Groene klei masker de tuinen

Mijn week in foto’s #13 – Stageweek 1, masker review en leuk nieuws!

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week begon ik aan mijn stage, probeerde ik het groene klei masker van de tuinen, had ik spierpijn op plekken waar ik niet wist dat je spierpijn kon hebben en deel ik leuk nieuws. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Stage week 1

Maandag om 6.30 ging de wekker. Het was al een lange tijd geleden dat hij zo vroeg ging. Ik maakte mijzelf klaar en vertrok voor mijn eerste dag stage. Vanwege privéredenen houd ik het bedrijf onbekend, maar ik loop stage bij een ICT bedrijf in Apeldoorn, voor mij 40 minuten rijden.

Eenmaal binnen kreeg ik een korte rondleiding en daarna ben ik aan de slag gegaan. Mijn eerste stagedag bestond vooral uit de laptop installeren en gereedmaken voor gebruik. Ikzelf ben Interaction designer en moest dus ook zorgen dat er een aantal design programma’s op mijn laptop kwamen te staan. Verder was het vooral een dag van ontdekken.

Ik kreeg mijn stageopdracht te horen en om 16.30 reed ik weer terug naar huis. In verband met mijn afweerstoornis loop ik 6 uur per dag stage in plaats 8 uur en zal ik dus ook langer stage lopen dan andere studenten, omdat ik uiteindelijk wel hetzelfde aantal uren stage moet lopen als de rest van mijn klas. Eenmaal thuis kickte de vermoeidheid in en werd het een avondje op de bank liggen afgewisseld met in bad liggen en helemaal niks meer doen. Lucky voelde het maar al te goed aan en kwam op een handdoek naast het bad liggen.

 

Workout

Dinsdag was mijn eerste thuiswerkdag. In verband met corona ben ik maar 1 dag per week fysiek op stage. Het is even wennen geef ik eerlijk toe. Ik zit in mijn vierde jaar, heb nog nooit stage gelopen en nu moet ik gelijk thuis alleen aan de slag. Normaal kan ik net als dat ik dat maandag deed heel veel meekijken met meetings, nu kwam het op mijzelf neer.

Nu kan ik thuis ook meekijken met meetings want deze worden allemaal online gedaan via teams, maar ik merk dat het toch anders is. ’s Middags deed ik nog een workout en zo hoop ik ondanks dat ik thuiswerk het ritme weer een beetje op te pakken. Verder is mijn dag niet zo heel bijzonder. Ik merk dat het veel mentale en fysieke energie vergt. Ik heb tenslotte sinds juni geen school en geen ritme meer gehad en ik lag elke dag tot een uur of 9.00 in bed. Nu zit ik dan al een tijdje te werken.

 

Groene klei masker de tuinen

Woensdag merkte ik die fysieke en mentale vermoeidheid helemaal en heb ik mijn stagebegeleider een appje gestuurd dat ik later zou beginnen die dag. Aangezien ik 6 uur werk kan ik zelf een beetje bepalen wanneer ik begin. Hij reageerde ontzettend lief en gaf aan dat ik vooral de tijd moest nemen om alles een beetje op mij in te laten werken. Ik begon uiteindelijk om 10 uur aan mijn werkdag. Terwijl ik aan mijn stage werk ligt Lucky hele dagen op bed te slapen, te spelen en te eten. Stiekem kan ik er wel van genieten. Mijn telefoon iets minder, want van elk schattig moment moet natuurlijk even een foto gemaakt worden ;).

 

Stage week 1

Donderdag besloot ik een lange wandeling te maken voordat ik aan de slag ging in de hoop dat ik wat actiever achter de laptop kon gaan zitten. Missie geslaagd en ik ga proberen dit vaker te doen. Op donderdagavond kan ik nog altijd niet naar de muziekvereniging en dus spreek ik die avond meestal met mijn beste vriendin af om even wat afleiding en vooral een leuke avond te hebben. Momenteel zie ik mijn ouders, schoonouders, zus, vriend en beste twee vriendinnen binnen 1,5 meter. Het kringetje is klein, maar ook heel vertrouwd. We haalde een McFlurry en genoten van een avondje heel veel kletsen. Beide startten we ons schooljaar deze week dus er was zoals altijd weer genoeg om over te kletsen.

Ook kreeg ik donderdag van iemand de vraag hoe ik stage combineer met corona. Nu werk ik bijna alle dagen vanuit huis en de dag dat ik op kantoor kom zijn er weinig mensen om de kans op corona al kleiner te maken en eigenlijk zie je iedereen op 1,5 meter en is dat heel goed te doen. Het voelt comfortabel en het voelt alsof ik weer onderdeel ben van de maatschappij en dat is heel fijn.

 

Groene klei masker de tuinen

Vrijdag had ik online meetings met andere stagiaires zodat wij elkaar ook leren kennen. Daarna ben ik nog even aan de slag gegaan met de laatste taken voor het weekend en toen zat mijn eerste stageweek er alweer op. Tot en met maart zal ik stage lopen. Daarna zal ik waarschijnlijk een pauze van 10 weken nemen, zomervakantie en dan gaan afstuderen. Om de eerste week comfortabel af te sluiten heb ik een ontspanningsmassage geboekt. Ik ben alleen de massages van de fysiotherapeut gewend dus was heel benieuwd wat mij te wachten stond. Maar het was meer dan 60 minuten lang ultiem ontspannen. Mijn avond was verder niet heel bijzonder. Wel probeerde ik het groene klei masker van de tuinen nog uit. Ik vond hem oprecht echt super fijn en kan hem je zeker aanraden! Naast het groene klei masker, heeft de tuinen nog meer klei maskers. 😉

 

Stage week 1

Zaterdag verhuisde mijn zus en zijn we een nieuwe vloer gaan leggen in haar kamer. Met volle moed begonnen we en na vijf uur lag hij er gelukkig in! Ik kreeg nog leuk bericht van Inspiration nl dat er een blogpost over mij online stond. Hierin stelt ze mij een aantal vragen, dus deze kan je hier vinden. En na een volle dag reden we moe maar voldaan weer terug naar huis. De spierpijn voelden Timon en ik al lichtelijk dus we besloten in bad te gaan. Benieuwd hoe het de volgende dag was? Overal spierpijn, ik wist niet dat het kon, maar ik had zelfs spierpijn in mijn vingers.

Aankomende week staan een aantal afspraken voor blogs gepland. Ik heb namelijk heel leuk nieuws, ik wordt namelijk gastblogger van Mixua! Ik kijk er super erg naar uit, ik zal elke derde week van de maand een artikel plaatsen. Benieuwd naar het eerste artikel? Houd de weekblogs in de gaten of volg mij op Instagram of Facebook, daar deel ik namelijk altijd mijn blogs. Verder staat er nog een afspraak op de planning waar ik heel erg naar uitkijk en waar ik jullie volgende week meer over vertel.

Fijne week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Dit boogartikel bevat geen gekregen producten

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.