Fulltime ondernemen

Mijn eerste week fulltime ondernemen – Weekblog #34

Afgelopen week was de eerste week waarbij ik fulltime mijn tijd besteed heb aan het ondernemen! Daarnaast keek ik heel veel serie en genoot ik van het feit dat het weer mooier weer werd. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Studio Liefs Linne – fulltime ondernemen

Naast mijn blog (waar je je nu op bevindt ;)) heb ik ook een eigen webshop. Hierin verkoop ik kaarten die ik zelf heb ontworpen. Alle kaarten zijn minimalistisch en duurzaam. 

Afgelopen week werkte ik ongeveer 20 uur voor studio Liefs Linne. Nu zal je denken: maar een kaartje is toch zo ontworpen? Nou nee, een kaart maken duurt qua ontwerp en alles regelen zo’n 5 uur. Daarnaast moeten er veel dingen geregeld worden. Zo moet de website onderhouden worden, moet er btw-aangifte gedaan worden en kijk ik wekelijks naar nieuwe content om de kaarten te promoten en ga zo maar verder. Er was genoeg te doen dus!

 

Fulltime ondernemen studio liefs linne

 

Nieuwe kaarten en nieuwe content

Afgelopen week richtte ik mij vooral op nieuwe kaarten ontwerpen en op content maken. Met als resultaat dat er over twee weken 5 nieuwe kaarten online komen! Daarnaast was ik dus bezig met content. Meestal kijk ik op Insta wat mij aanspreekt en ga ik zo kijken hoe ik mijn kaarten ga delen en maak ik de content. Uiteindelijk heb ik voor twee weken vooruit kunnen werken.

 

Liefs Linne – fulltime ondernemen

Naast content voor studio Liefs Linne was ik ook bezig om alles voor Liefs Linne weer op te pakken. Ik wil alles zo graag weer oppakken, maar waar was ik in godsnaam gebleven. Daarom ben ik begonnen bij Instagram. Content die ik dagelijks deel. Toen ik dat overzichtelijk had ben ik verder gegaan met mijn blog. Welke blogs wil ik gaan schrijven en hoe wil ik het de komende tijd gaan aanpakken?

 

Mijn eerste week  fulltime ondernemen

Ik ben blij met het resultaat! Voor zowel studio Liefs Linne als mijn blog Liefs Linne ben ik in 1 week tijd heeel ver gekomen. Maar men oh men wat moest ik mijzelf herinneren om kleine stapjes te zetten. Ik had ineens sinds een lange tijd alle tijd om fulltime te ondernemen en ik moest bij mezelf echt regelmatig op de rem trappen omdat ik veel te groot ging denken. 

Daarnaast had ik niet verwacht dat ik elke dag te weinig tijd zou hebben. Ik had gedacht dat ik na drie uur wel zou denken het is mooi geweest, maar elke dag kwam ik tijd te kort.

Toch kan ik het wel iedereen aanraden. Wil je graag (fulltime) ondernemen en heb je een doel/droom of misschien wel plan in je hoofd? Doe het! 

 

Als vanouds

De afgelopen weken waren druk en raar. Ik werkte niet meer fulltime aan mijn stage, maar er moest wel veel geregeld en gedaan worden. Afgelopen week was de eerste week dat ik na een tijdje gewoon weer ‘normaal’ aan het werk was en dat Nina en ik besloten om weer een dagje samen te gaan werken. Het was als vanouds een productieve en gezellige dag. Voor volgende week hebben we zelfs al een dag ingepland ;). Zegt genoeg toch?

 

Het mooie weer

De laatste dagen van de afgelopen week kon je gelukkig wel merken dat het nu dan toch langzaam lente gaat worden. En wat kan ik daarvan genieten! Ik was een paar dagen fysiek en mentaal niet helemaal lekker. Iets met over je eigen grenzen heen gaan enz. Maar dan even wandelen in de zon of met een kop thee in de zon voor het huis zitten was wel echt even een geluksmomentje. 

Ik kon zelfs de nieuwe stekjes in potgrond zetten op het gras terwijl ondertussen de zon lekker scheen. Oh en een belangrijk detail! Ik had geen jas aan. Het weer kwam ook goed van pas bij de fotoshoot die ik afgelopen zaterdag had met Met je Fotografie, waardoor we mooie en goede foto’s hebben kunnen maken. Binnenkort krijg ik de foto’s binnen en dan deel ik het eindresultaat met jullie.

Dat was hem dan wel voor deze week! Ik wens je een fijne week en tot volgende week.

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten of samenwerkingen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.