Freelance opdrachten

Freelance opdrachten en moestuintjes kweken – Weekblog #35

Deze week mocht ik voor het eerst freelance opdrachten aannemen voor het beheer van social media; ik ging vol enthousiasme aan de slag met de moestuintjes van de AH en ik deel nog even aantal leuke hoogtepunten van mijn week met je. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee.

 

Freelance opdrachten

Zoals ik al even zei haalde ik afgelopen week mijn eerste freelance opdracht binnen. Ik heb al wel eerder freelance opdrachten gedaan, alleen dit was eigenlijk altijd voor kennissen en familieleden. Dit keer had ik een opdracht gezien online en hier heb ik op gereageerd. Degene die de oproep had geplaatst was al snel enthousiast en na een leuke meeting kreeg ik te horen dat we samen aan de slag zouden gaan. Inmiddels zijn de eerste opdrachten ook al gedaan en hier is enthousiast op gereageerd! Inmiddels heb ik ook een dienstenpagina aangemaakt op Liefs Linne. Ik had dit idee al langer en nu ik klaar ben met mijn stage heb ik ook echt tijd om dit op te pakken.

 

Ondernemersupdate

Naast de meeting die ik had voor de klus had ik ook meetings voor samenwerkingen op Liefs Linne. Samen met een aantal bedrijven kon ik praten over mijn en hun visie en binnenkort komen er leuke samenwerkingen aan! Het is heel raar hoe alles nu ook echt gaat lopen zoals ik dit in mijn hoofd had toen ik klaar was met mijn stage. Ik moet wel zeggen mijn hoofd heeft zoveel ideeën dat ik afgelopen week wel een aantal keer echt even mijn rust moest opzoeken. Ideeën op papier zetten en zorgen dat ik ze ook loslaat werkt goed, anders lig ik om half een ’s nachts nog na te denken en dan merk ik dat ik de volgende dag totaal gebroken ben.

 

Moestuintjes

In coronatijd heb ik een nieuwe hobby ontdekt: planten. Heel misschien ben ik er ook een beetje in doorgeslagen, want inmiddels is mijn kamer één groot oerwoud geworden. Sinds een tijdje heeft de Albert Heijn moestuintjes. Het zal je vast niet ontgaan zijn. Ik ben meegegaan met de trend en in de vensterbank bij de keuken staat inmiddels al een mooie verzameling. Met trots kan ik ook zeggen dat de eerste zaadjes al aan het ontkiemen zijn, dus wie weet dat ik over een tijdje wel een update geef dat we de eerste zelfgekweekte groenten of kruiden kunnen eten!

 

Schoonheidsspecialiste

Afgelopen week mocht ik ook sinds een lange tijd eindelijk weer naar mijn schoonheidsspecialiste. Sinds ik in de pubertijd ben gekomen is mijn huid onrustig geworden. Hormonen hebben veel effect bij mij en op zich merk je er zo niet zoveel van, omdat het dankzij de producten die ik gebruik rustig is en de behandelingen die ik 1x in de 2 maanden heb bij mijn schoonheidsspecialiste. Alleen ze was met zwangerschapsverlof en dus kon ik een tijdje niet naar haar toe. Inmiddels heeft ze een prachtige dochter en mocht ik woensdag weer bij haar langs. 70 minuten verder had ik een rood, maar schoon hoofd. Daarnaast is ze echt heel goed in masseren. Half op de wereld liep ik de stoel weer uit 😉 dat begrijp je natuurlijk wel.

 

IJsje halen met de hond

Elke woensdag en in het weekend brengen Timon en ik tijd met elkaar door. Afgelopen week toen Timon kwam zijn we samen een lange wandeling met de hond gaan maken en zijn we naar de ijssalon in de stad gelopen. Het zonnetje scheen die dag flink, maar koud was het nog wel. Eenmaal in de stad hebben we allebei een ijsje gegeten en kreeg Doedel het laatste stukje van het hoorntje, daar zat hij natuurlijk ook al de hele tijd op te wachten ;).

 

Twee boeken besteld

Als laatste hoogtepunt deze week heb ik twee nieuwe boeken besteld. ‘Wanneer je lichaam nee zegt’ en ‘Wat gebeurt er als je duurzamer gaat leven’. Ik had de boeken al een tijdje op het oog en ik had op Instagram gevraagd of jullie een review wilden lezen. Daar werd tot mijn verbazing massaal op gereageerd en dus heb ik de boeken bij de lokale boekhandel besteld en ga ik ze de komende tijd lezen! 

Dat was het voor deze week. Maak er een fijne week van en ik zie je volgende week weer!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten of samenwerkingen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.