gastblogs

Deze gastblogs kwamen online in 2020 op Liefs Linne

In 2020 kwamen er 19 gastblogs online, 19 mensen deelden hun verhaal. Verhalen over mentale struggles, chronisch ziek zijn, maar ook tips en nuttige informatie werden gedeeld. In dit artikel vind je alle gastblogs op een rijtje gecategoriseerd op onderwerp. Lees gerust een aantal artikelen terug en wil je ook je verhaal delen door middel van een gastblog? Stuur mij dan gerust een bericht via het contactformulier of via Instagram.

 

Chronisch ziek zijn

Veel van de verhalen gingen over chronisch ziek zijn. Zelf heb ik ervaren hoe fijn het is om verhalen van anderen te lezen. Soms kan het net dat stukje herkenning geven dat je nodig hebt om een stap in de goede richting te zetten of mentaal weer wat kracht te vinden op het moment dat je lichaam niet meewerkt.

 

Mentale gezondheid

Naast verhalen over fysieke gezondheid kwamen er ook hele mooie verhalen binnen over mentale gezondheid. Blogs die ik zelf met plezier gelezen heb, puur omdat ik het zo mooi vind dat andere mensen ook open zijn over hun mentale gezondheid en dat zij daarmee ook andere lezers kunnen helpen. In sommige van de onderstaande blogs lees je ook een aantal mooie tips.

 

Duurzaamheid

Naast verhalen over mentale en fysieke gezondheid waren er ook een aantal meiden die een blog deelden over duurzaamheid, met daarbij hun eigen informatie en tips.

 

Tijdsbesteding

Als laatste was er ook een mooi artikel van Kristel die meer deelde over haar hobby. Op Liefs Linne deel ik natuurlijk ook meer over hobby’s en je vrije tijd invullen. Dit artikel paste dus zeker ook bij mijn blog. Heb je hem gemist toen hij online kwam? Je kan hem hieronder alsnog lezen.

 

Dat waren alle gastblogs die online kwamen in 2020. Elke zondag in 2021 zal er ook weer een gastblog online komen. Op maandag vind je uiteraard de ‘mijn week in foto’s’ en op vrijdag zal er een artikel over zelfontwikkeling, duurzaamheid, lifestyle of gezondheid online komen. Geniet van de laatste dagen van 2020.

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten of samenwerkingen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.