij simpel. In dit geval bij de herbruikbare boterhamzakjes, bestaat het zakje uit een stof naar keuze, plastic zeil aan de binnenkant en een knoopje. De boterhamzakjes zijn niet helemaal plastic vrij, maar het gaat om het feit dat het zakje hergebruikt kan worden. Je kan het namelijk wassen en ophangen om vervolgens hem de volgende dag weer te kunnen gebruiken 😉 De meeste plastic zakjes zoals we ze kennen worden maar 1 keer gebruikt.

 

Mijn ervaring

Ik ben er zelf echt heel erg over te spreken. Ik moet eerlijk zeggen ik weet niet eens meer hoe ik bij Shellsnatural ben gekomen, maar ik was gelijk enthousiast. Ook de service vond ik heel fijn, ik stuurde haar een DM, ik had snel reactie en kreeg ook nog eens keuzemogelijkheden (houd ik van). Ik koos de twee stofjes aan die op de foto te zien zijn en vervolgens werden de boterhamzakjes gemaakt. Een paar dagen later had ik ze al in huis!

Toen ik begin september startte met mijn stage heb ik ze gelijk gebruikt en ik kan je zeggen, het brood blijft heel lekker! Ik vind het zelfs lekkerder als wanneer het in een gewoon boterhamzakje heeft gezeten, maar dat is misschien een kwestie van smaak. Ik had van te voren gedacht dat de boterhammen misschien hard zouden worden, maar het plastic laagje zorgt ervoor dat de boterhammen niet ‘oud’ worden. Er kunnen twee boterhammen in 1 zakje en daarom vond ik het zelf wel heel fijn dat ik voor twee zakjes ben gegaan. Eens in de zoveel tijd was ik ze en dan hang ik ze op en ik moet zeggen ook dat gaat super goed.

 

Ik kan je herbruikbare boterhamzakjes dus zeker aanraden. Ik heb verder geen andere merken gebruikt dus ik kan daar verder geen uitspraken over doen.

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.